BuzzerBeater Forums

Srbija - III.7 > Sezona 23

Sezona 23

Set priority
Show messages by
From: Lale

This Post:
00
237081.113 in reply to 237081.112
Date: 4/3/2013 7:14:09 PM
Overall Posts Rated:
136136
Pazi, ne bih da solim pamet, ali problem u nasem drustvu je sto ljudi vide napredak tek kada se pobedi ili napravi uspeh. Ja sam uvek realan, tj bar se trudim da budem takav.

Zato sam se odusevio kada je mijusko pisao o svemu ovde na forumu. Covek je definitivno bio u pravu, ali mozda je samo u jednoj stvari pogresio, tj obojica smo pogresili. Rekli smo da bi sledece sezone u ovom sastavu partizan bio kvalitetniji, medjutim partizan je na dobrom putu da stigne Zvezdu i ove sezone(i dalje mislim da je Zvezda kvalitetnija bez obzira na pobedu, ali ima jos mesec dana do F4 ABA lige). Ne mislim samo zbog ove pobede vec zbog igre i one strasne pobede nad Megom. Iskren da budem - nisam suguran da ce Zvezda dobiti Megu tako lako. Kada Mega stane u zonu sa Bobijem u reketu..ako ne krenie sut, nece ih dobiti lako. Moram priznati jedva cekam tu utakmicu.

P.s.Cehovskog nisam gledao, od nekoliko ljudi cuo da je super, a od drugih da je ocajan. Tako da ne znam kome verovati od tih mojih drugara :)

From: Cone 94

To: Lale
This Post:
00
237081.114 in reply to 237081.113
Date: 4/3/2013 7:38:43 PM
Overall Posts Rated:
5757
pa upravu si slazem se sa tobom...ja sam takodje kao mnogi cisto sumnjao da od tima sa puno iskustva kakav je partizan do skoro bio je samo odjednom posto leglo mladih osoba za koje jedva da smo culi.Lucic koj je bio igrac sa klupe je ove sezone kapiten.Stojim izo onoga sto sam rekao dok si ti jos bio sa nama.Kada sam pizdeo sto je dule ,,zasrao" stvar.sada vidim da sam se prevario.znam ja da je on vrhunski trener i da gradi svake sezone par igraca..ali on je ovde u jednoj sezoni napravio od legla klinaca solidnu ekipu.Iskreno od muslija sam ocekivao mnogooo vise,kao i od gordona.Sada ovoj ekipi koja ce jos dugo biti u napredku nadam se treba samo iskustvo i da nauce kako da se bore sa pritiskom.vcrs su se lepo pokazali kao i protiv vizure.videcemo da li je u pitanju dobar dan,losa igra protivnika ili sreca....jedva cekam sledecu tekmu pa cemo da vidimo da li se niz nastavlja

This Post:
00
237081.115 in reply to 237081.105
Date: 4/4/2013 1:49:12 PM
Overall Posts Rated:
5757
e ljudi samo da vam kazem jednu novinu.ali to je iskljucivo za one sa vecom arenom.Necu da govorim unapred ali danas mi je cela arena bila puna(samo su 2 mesta za loze bila prazna).Iako su cene delimicno jake publika je dosla u velikom broju.Nikada mi nije bila ovako bas puna arena.Videcemo u narednim mecevima jel to slucajnost ili je stvarno to prouzrokovano PR-om nivoa 4...ako bude ovako nasatvila da se popunjava,a daj boze da oce.javljam vam pa ono kao kupite i vi tog malo boljeg PR-.ja sam za ovog dao70k a nivo4 uz platu od 11k.solidno samo da nastavi ovako da radi svoj posao.Da naravno da mu je speecijalnost uticaj domace publike.Ne vidim zasto bi angazovao PRa da smanji broj publike protivnika.kada to nema nikakvog uticaja na prihode moje ekipe.ajde javljam ako bude sve po planu pa se i vi malo pojacajte boljim sturcnim stabom

This Post:
00
237081.116 in reply to 237081.115
Date: 4/4/2013 1:58:56 PM
Overall Posts Rated:
136136
To je zato sto je kup mec. Nece biti tako u ligi. A PR sa reklamnom kampanjom ne smanjuje broj protivnicke publike ;)

