BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > ΣΕΖΟΝ 43 - Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΟΒΑΤΗ

ΣΕΖΟΝ 43 - Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΟΒΑΤΗ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
295300.112 in reply to 295300.111
Date: 10/12/2018 3:54:42 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ICI BC ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ.
Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ , ΠΑΡΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΡΕΚΟΡ, ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΔΡΑ-ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΜΗΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΕΔΕΙΞΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ LEGENDS. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ, ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΤΙΔΗ, ΑΝΥΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;;;;;;;

Ο γέροντας Κοτίδης προτρέπει να αγνοήσουν όλοι το παραπάνω κείμενο και να δώσουν σημασία μόνο στις 3 τελευταίες λέξεις....Ο γέροντας τον ξέρει καλά τον ΘΕΟ(στη τελική έχουν κάνει και διακοπές μαζί στο Βέγκας κάποτε) και γνωρίζει ότι ο ΘΕΟΣ δεν είναι από τους τύπους που τα παρατάνε..Εφιστά την προσοχή στον άμπαλο κόουτς ΑΛΕΧΑΝΔΡΟ7 και τα καλομαθημένα παιχτάκια μας ότι το ματς θα είναι σκληρό,θα πέσει πολύ ξύλο και αν πάμε αφ'υψηλού και βρεθούμε 3-4 προβλέψεις μείον(πράγμα διόλου απίθανο με τον άμπαλο που έχουμε στον πάγκο),θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε....Όταν ο ΘΕΟΣ το πάει λάου λάου...εεε,τότε είναι επικίνδυνος!Τον ξέρω καλά!!!!!....ούρλιαξε!!!! :+(

This Post:
00
295300.113 in reply to 295300.107
Date: 10/13/2018 12:12:42 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Δεν νομίζω πως έχω έστω και μία ελπίδα με χαμένο διπλομάντεμα αλλά και με βάση την εικόνα του Ά ημιχρόνου. Οπότε σου δίνω συγχαρητήρια από τώρα για την παραμονή. Καλή σεζόν για του χρόνου

This Post:
44
295300.114 in reply to 295300.113
Date: 10/13/2018 1:40:18 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Καλή επιστροφή Στέλιο!

Μεγάλο πλήγμα για την Α1 και για το φόρουμ!Είχες ομάδα που μπορούσε να σωθεί άνετα,αλλά έχω την εντύπωση ότι σε έφαγε πάλι η καψούρα για το κύπελλο!Θα μπορούσες να κινηθείς όπως τα Μετέωρα και ο Ατρόμητος και είχες καλές πιθανότητες να τα καταφέρεις!

Όμως ο άνθρωπος δεν αλλάζει και εσύ έπαιξες το παιχνίδι όπως σε εκφράζει καλύτερα!!!Ντέρμπι κάθε ματς,αγωνία και παιχνίδια στον πόντο και σπαζοκεφαλιές πως να βγουν οι χρόνοι για να νικήσεις και τα 3 παιχνίδια!Respect γιατί έκανες αυτό που γουστάρεις και όταν ξαναγυρίσεις (πιστεύω σύντομα) θα ξανακάνεις πάλι ότι γουστάρεις!!! :)

Εις το επανιδείν!!!!Όπου και να παίζεις ο Κοτίδης λέει οτι θα σε παρακολουθεί στενά και θα περιμένει την επιστροφή σου!!! B)

This Post:
11
295300.115 in reply to 295300.113
Date: 10/13/2018 3:17:34 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΕΛΑΡΑ. ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ. ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ "ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ STADIUM", THN ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΝ ΟΜΑΔΑ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ICI BC, ΕΝΤΑΞΕΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΗΣΑΜΕ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ. ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ...

This Post:
33
295300.116 in reply to 295300.115
Date: 10/13/2018 4:00:37 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Θα λειψεις ρε Στελιο.

Ειναι πολυ σκληρος ο υποβιβασμος ειδικα οταν τερματιζεις στην 5η θεση. Εδωσες μεγαλη ανασα στο φορουμ που εχει πιασει μουχλα τις τελευταιες σεζον. Παλεψες ολα τα παιχνιδια απο το 1ο μεχρι το τελευταιο. Θα επιστρεψεις ξανα ειμαι σιγουρος γιαυτο!

Παρε και ενα τραγουδακι (https://www.youtube.com/watch?v=9bAoq7k3tZ0)

This Post:
11
295300.117 in reply to 295300.114
Date: 10/13/2018 5:21:53 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σε μια βραδιά που τα συναισθήματα ήταν μόνο αρνητικά για εμένα, θυμός, λύπη, απογοήτευση, ξαφνικά ήρθαν 3 μηνύματα που μου έδωσαν λίγη χαρά και τα είχα ανάγκη πραγματικά!

