о або я зовсім сліпий, або то якась хєрь за перепрошую
Вибач але ти зовсім сліпий і по ходу не тільки ((( Як можуть бути перші дві гри на площадці Даласа. Здвинувся ти чи що. Якщо ти так давно слідкуєш за НБА, то мав би знати що америкоси першими пишить гостей. Зайди на будь-який інший сайт відкрий статистику...пошукай в гуглі....не розповсюджуй тут хєрь і після того скажеш: "я сліпий.пробачте мене за це".
Лейкерс Даллас 94:96
Лейкерс Даллас 81:93
Даллас Лейкерс 98:92
Даллас Лейкерс 122:86
ну нехай, я визнаю шо втикнув, на сайті ЛАЛ далас в 3 матчах стоїть другим, тобто має домашню площадку, а рахунки стоять лал-далас, лал-далас, далас-лал, а потім знову лал-далас.
Внутрішні проблеми Лейкерса - це внутрішні проблеми Лейкерса. І насрати вболівальнику чи Газолю баба дала чи він зранку не поїв. Він гравець команди і якщо він якись замут там придумав, то особисто мені насрати. Чи Лал - це тільки Газоль. Якщо так, то я ще більше вам співчуваю. І для того і є ваш дядько Філ щоби не допускати такої хрєні з всякими там Газолями...
внутрішні проблеми лейкерс стосуються всіх їхніх вболівальників, бо це впливає на результат ігор. так шо давай не цей самий.
Признай поразку вцілому в сезоні ібо сезон провалений (((
і чого я маю визнавати поразку в цілому сезоні? я шо пуп землі і від мого рішення тобі стане легше? ти настільки не впевнений в собі шо хочеш підтвердження своїх думок від інших? це просто смішно.
ми тебе в профспілку провидців імені Нострадамуса-Ванги запишем ми...це тіпа ти вже в тій профспілці...круто тобі, а так не прогадав що Лейкерс влетить, так ще палко кричав за нього.
ми це всі ті кого ти вже реально дістав своїм фразами типу ЛАЛ гавно, нуль і т.д... я кричав за лейкерс, бо справді вболіваю за цю команду, вже доволі давно, і сподіваюсь на кращий результат, це моя улюблена команда, а результат це звичайно бажана річ, але навіть і без нього ЛАЛ моя улюблена команда.
та й взагалі, маєш свою думку? вітаю ти вже не сіра купа соціуму, але якого, власне, біса ти нав'язуєш своє бачення іншим?
так Лейкерс програли, так в них проблеми, але вболівальників у них менше не стане, нехай ненадовго вони підсядуть, не будуть вигравати пару сезонів, але потім знову два сезона підряд надруть всім зади, так як було 2000-2002 років, а потім 2009-2010, історія має тенденцію повторюватись...
і взагалі давай закінчимо цю бесіду, бо результатів вона не принесе, ти мене не переконаєш шо Лейкерс ніяка команда, а я, очевидно, не переконаю тебе шо ти не правий, коли обсираєш мій улюблений клуб.