Ära mängi siin sõnadega, said aru küll et ma ei mõelnud valdava osas seda et pooled või rohkem buzzerbeaterist on traderid. Mida sa jälle mõtled normaalse hinna all.. Kui ma panen mehe müüki, siis ma panengi ta ju alguses sellise hinnaga mis rahuldab mind , ja kui keegi ei osta , siis jätangi lihtsalt endale, küllaltki aus , miks ma peaks sellepärast iga kord maksma raha , kui keegi mu meest ei osta.. Siis lõpuks ongi nii, et okei kaks korda olen plekkinud müümise eest, nüüd lasen hinna alla , mingi töll ostab ära ja pärast selgub et jo mu kallis mees oli ikkagi niipalju väärt , ma lihtsalt ei saanud lubada endale seda ootamist , mis maksab .
Su jutul on oma point, müümine muutuks õiglasemaks , turg poleks ajast aega täis ühtesid ja samu mehi keda keegi ei taha, enam ei topiks idioodid oma mehi ulmeliste hindadega üles ja jääksid ootama et ehk veab ja keegi ostabki ära ..kuid iga uus asi toob alati ka halva ja minu jaoks kaalub see halb hea üles. Võimalus saada oma mehe eest aja jooksul see õige hind kätte on parem kui müüa teda lõpuks lihtsalt sunnituse pärast maha , kas raha vaja või ei taha cashida ootamise eest jms ning pärast kahetseda sitta tehingut