BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > NBA Playoffs

NBA Playoffs

Set priority
Show messages by
This Post:
00
183478.110 in reply to 183478.109
Date: 5/8/2011 6:13:49 PM
Overall Posts Rated:
212212
нужно распродаться и набрать молодых под кач ))
не знаю я насколько нужно посраться, чтобы сливать ТАК игры и имидж свой, тренера и клуба! Не знаю.

Go hard or go home
From: Heesh

This Post:
00
183478.111 in reply to 183478.108
Date: 5/8/2011 6:23:09 PM
Overall Posts Rated:
3737
о або я зовсім сліпий, або то якась хєрь за перепрошую
Вибач але ти зовсім сліпий і по ходу не тільки ((( Як можуть бути перші дві гри на площадці Даласа. Здвинувся ти чи що. Якщо ти так давно слідкуєш за НБА, то мав би знати що америкоси першими пишить гостей. Зайди на будь-який інший сайт відкрий статистику...пошукай в гуглі....не розповсюджуй тут хєрь і після того скажеш: "я сліпий.пробачте мене за це".
Лейкерс Даллас 94:96
Лейкерс Даллас 81:93
Даллас Лейкерс 98:92
Даллас Лейкерс 122:86
Внутрішні проблеми Лейкерса - це внутрішні проблеми Лейкерса. І насрати вболівальнику чи Газолю баба дала чи він зранку не поїв. Він гравець команди і якщо він якись замут там придумав, то особисто мені насрати. Чи Лал - це тільки Газоль. Якщо так, то я ще більше вам співчуваю. І для того і є ваш дядько Філ щоби не допускати такої хрєні з всякими там Газолями...
Признай поразку вцілому в сезоні ібо сезон провалений (((
ми тебе в профспілку провидців імені Нострадамуса-Ванги запишем ми...це тіпа ти вже в тій профспілці...круто тобі, а так не прогадав що Лейкерс влетить, так ще палко кричав за нього.
Підсумок сьогоднішньої гри Лейкерс можна розглядати як підсумок сезону: дира. Поставили одразу декілька антирекордів. Стільки трьох в плей-офф ще не пускав ніхто і ніколи. Якби не гра на публіку, а в останню хвилину Даллас вже просто віддавав м"яч Лейкерсу (той при чому умудрявся з-під кошика не забивати) поставив би і ще один атирекорд. Чучуть....зовсім трішечки однієї трьошки не хватило Даласу до найбільш розгромної перемоги в плей-офф.
Про грубість Лейкерса взагалі мовчу. одне ще просто вбило: твого дядька Філа поведінка. Його Лейкерс розносять як дітей а він сидить тішиться. -10 тішиться -20 тішиться -30 тішиться...як клоун сидить. Кінець матчу - валить Джексон вітаю переможців ну вже з такою усмішкою на всі 32 буцім це він виграв. Я просто в шоці. Справжній наставник ;)
Вітаю всіх з перемогою

p.s на прес-конференції після матчу (тільки що дивився) твій дядько філ сказав що "має намір піти зі спорту по закінченні сезону". Цілком логічна капітуляція. І до речі він продовжував бавитись в клоуна. Жалко по ходу тільки Браянта, котрий вийшов до преси після нього....реально пацан дуже засмучений, видно ну дуже він хотів перемогти (обідно що тільки він один)

Last edited by Heesh at 5/8/2011 7:25:39 PM

From: Linch

This Post:
00
183478.112 in reply to 183478.111
Date: 5/9/2011 4:02:28 AM
Overall Posts Rated:
7373
о або я зовсім сліпий, або то якась хєрь за перепрошую
Вибач але ти зовсім сліпий і по ходу не тільки ((( Як можуть бути перші дві гри на площадці Даласа. Здвинувся ти чи що. Якщо ти так давно слідкуєш за НБА, то мав би знати що америкоси першими пишить гостей. Зайди на будь-який інший сайт відкрий статистику...пошукай в гуглі....не розповсюджуй тут хєрь і після того скажеш: "я сліпий.пробачте мене за це".
Лейкерс Даллас 94:96
Лейкерс Даллас 81:93
Даллас Лейкерс 98:92
Даллас Лейкерс 122:86

ну нехай, я визнаю шо втикнув, на сайті ЛАЛ далас в 3 матчах стоїть другим, тобто має домашню площадку, а рахунки стоять лал-далас, лал-далас, далас-лал, а потім знову лал-далас.
Внутрішні проблеми Лейкерса - це внутрішні проблеми Лейкерса. І насрати вболівальнику чи Газолю баба дала чи він зранку не поїв. Він гравець команди і якщо він якись замут там придумав, то особисто мені насрати. Чи Лал - це тільки Газоль. Якщо так, то я ще більше вам співчуваю. І для того і є ваш дядько Філ щоби не допускати такої хрєні з всякими там Газолями...

