Be seporaicio mano priekine linija netokia, bet pati komanda dabar universalesne. Nors turiu kisenei pinigelio stiprintis tikrai neketinu, o reik galvot, kaip issisukt su tuo ka turiu. Vel galeciau gincytis del variklio ir viska verst ant jo nes man logiskai nesuprantami labai priesingi rezultatai vertinant reitingus. Pamenu buvo diskusija, kai as pralosiau tik del izaidimo, nors turejau gynyba ataka ten kur reikia ir kamuolius gerokai viska ++, pralosiau del klaidu.
Tavo sukomplektuota komanda labai neparanki manajai meti tricus ir gyniesi nuo baudos aiksteles, taigi buvau priverstas gintis nuo trico ir pult per trica. Mano tricas pries tavo gynyba buvo gerokai pranasesnis, pats nors ir turejau gynyba prie trico siektiek truko iki tavo atakos cia, per dvitaskius vel tu galimybiu neturejai as ribotas, bet geresnias nei tavo. laimejai kamuolius, nes palikau tik du zaidejus, bet izaidime as turejau pranasuma. Na man logikos tikrai truksta. Gal didele itaka turi namai, bet tada ir reitinge turi tai atsispindet.
Last edited by sigis at 2/18/2010 11:18:48 AM