This Post:
00
237081.117 in reply to 237081.116
Date: 4/4/2013 2:25:07 PM
Overall Posts Rated:
5757
nzm onaj moj bivsi ni na kup ni na ligaskim mecevima nije imao ovakav uspeh...a ovaj iz prve pa ovako..videcemo ja se nadam da ce ove moje propale navijace malo vise da angazuje

This Post:
00
237081.118 in reply to 237081.117
Date: 4/4/2013 3:32:37 PM
Overall Posts Rated:
5757
Sledeca runda kupa ce definitivno da bude kobna po clanove nase lige.dramoseri i grozd nemaju teoretske sanse,dok zeljko mozda izgura nekako i sledecu rundu.Meni dosao 4ligas.tako da nece biti poblema.Konacno i meni malo sreca da se osmehne

From: mijusko
This Post:
11
237081.119 in reply to 237081.118
Date: 4/5/2013 1:30:30 AM
Overall Posts Rated:
3131
Mislim da u nasoj ligi ima vise Partizanovaca nego Zvezdasa. Hvala na pohvalama za ocenu. Moram i da pojasnim nesto. Moja recenica u toj oceni je glasila"moze zvezda i da dobije sve utakmice ove sezone ali sledece, ako ostanu isti sastavi-ni jednu. Pod time nisam ni jednog trenutka mislio da ce zvezda sigurno da dobije sve ove sezone, nego sam time hteo da pokazem kako Partizanovi igraci tokom cele sezone napreduju, a zvezdini ne. I to se obistinilo.O Vestermanu i Bertansu sam vec pricao, Bogdanovic je i sinoc odigrao znacajno u odbrani, cini mi se(gledao sam samo neke delove i incident). Vujoseviceva taktika se zasniva na pametnom pleju sa mudima i snaznom centru, tako da cete tek videti sta ce on da napravi od Bogdanovica. Po mojoj proceni, ne ove sezone nego sledece, Bogdanovic ce da dobije par vaznih utakmica i onda ce biti prinudjeni da prodaju jednog-Bogdanovica Gordica ili Vestermana, a Vujosevic ce da nadje nekog novog klinca da ga pravi na igraca.Nisam gledao celu utakmicu, ne znam kakva je taktika zvezde bila, sta je radio Vukoicic, da li je nesto ucio od Vujosevica pa mozda sprema ekipu za F4 jadranske, jer je valjda to osnovni cilj, ali mene ne cude greske Rakocevica-to je za njega normalno.Za Partizan sam znao da ce ako povede mnogo teze da dozvoli preokret nego ranije. I nije nemoguce da je Bertansov lakat bio takodje instrukcija strucnog staba i to ne za vreme utakmice nego jos iz pripreme-pre jer ja verujem da Vujosevic planira i tako daleko: ako povedemo, pa krenu da nas stizu, a blizi se kraj utakmice-prihvatite ili napravite incident da svi opet dodjemo na "nulu" jer to nije apsolutna nula nego mi jos uvek vodimo .... Mene samo nervira situacija oko Cvetkovica. Sta novo ima u igri Cvetkovica sto nije bilo u proslim sezonama pod drugim trenerima? Nista. Sve po starom, napamet znam sta ce da uradi. To je elemenat u kome je Vukoicic slabiji trener od Vujosevica.On ume da trenira dobre igrace, ali ne ume od njih da pravi jos bolje. Ako je to uteha- ja i ne znam naseg trenera koji radi to sto radi Vujosevic. Pesic, pomalo, ali je to kod njega stihija, slucajnost, a ne plan i "predumisljaj" kao kod Vujosevica.

This Post:
00
237081.120 in reply to 237081.106
Date: 4/6/2013 6:24:33 PM
Overall Posts Rated:
5757
Nesto gledam sada skoriju istoriju nase lige i kontam da cu mozda napraviti rekord barem po jednom ucinku.za sada 14 pobeda za redom(prijateljske ne racunam/dok kup utakmice racunam)..toliko si ti prosle sezone ostvario.ako pobedim mohikance postavljam novi rekord a trudicu se da nastavim seriju sto duze....kakvi su tvoji planovi u narednim utakmicama..planiras neke pobede ili cekas neku povoljnu situaciju da napadnes?