внутрішні проблеми лейкерс стосуються всіх їхніх вболівальників, бо це впливає на результат ігор. так шо давай не цей самий.
Признай поразку вцілому в сезоні ібо сезон провалений (((

і чого я маю визнавати поразку в цілому сезоні? я шо пуп землі і від мого рішення тобі стане легше? ти настільки не впевнений в собі шо хочеш підтвердження своїх думок від інших? це просто смішно.
ми тебе в профспілку провидців імені Нострадамуса-Ванги запишем ми...це тіпа ти вже в тій профспілці...круто тобі, а так не прогадав що Лейкерс влетить, так ще палко кричав за нього.

ми це всі ті кого ти вже реально дістав своїм фразами типу ЛАЛ гавно, нуль і т.д... я кричав за лейкерс, бо справді вболіваю за цю команду, вже доволі давно, і сподіваюсь на кращий результат, це моя улюблена команда, а результат це звичайно бажана річ, але навіть і без нього ЛАЛ моя улюблена команда.

та й взагалі, маєш свою думку? вітаю ти вже не сіра купа соціуму, але якого, власне, біса ти нав'язуєш своє бачення іншим?
так Лейкерс програли, так в них проблеми, але вболівальників у них менше не стане, нехай ненадовго вони підсядуть, не будуть вигравати пару сезонів, але потім знову два сезона підряд надруть всім зади, так як було 2000-2002 років, а потім 2009-2010, історія має тенденцію повторюватись...
і взагалі давай закінчимо цю бесіду, бо результатів вона не принесе, ти мене не переконаєш шо Лейкерс ніяка команда, а я, очевидно, не переконаю тебе шо ти не правий, коли обсираєш мій улюблений клуб.

This Post:
00
183478.113 in reply to 183478.110
Date: 5/9/2011 4:05:38 AM
Overall Posts Rated:
7373
ну їм варто оновити модель гри) знаєш мені це нагадало гру ДК коли ше був Газаєв, коли ігри зливали в нікуда... але то таке.
от цікаво, якшо Філ піде у відставку, хто його замінить?

This Post:
00
183478.114 in reply to 183478.113
Date: 5/9/2011 4:42:55 AM
Overall Posts Rated:
212212
во время трансляции показывали асистента, его биографию и т.д. Думаю телевизионщики больше всего рассматривают этот вариант ;)

Go hard or go home
From: goomer

This Post:
00
183478.115 in reply to 183478.112
Date: 5/9/2011 5:29:04 AM
Overall Posts Rated:
88
да лейкерс гамняно отыграл!! но для меня они всегда были лудшими но после сегоднешнего отлета в 36 очков теперь не знаю за что они мне нравились!!!

From: Slimy

This Post:
00
183478.116 in reply to 183478.115
Date: 5/9/2011 6:15:18 AM
Overall Posts Rated:
3838
глор? взагалі я вболіваю завжди за команду(бостон) навіть якщо вона програє... навіть якщо вона програє з різницею 50 очок, я всерівно буду за них вболівати, тому що я бачив на що вони спроможні)))

From: goomer

This Post:
00
183478.117 in reply to 183478.116
Date: 5/9/2011 6:38:47 AM
Overall Posts Rated:
88
да не кто не спорит я все ровно за лейкерс так и буду болеть просто обидно что настоль не удачно сыграли!!! 4-0 это просто позор не только для команды но и серьезное растройство для болельщиков со всего мира