'@ Αλέξανδρο

Φέτος δεν έφταιξε το κύπελλο. Δεν έχασα κανένα ματς λόγω κυπέλλου. Οι αντίπαλοι δεν μπορούσαν ή αποφάσισαν ότι δεν μπορούν και το κύπελλο. Κι αν συνέχιζα στο θεσμό, μόνο κερδισμένος θα ήμουν. Απλά ήμουν αμυντικά ευάλωτος και μέχρι να μάθω (και όσο έμαθα) να το διαχειρίζομαι και να βρίσκω την ισορροπία μου ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση + κάποιες ατυχίες σε τραυματισμούς και πρόγραμμα αντιπάλων + την χειρότερη ρέντα μου EVER στα μαντέματα ήρθε ο υποβιβασμός.

΄@ ΘΕΟ

Δεν το περίμενα το μήνυμά σου και με άγγιξε ιδιαίτερα. Ότι άλλο και να πω θα το χαλάσω. Πάντως ήταν η πρώτη φορά που σε νίκησα σπίτι σου. Δεν κατέβασες έναν βασικό ψηλό σου βέβαια. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ μα πάρα πολύ. Με έσωσες από το να βγάλω όλη την ομάδα στο σφυρί κι από το να ποστάρω εν βρασμώ.

'@ Ηλία

you got to lose to know how to win

Αυτός ο στίχος λέει μεγάλη αλήθεια. Αλλά αυτό το πως να κερδίσω ψάχνω να βρω και δεν το βρίσκω πάλι.

Παρέα με τον πρώτο μου υποβιβασμό από την ΙΙΙ στην IV, ο σημερινός με πόνεσε πάρα πολύ. Και πραγματικά μου δώσατε κουράγιο. Το εννοώ 1000% ότι σας ευχαριστώ.

ακολουθεί άλλο μήνυμα

This Post:
11
295300.118 in reply to 295300.113
Date: 10/13/2018 5:35:26 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Eυχαριστω πολυ Στελιο. Για να ειμαι ειλικρινης δεν σε περιμενα για αντιπαλο στα πλει αουτ. Σιγουρα δεν σου αξιζε ο υποβιβασμος.Καλη επανοδο που θα ερθει συντομα πιστευω.Θα λειψεις απο το φορουμ της Α1.Εισαι απο τα πρωτα παιδια που γνωρισα εδω μεσα και δυστυχως ηρθε η ωρα να παιξουμε μεταξυ μας ματς σωτηριας.

This Post:
11
295300.119 in reply to 295300.117
Date: 10/13/2018 6:21:46 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Όταν ανέβηκα πρώτη φορά από την IV στην ΙΙΙ, είπα πω πω τι κάνω εγώ εδώ στα θηρία. Όταν ανέβηκα από την ΙΙΙ στην Α2 είπα πάλι το ίδιο το πράγμα. Όταν ανέβηκα από την Α2 στην Α1 είπα και σκέφτηκα και ένιωσα ξανά την ίδια ακριβώς αίσθηση. Από όταν πήρα το πρωτάθλημα όμως αυτό άλλαξε. Και η επιτυχία του χθες έχει γίνει σκιά του σήμερα και του αύριο που θα χαθεί μόνο όταν και αν ξαναπάρω τίτλο. Νομίζω πως ξέρω να χάνω, αλλά η πτώση από ψηλά πέφτει βαριά στο στομάχι. Και δεν έχω την πίστη ότι θα τα καταφέρω ξανά.

Η πτώση σου χαντακώνει την αυτοπεποίθηση και τότε ή τα παρατάς ή προσπαθείς περισσότερο.

Εγώ προσπάθησα περισσότερο όσο ήμουν στην Α2 και έχω βελτιωθεί σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια του gameplay πάρα πολύ. Αν έχω γνώμη για τον αντίπαλο, το παιχνίδι δεν το παίζω καθόλου στην τύχη.

Σε ότι έχει να κάνει όμως με οικονομική διαχείριση, με πόσα λεφτά αξίζει ένας παίκτης, αλλά και με το μελλοντικό σχεδιασμό
εκεί τα βρίσκω πολύ μπαστούνια σαν να είμαι πρωτάρης.