This Post:
00
237081.121 in reply to 237081.120
Date: 4/6/2013 7:45:06 PM
Overall Posts Rated:
136136
Bravo Cone :) Pa plan se kuje prema sutuaciji na terenu. Video sam da je Ivko najjaci i da nemam mnogo sanse pa sam skautirao drugog protivnika (frutella) i skontao da je opicio mec sezone Ivku i da ima mec sa najlosijim timom lige i da jos, osim sa mnom, igra i sa A slektorom. Moja procena je bila da ce se odluciti da dobije tog najlosijeg iz lige (sto se danas i ostvarilo i potrosio je oko 40ak min svim igracima iz prve postave) i da ce pokusati da dobije kup, a mene da nece dirati :) Tako da imam sansu da dobijem u ligi bez puno muke, a i nadam se pobedi u kupu protiv drugoligasa, mislim da imam fine sanse za pobedu.

E a jesi primetio da sam manje-vise pogodio raspored na tabeli :)
P.s.ultras nam se muci kako vidim. Mada, mnogo je teze opstati u drugoj sezoni, nego u prvoj...

This Post:
00
237081.122 in reply to 237081.121
Date: 4/6/2013 8:06:58 PM
Overall Posts Rated:
136136
Kolega, kao sto i rekoh - zona sa Bobijem, smrt za ekipe koje stane sut za 3. Samo trojka razbija odbranu Mege, nikakav prodor..to je nemoguce pored onog raspona ruku. Doduse, ja sam govorio za Zvezdu (da hocu da je vidim protiv te zone), ali Radnicki sam potpuno zaboravio da pomenem iako su mnogo bolji primer - sto se i dokazalo. Nisam hteo da hejtujem tim Radnickog i Mutu na celu tokom citave sezone, ali moram! Nije mi jasna politika kluba "od danas za sutra". To dovodjenje stranaca na taj nacin a da ih na kraju imas toliko viska, borba samo protiv partizana, mrva minuta za Miljenovica (a da pri tom nemas ni jednog drugog mladog od kog pravis igraca), igra "ako krene sut- dobijamo, ako ne -pobedice nas svako" i tako u nedogled. p.s.takodje da se nadovezem za Cvetkovica, potpuno se slazem sa tobom i zao mi je sto je Zvezda (citaj Covic) opterecena rezultatom i nema prostora za talente, a mislim da bi im bilo dobro kod Vlade. Nasa rep. kosarka je u kur**, izmedju ostalog, zato sto samo jedan tim pravi igrace koji na kraju sa manje ili vise uspeha postaju igraci i okosnica reprezentacije. To jednostavno ne ide...

Last edited by Lale at 4/6/2013 8:10:06 PM

This Post:
00
237081.123 in reply to 237081.121
Date: 4/6/2013 8:07:44 PM
Overall Posts Rated:
5757
e pa bravo samo tako teraj...ne znaju da se kuva u loncu za sledecu sezonu.posto kontam da ces se za drugu sezonu u drugoj ligi valjano pojacati.nece verovati sta ih je snaslo...a i svaka ti cast na tom gomilanju para.ja cim imam malo vecu sumu odma se trosim dal na igrace ili na arenu,stab itd...vidim da ultras ima problema,bas kao i mirko brdjanac.Ultras ima dobar tim za 3ligu.za drugu je to po meni slabo.sta te centarske pozicije se zadrze nekako a sta spolja?zato cu ja uvek pre imati 5 igraca sa platom po 30ak hiljada nego 2cu od 70k a ostali da su slabi.a i cinimi se da si rekao da igraci igraju bolje ukoliko su im plate tu negde...Dobar si progozer majku mu...ali pazi rekao si da najvr prvo psiho,pa alkos pa tek onda ja idem u 2gu.u to nisam bas toliko siguran jer cu ja ove sezone svim silama se potruditi da udjem u drugu.Usput i alkos mi je rekao da gura prolaz ove sezone.tako da ce biti fantasticna sezona..blize se dueli sa glavnima iz crvene konf pa cemo konacno otp odmeriti snage.gusara ove godine ne ukljucujem u trku osim ako se ne pojaca ali to cisto sumnjam.ima tim ali trosi cesce entuzijazam od nas a i cini mi se da mi imamo za nijansu bolje igrace od njega.ali svakako tim za respect kojeg ne treba potcenjivati

Advertisement