tak to opat postnu :D
Výtky byly vždycky konkrétní, a když jsi na ně buď nereagoval, nebo stylem "táráš nezmysly", nemůžeš se divit, že se s tebou třeba zrovna rwystyrk už nehodlá bavit.
ja som reagoval na Amareho myslienku, tak je to on ktoreho by si mal napomenut :P
v mojom prispevku ked som sa ktomu vyjadril to znelo takto:
ma uz neberie hodneho do takej mieri, ze by sa k dianiu k NT ani len vyjadril
Tak dobre dajme tomu, ze si to stou kandidaturou nemal naplanovane :), ale podla mna az tak fatalnu chybu som tym neudelal, ze by si sa musel hned vzdat vsetkych tvojich planov a dat sa na taky neocakavany krok :D Ale mozno ta nastvalo vyradenie Marvana z Narodneho timu a teraz su tam podla teba hned hraci, ktori si to nezasluzia :)
Ja som reagoval podla mna na uctihodne vela prispevkov, vela som znich aj pocuvnul napr. pomalu taktiku som uz od zapasu s Macedonskom nehral ale to nemozete odo mna cakat, ze vzdy budem skakat ako iny piska. A ked si nasiel tie prispevky, tak sa tym netaj, ked ta to zaujimava ja ti na ne odpoviem.
Jedna vec ma teraz napadlo, ze som sa nevyjadril k externemu foru. Proste nemam ho rad a povazujem ho za zbytocny. PunkFloid mi slubil, ze tam moje predzapasove zostay a komenty postne, asi tak aj urobil. Naposledy co som mu vsak poslal kvoli tomu, ze som vcase zapasu nemal moznost byt online vsak nepostol ani na NT forum, mozno to zabudol neviem ale odvtedy mu nepisem.
Last edited by Elon Musk at 9/25/2009 6:03:37 PM