Με πόνεσε λοιπόν ο φετινός υποβιβασμός γιατί μου στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσω έναν τίτλο του χρόνου, ενώ συγχρόνως πίστευα πως μπορούσα να φτάσω τελικό φέτος με σπασίματα έδρας. Θα την κρατούσα την ομάδα ως έχει και τέλος τη σεζόν θα αγόραζα ένα ΣΦ κλασικού τύπου γέρο αλλά καλό. Αλλά τώρα να κάνω τι? Ο Μudry γίνεται 33 ετών. Έστω ότι ανεβαίνω στα καπάκια χωρίς δεκάρα και με τον Mudry 34.

Δηλαδή από τη μία είχα ένα σενάριο για του χρόνου να κυνηγήσω αυτό που θέλω με τις όποιες πιθανότητες και μου έχει προκύψει ένα τεράστιο ερωτηματικό.

Τέλος πάντων, έβγαλα μερικά από μέσα μου. Υπάρχουν και οι ήττες. Ας μάντευα καλύτερα, να τα πήγαινα καλύτερα.

Σόρρυ για την μουρμούρα παίδες, αλλά άμα δεν τα έγραφα να ξεσκάσω λίγο, δεν παλευότανε.

This Post:
00
295300.120 in reply to 295300.118
Date: 10/13/2018 7:15:27 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Eυχαριστω πολυ Στελιο. Για να ειμαι ειλικρινης δεν σε περιμενα για αντιπαλο στα πλει αουτ. Σιγουρα δεν σου αξιζε ο υποβιβασμος.Καλη επανοδο που θα ερθει συντομα πιστευω.Θα λειψεις απο το φορουμ της Α1.Εισαι απο τα πρωτα παιδια που γνωρισα εδω μεσα και δυστυχως ηρθε η ωρα να παιξουμε μεταξυ μας ματς σωτηριας.

Να είσαι καλά ρε Στέφανε. Αισθάνθηκα άτυχος που έπεσα απέναντί σου, γιατί είχες καλή βάση, έπαιζες και περιμετρικά και εσωτερικά, έχεις δυνατές άμυνες και με την τελευταία σου μεταγραφή δεν είχα κανένα δείγμα απολύτως.

Στο 1ο ματς δεν περίμενα να κατεβείς με 3 ψηλούς. Περίμενα Mashilov μέσα, Court στο PF. Ήταν απρόβλεπτο το LP μου, και είχε τη βάση του για την 5άδα που περίμενα από μέρους σου. Και να μην με μάντευες όπως το είχα φανταστεί δεν με ένοιαζε. Και με βόλευε και στους χρόνους για αυτή την εβδομάδα. Αλλά κατέβηκες Full Offense με δυνατά ριμπ, αποβολή με φάουλ δεν είχες, εγώ είχα και αποβολή και τραυματισμό και έγινε το 0-1. Ρίσκαρες, σου βγήκε.

Για σήμερα πάλι περίμενα άλλη 5άδα και ότι θα πας σε ΙΙ. Σε εκτίμησα λάθος και τέλειωσε το ματς.

Τώρα γενικά μέσα στη χρονιά θα μπορούσα να βγάλω κι άλλες νίκες, αλλά παίζει ρόλο τι κάνουν και οι άλλοι. Όπως πήγε το πράγμα στο κύπελλο για όλες τις ομάδες το ήξερα ότι έτσι θα καταλήγαμε γι άυτό είχα γκρινιάξει όταν έχασα στην παράταση από τον OBC. Έχω 0/3 παρατάσεις. Θέλει και τύχη.

Γράφω σβήνω το πάω.

Καλή Συνέχεια με την ομάδα σου. Έχεις ελπίδες για καλύτερο μέλλον και ελπίζω να αποδείξεις ότι άξιζες να μείνεις του χρόνου με την πορεία σου. Δεν θέλω να έχω πέσει πέσει από κάποιον που δεν έχει φιλοδοξίες. Ο Τεράστιος με έριξε αλλά πήρε κάτι κυπελλάκια. Σειρά σου τώρα

(https://www.youtube.com/watch?v=TojkkeFh_CE)

Pat Benatar - Love is a battlefield

This Post:
11
295300.121 in reply to 295300.119
Date: 10/13/2018 7:39:38 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Εχω νιωσει και γω ετσι Στελιο οταν επεσα απο την Α1 πριν δυο σεζον.Ειναι λιγο ξενερωμα.Βεβαια εγω εκεινη τη σεζον δεν ειχα πλανο (δεν ηξερα αμα θελω να πουλησω ή οχι μη μακρυγορω) και ορεξη και μολις βρηκα ορεξη να παιξω τελικα πηρα μουφα παικτες για να παιξω αμυνα συν τις απειλες που εχω.Στη σειρα με τον Σπαρτιατη ειχα χασει ηδη την πιστη στην ομαδα μου.Εσυ ομως τα εκανες φετος ολα ενταξει και επρεπε και εσυ και ο Ατρομητος να σωθειτε.Προπονησες,εκανες νικες ενω χτυπαγες 3 ματς την εβδομαδα και παιζοντας σωστα το παιχνιδι.

