ima li neka kazna za ove sto stalno stavljaju igrace na tl i to po mnogo nerealnoj cijeni???
U mojoj ligi su malo zakuvali na forumu oko toga ko je upravu,a ko nije.Na kup utakmici jedne od ekipa piše XXX tim je izgleda jedini želeo pobedu.E sad rasprava je da li je igrano Meč sezone protiv opušteno ili normal.Ja mislim kad ovako kad piše da je Meč sezone protiv opušteno ali opet da pitam nekog iskusnijeg
a po cemu se zna da je igrao opusteno?ok ja kapiram da pise da sam jedini zeleo da pobedim i ja sam vec reko da sam odigrao mec sezone ali odkud se zna da je igrao opusteno ili normal?kad neko igra mec sezone protiv normal pise vise je zeleo da pobedi jel da?a kad se igra mec sezone protiv opusteno onda pise "jedini" zeleo da pobedi?
mozete li kad odgovarate na post da ne odgovarate flaviusu jer prekrije pola posta. hvala
mozete li kad odgovarate na post da ne odgovarate flaviusu jer prekrije pola posta. hvalaili bar lupite par novih redova da bi tekst bio malo nize u odnosu na zaglavlje ?
Stvarno ne razumem, ono u VODI MOJ TIM-zelite li da kupite igraca-dosada mi je izbacivalo sve dobre igrace, koji stvarno vrede, a od veceras samo otkriva timove koji su za banovanje...Vec mi je dvojicu igraca izbacilo koji vrede do 5k, a ponudjeno je za njih preko 500k????