Már bocs, de ez a keret sem minden idők legerősebbje, sőt a tiéd sem volt minden idők második leggyengébbje. Ráadásul akkor mindenki monoskilles volt, sokkal könnyebb volt tervezni, elemezni.
Ja és hogy alacsony ts-sel nem lehet semmit elérni? Dehát épp te mondtad, hogy miért nem mentünk a másik csoportba 3-4 ts-sel inkább. Meg azt is, hogy ha ugyanitt lennénk alacsonyabb ts-sel, akkor te elégedett lennél. Legalább döntsd el, mit tartasz jónak és ragaszkodj ahhoz, ne váltogasd megint 10 percenként a véleményed.
Azon meg nem tudom, mit nem lehet felfogni, hogy volt esélyünk az első helyre, de bejött a francia ajánlata és innentől elszálltak rá az esélyek és Domi nagyon helyesen módosított a terven, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a szituból.
Te mindig mindent megtettél a győzelemért? Itt is?
(14821) Hát itt?
(14828) Na és itt?
(15479) És ez mind egy szezonban volt. Ezeknél hol volt az erősebb hozzáállás (spanyol meccs kivételével)? Hol volt a zónavédekezés? Ez a sikeresség és eredményesség? Te bocsánatot kértél ezekért a meccsekért?
Most azért sem fogom hagyni, hogy megint "elfelejtsd" a többi témát.
Tehát a szerbekkel hogy állunk? Lustaságból, tudatlanságból mondtál hülyeséget, vagy direkt bele akartál kötni valamibe, akár úgy is hogy valótlanságot állítasz? Honnan vetted, hogy a szerbeknek mi volt a cél? Elmondták neked, vagy gondolatolvasó vagy?
Mikhail mikor adott neked igazat? Leírta, hogy a laza jó ötlet volt. Ennek ellenére te folyamatosan szajkózod, hogy szerinte sem kellett volna lazázni.
Hol látod azt a három vereséget, amiről beszéltél? Én most megnéztem újra, még mindig csak kettőt látok, amiből az egyik a francia, amiről már leírtuk többféleképpen is, hogy ez mindenképpen bukta lett volna, kivéve mots-szal, amire még te is azt írtad, hogy az nem komoly opció.
Hol az a 42 felhasználó, akit emlegetsz, hogy ki vannak zárva? 4 napja nem jelentkezett senki.
Hol van legalább egy ember, aki egyetért veled? Napok óta senki ezen a fronton is.