Mitte et see koht Eesti edetabelis mulle väga korda läheks, aga suht naljakaid asju olen täheldanud
Ära vaeva pead. Selles mängus ei ole midagi loogikaga pistmist. Olen KLis kolmandat hooaega järjest (eelmisel hooajal õnnestus mitmete asjaolude tõttu koguni poolfinaali saada), see hooaeg alustasin 5-0 ja endiselt on minust riigitabelis eespool KLi uustulnukad Raketid ja Tegris, samuti veel Kõrgliigasse mittejõudnud Orava Olga KK. Kõik toredad võistkonnad aga jah ..võidu väärtus selles tabelis on ikka väga väike.
Sa positsioneerud riigi edetabelis ikka jõhkralt kõrgel kohal! Oma 17nda kohaga pole siin prigiseda miskit. Oled minust kenasti eespool, mis ka tabelit vaadates loogiline. Ja Zapiivo on eespool LaLunaBasketist, mis samuti tabeliseisu vaadates loomulik - vastavalt siis riigi 22 ja 24 meeskond.
Ma saan aru, et Zapiivo ei oska karikasarja mängida ning võiks riigireitingus kõrgliiga sabas sörkida küll, aga kui nüüd saaks riigi 19nda meeskonna, ehk Julma Jaani satsiga mängida, siis võiks Zapiivo hea õnne ning soodsa tagantuuse koosmõjul seda satsi kogemata võita küll. :)