Eh moj Dadimo, sutrak Dadimo, znaci nema sto da te vrega vistinata koja nekogas si ja napravil, veruvam deka vistinata boli, ama do tolku, prv si ti sto epten ja pretera za vistinata sto ti kazaa, i sega za toa sekogas kje kritikuvas i kje frlas i drvja i kamenja, deka ne rabotel domakinski, isto i ti kako politicarite, ako nekoj ne raboti pod tvoja direktiva, sve kje napravis, i sesto kje zboruvas vo javnosta samo i samo da go ocrnis toj sto ne raboti pod tvoja direktiva kako ti kje kazes, pa zosto ne mi pisa na pocetok na mojot izbor da mi pisese, kako sakas ti da bide, taka kje rabotev, taka kje ja vodev reprezentacijata, koj i porano od nekoi selektori, ne od site bese vodena slicno, i imase molenja na forum i nezadovolni menadjeri deka nivnite igraci bile podobri od nekoj igrac sto selektorot go zemal vo reprezentacija, jas tokmu kako ti sto kje sakase taka kje ja vodev, za da ne bidam najozloglaseniot selektor voopsto na buzzerot, i nekogas go imase tokmu ova, deka ne bile zemeni nekoi igraci, vaka bilo, taka bilo. Sega gledam deka kaj nas vo drzavata funkcioniralo ako nekoj e na vlast, treba da raboti pod direktiva na nekoj poedinci, za da cveta biznisot, ako ne raboti kako tie sakaat, e togas se e crno vo drzavata, i sekogas e toj ocrnet pred sekoj, ama ic ne me boli, deka ti si go kazal ova, jas si znam deka ja vodev reprezentacijata onaka kako mozese da se vodi so vakov arsenal na igraci, sepak kje pokazat slednite rezultati vo idnina, kako kje ja vodi idniot selektor so ovoj arsenal na mladi momci, samo ne posakuvam na nego, ako ima vakvi slicni da gi narecam spored vas greski, i ako ne e greski, mu posakuvam se najuspesno da ja vodi, ama cisto sumnjam so vakov arsenal na deca, deka kje napravi nesto povekje od uspesen rezultat. Togas da vidam sto kje ti smeta za idniot selektor. Ili ve boli toa, sto sekogas kritikuvam nesto sto ne e bas taka kako sto vie sakate.