Necu postati skaut, jer ne podrzavam rad strucnog staba na nacin na koji sada funkcionise i ne vidim zasto bi bio deo necega sto licno ne preferiram. Uzgred, nisam nesto zagrejan da radim taj posao, bitan mi je samo uspeh mog tima.
Svojim kritikama sam samo hteo da poboljsam rad svih struktura i da ukazem sta po meni nije dobro...necu da se mesam dalje, ljudi koji vode repku mogu i ne moraju da me poslusaju, to je njihovo pravo.
e sad, iz ovoga ja ne vidim shta je poenta uopshte tvojih kritika, osim da ne zelish da uradish nishta za boljitak zajednice koju predstavlja reprezentacija i da eventualno spamujesh temu o istoj sa svojim stavovima kako se ona ne vodi dobro... pritom nisi ni jednom izneo svoj predlog kako da se ista poboljsha, niti si ponudio svoju pomoc za napredak iste... shta vishe, u svom timu nemash
nijednog srbina, kamoli potencijalnog reprezentativca nashe bb drzave, vec razvijash kinesku reprezentaciju
naravuchenije, ja izvlachim zakljuchak da je tvoj jedini interes da ovde unosish razdor u zajednici i nepoverenje u ljude koji se bave reprezentacijom, te na taj nachin ubijash sopstvenu dokolicu...
ako je ovo igra, a ne obaveza, onda se igraj i nemoj bez potrebe nervirati druge koji se igraju... ako je ovo nekome obaveza, onda ceni shto taj neko prihvata i odradjuje tu obavezu, te nemoj pljuvati po sistemu ako nemash nachina da istom pomognesh, koliko god ona banalna bila za realni zivot...