Οπως και να το κανουμε ειναι ευκολο να εχεις 1 πενταδα καλη και να διαλεγεις ματς.Κοιτα εμενα πχ. εχω 5 συν τον Γουανγκ...Το λεω πρωτα για μενα που το εχω κανει 2 σεζον και το λεω γιατι το παιχνιδι εχει ΤΡΥΠΑ σε αυτο το κομματι.
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχουν αδικηθει καποιες ομαδες καπου σε καποιο πρωταθλημα οταν καποιος χανει 100-40(συν το γκολ αβερειτζ) ματς που μπορουσε σε αλλες συνθηκες να παρει σε εναν ανταγωνισμο που κρινεται στην 1 νικη και στο γκολ αβερειτζ.Τι μεχρι 72 λεπτα την εβδομαδα.Προπονουμε τοσες σεζον για να βλεπουμε τους παικτες 1,5 ματς.Ή πληρωνουμε τοσα λεφτα στην αγορα για 1,5 ματς.Ας το κανουν μεχρι 96 λεπτα να παιζονται ολα τα ματς σωστα.Ας δωσουν εσοδα να εχουν ολοι 10 αρι ροστερ σε ολες τις κατηγοριες.Ας βαλουν παραγοντα κουραση %.Εχει ΤΡΥΠΑ το παιχνιδι σε αυτο το κομματι και μαλιστα μεγαλη.Δεν επιτρεπεται στην Α1 να παιζουμε ετσι ή λογω κυπελου να χανει καποιος ματς πρωταθληματος.96 λεπτα την εβδομαδα και τελειωσαμε.

Χαιρομαι ομαδες που χτυπανε 3 ματς την εβδομαδα.Οπως η δικη σου δηλαδη.Εχει ομως το τιμημα του ειδικα οταν προπονεις ταυτοχρονα.Αλλα ασχετα με τα αποτελεσματα εχεις χτυπησει ολα τα ματς κατι που ειναι το σωστο σε ενα παιχνιδι που εχει τρυπα.

Οταν επεσα τοτε μου ηρθε και ορεξη και πλανο.Ηθελα να δω αν μπορω να παιξω το παιχνιδι και οχι μονο προπονηση καθως και να δω τις σκιες που εχω φτιαξει με αντοχες-βολες.Και ειχα εκεινη τη στιγμη ομαδα 750 χιλ στην Α2 σε αχαρτογραφητα νερα.Τεραστιο μπατζετ με τα σχεδον 500 σε 3 παικτες.Πουλησα επιτοπου 2 παλτα και πηρα 1 παλτουδακι πιο σωστο και εβαλα στοχο να μπω δυνατα απο την αρχη.Στο τελος καταφερα να συντηρησω ομαδα με 600 χιλ μισθους στην Α2 και εβγαζα κερδος και 20.000 την εβδομαδα εκτος κυπελου.Εβαλα στοχο να ανεβω ξανα με τις σκιες και τον Γουανγκ.

Κανε το πλανο σου τις επομενες μερες και μπες δυνατα απο την αρχη.Στην τελικη παρατησε το κυπελο αν χρειαστει.Με προπονημενους τους παικτες σου θα εισαι δυνατος.Ενταξει οτι γινει στο τελος,ποιο μπαζερ τωρα...Παιχνιδι που παιζει με τον κοπο μας και μας τραυματιζει τους παικτες πριν τα μεγαλα ματς,τι να λεμε.Και καλα οτι ειναι ρεαλιστικο κατι τετοιο σε ενα παιχνιδι που ολες οι ομαδες σχεδον εχουν απλα 1 πενταδα και 1-2 γατακια ακομα.Ωραιος ρεαλισμος.
Καλη επανοδο φιλε

Last edited by RONNIE12 at 10/13/2018 9:44:47 PM

This Post:
00
295300.122 in reply to 295300.121
Date: 10/13/2018 7:51:15 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Μπραβο Νικολα για τη νικη.Εχεις πολυ καλη ομαδα!!!Το εβλεπα απο την αρχη δυσκολο να νικησω με τις καταστασεις που ειχα και εκτος εδρας αλλα βλεπω οτι το παλεψαν οι δικοι μου και επεσαν μαχομενοι.

Καλους τελικους Νικολα και Αλεξανδρε και να κερδισει ο καλυτερος

Last edited by RONNIE12 at 10/13/2018 7:56:02 PM

Advertisement