From: Heesh

This Post:
22
183478.118 in reply to 183478.112
Date: 5/9/2011 6:39:34 AM
Overall Posts Rated:
3737
ну нехай, я визнаю шо втикнув, на сайті ЛАЛ далас в 3 матчах стоїть другим, тобто має домашню площадку, а рахунки стоять лал-далас, лал-далас, далас-лал, а потім знову лал-далас.
Ну вже краще...ти щось та й почав розуміти в баскетболі ))) але не можу собі навіть уявити як в НБА можливо таке щоби з 4 ігор одна команда провела 3 зустрічі вдома ))) і як ти зміг до такого додуматись??!?!?!? З цього випливає, що все ж таки не дуже давно ти вболіваєш за Лейкерс.
внутрішні проблеми лейкерс стосуються всіх їхніх вболівальників, бо це впливає на результат ігор. так шо давай не цей самий.
ну то нехай вони тебе і стосуються, але цим самим для мене Лейкерс виступає тим же Мадридським Реалом...позбирає всіх зірок, а дальше не знає як ними керувати і як заставити їх грати. це не "цей самий" - мені особисто (як не вболівальнику Лейкерс) пофік через що ви програли і які у вас там проблеми всередині. Поразка є поразка.
я шо пуп землі нє ну чувак не носи себе так високо...Лейкерс вже доносився (((
ти настільки не впевнений в собія думаю що якраз я то настільки і впевнений у собі. Чи ти бачиш щоб я десь відійшойшов від своєї думки?
та й взагалі, маєш свою думку? вітаю ти вже не сіра купа соціуму, але якого, власне, біса ти нав'язуєш своє бачення іншим? та ніхто тобі нічого не нав"язує...говоримо про сезон NBA...процитуй мені пост, де я сказав: не вболівайте за Лейкерс. (о це було би нав"язую)...ми просто спілкуємось, але для тебе чогось це виходить дуже нервово...розслабся трошки...вони колись ще виграють!!!може;)

From: Slimy

This Post:
00
183478.119 in reply to 183478.117
Date: 5/9/2011 8:09:13 AM
Overall Posts Rated:
3838
по моєму в такий момент і провіряється вболівальник ти лейкерс чи ні.
який ти вболівальник, якщо вболіваєш тільки коли команда виграє!

From: Linch

This Post:
00
183478.120 in reply to 183478.118
Date: 5/9/2011 8:24:22 AM
Overall Posts Rated:
7373
З цього випливає, що все ж таки не дуже давно ти вболіваєш за Лейкерс.

почнем з того шо за ЛАЛ я вболіваю ше з часів коли там грав Шак, тобто це вже більше як 7 років. по-друге повторюсь на сайті ЛАЛ з якого я власне і дивився всю серію розміщення рахунків виглядало саме так як я і сказав. і по-третє як ти до таких феноменальних висновків дійшов? де логіка? з того шо я втикаю на кінцеві рахунки, а не дивлюсь онлайн в чортзнаякій годині ночі.
ну то нехай вони тебе і стосуються, але цим самим для мене Лейкерс виступає тим же Мадридським Реалом...позбирає всіх зірок, а дальше не знає як ними керувати і як заставити їх грати. це не "цей самий" - мені особисто (як не вболівальнику Лейкерс) пофік через що ви програли і які у вас там проблеми всередині. Поразка є поразка.

всі зірки? ти шось путаєш лейкерс і майамі, чесно, шось ти лопухнувся порівнюючи лейкерс і реал, бо вони не реал і титули вигравали останні 2 сезони. а якшо тобі так "пофік" на лейкерс то чого ж ти так злорадствуєш шо вони програли? чого тобі не дає спокійно спати думка шо це один з кращих клубів за всю історію нба?
я шо пуп землі нє ну чувак не носи себе так високо...Лейкерс вже доносився (((
ти настільки не впевнений в собія думаю що якраз я то настільки і впевнений у собі. Чи ти бачиш щоб я десь відійшойшов від своєї думки?

ОМГ! тобі років 12 судячи по цій реакції. "я настільки впевнений в собі шо просто ппц, всі капець я впевнений"
якшо ти впевнений то чого хочеш шоб я визнав твою правоту? чого шукаєш підтвердження?
ти або знатний троль, або тобі 12, або маєш ICQ вище середнього.
та ніхто тобі нічого не нав"язує...говоримо про сезон NBA...процитуй мені пост, де я сказав: не вболівайте за Лейкерс. (о це було би нав"язую)...ми просто спілкуємось, але для тебе чогось це виходить дуже нервово...розслабся трошки...вони колись ще виграють!!!може;)

нав'язування тут проявляється в постійному принижуванні Лейкерс, мол вот вони ніякі, а вболівальники у них стрьомні бо вболівають за ЛАЛ. іт.д. може ти і сам того не розумів, але таке в твоїх постах є.
вони ше виграють і не раз, гарантія 100%. стопроцентово місце в ПО у них буде.

Advertisement