Hvala bogu da imamo tebe da nam pojasniš te stvari...inače bi, nedaj bože, lutali ko guske po magli...i baš mi je drago da si sebe proglasio ''normalnim''...ako si ti definicija normalnog, onda u svijetlu nekih tvojih prijašnjih postova ja se dragovoljno proglašavam nenormalnim...ma čak i ludim ako treba...=)))
I kaj onda ako je Arsenal kupio igrača od mene, strašno velika stvar...jel bi mene zbog toga trebalo biti sram? Ili sam mu morao odbiti prodaju? Kak? Hvala bogu da ga je kupil. Igrač je bivši mladi reprezentativac i mislim da je imao 15 vanjsku obranu, na kraju krajeva ubrzo bu na TL...i sad mi treba takav igrač i rado bi ga kupio natrag...možda i hoću...
A da, ima još jedan igrač...Bošković...kupilo ga je Celje-ravne...najsmješnije od svega je da sam sezonama komunicirao s vlasnikom i davao naputke za trening a opće nisam imao pojma ko se krije iza svega...igrač je u trenutku prodaje imao 18 godina i 8 na obje obrane...tako da ako misliš da ne vrijedi tu lovu znaš kaj ti je činiti...
Pretpostavljam da je sve bilo po pravilima dok si me nagovarao da kupim onog tvog francuza Lescarreta? I kupio bi ga da sam imao dovoljno love, zašto ne...zato sam se i interesirao za njega...
Nažalost Hrvatska ima puno takvih ''moralnih vertikala''...zato i jesmo tu gdje jesmo...
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...