Cekao sam tog konja Bateza ceo jebe*i ciklus!!! Ocajne partije je pruzao...do ove
![:D](/images/conf/emoticons/big-grin.png)
Hvala vam svima na cestitkama i lepim recima, ima vas mnogo pa da vam se ne obracam svakom ponaosob.
Meni je zao jedino sto nisam mogao da gledam i prolazim kroz te emocije i napetost kao vi. Odgledao sam zadnju cetvrtinu u snimku. Totalno ludilo, Karlov mali odigrao kao zmaj tu deonicu, pokrenuo lavinu, a sve dovrsio, do ove utakmice nezainteresovani Batez. Umalo da nas kostaju penali. To je ono o cemu sam vec pisao tokom sezone, slobodna bacanja su ogroman deficit generacije. Ne mogu ni da zamislim kroz sta ste vi prolazili gledajuci 10-ak promasenih penala za 30 sekundi i totalni njihov preokret
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Ali...Batez!
Onaj Litvanac nas je iznervirao sa onim komentarima, razdrmao nam inat, a sve se nekako nakupilo u tih poslednjih par minuta utakmice. Razleteli smo se, krali lopte, resetali sa svih pozicija i izbezumili Ruse. I onda je usledila onakva zavrsnica, najsladje.
Uzivajmo svi zajedno u ovom senzacionalnom uspehu, osecam se potpuno ispunjeno. Jeste u pitanju igrica ali nema lepseg osecaja nego kada se mi Srbi, zajedno radujemo jednom velikom uspehu. Ovakve stvari nas ujedinjuju. Uskoro ce se azurirati i stranica reprezentacije i dole na dnu zasijati jos jedno zlato.
Od mene, za kraj : TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!