Ki mondta, h ez a legerősebb keret? A 16. szezoninál viszont jóval erősebb.
Abban a keretben volt 13 bv-vel center.., ha az nem a 2 . vagy a leggyengébb keret, akkor semmi sem az. Borzalmasan siralmas volt az az állomány. Nem az elődeim megbántva, de ócska draftból nehéz lehetett építkezni nekik.
Dehogy azt mondtam! Azt mondtam, h -1 ts vesztéssel és 3-2 taktikával nyerhettünk volna.A -1 ts vesztés az neked hol felezés?? És igen, h a maxot kihozzuk normállal (=csoport 1. hely), akkor lett volna sanszunk a motsuk ellen is 3-2-vel.
Nem fogadjuk el a lazát és normált megyünk (ők meg motsot) ld előző mondatot és még esélyünk is lehetett volna. De hát ezt mondta Mikhail, nem kellett volna egyezkedni.
(246064.886) Kellet ez a "pofon". Tanulhatunk belőle.
-Ne egyezkedj.
-A mérkőzésből látszik rossz MNF és ránk védekezett taktika gyengébb hozzáállás és csak -10 lett a vége. Tehát egyiket nem találja el "sima liba" a mérkőzés. Ez azért mutatja mennyire is erős a csapat.
Nem látok benne jó a laza írást...
Viszont az is fix tény, h nem lett volna a meccs soha az életben laza-laza a francia kényszerhelyzete miatt!
Amit felsoroltál meccseket: a görög sajnos átvert minket, én mondtam egy tie-tie-t, erre ő kétszeri megerősítés után nyomott normált. Az tie oka praktikus volt, h legyen esély a továbbiakra, pl spanyol, ellen illetve a 12 között , ha sikerül bejutni. A spanyol meccset kényszerből motsolnunk kellett ugyanaz a szitu,mint szerbek idén. A portugál meg lemotsolt minket.
Minden egyes vereségért bocsánatot kértem a fórumokon vagy itt vagy a régi kintin. Amikor lemotsolnak/átvernek nem tudsz előre kalkulálni, DE a mostani francia meccsné
l látható volt előre Ágüszt szándéka mind a hozzáállásban, mind taktikai trükkben. Magyarul én tehetetlenül lettem áldozata a motsnak vagy átverésnek. Még most rajtam kívül sajnos nem látta más, h muszáj lesz kockáztatni! Ezt rovom fel hibának...
Azt meg ne mondja senki, h a vereségeket meg lehet magyarázni bármivel is! Nem lehet, olyankor jobb, ha tükörbe néz az ember.
Szerbek megszívták pechükre a nehezebb ágat. Mivel szidták a spanyolt, ezért elvárták, h rendesen lemegy a meccs. Ezért motsoltak. Ha a szerb belelát a spanyol gondolatába, azt is megtehette a volna, h csak normált nyom közben a spanyol lazázik egyet - ahogy mi is tettük végül. De szerb tutira ment és jól tette még úgy is, h most nincs ts-ük.
Mikor kaptunk ki? Bolgárok ellen tavalyelőtti szezonban, amikor nem motsoltuk őket.. Idén meg 2* is! Grúz+francia. A lengyelek elleni 2 zacsit (tavalyelőtt és tavaly) nem sorolom hibának, ők voltak a jobbak mindkétszer...
Nem akarom itt név szerint kiadni a névsort, mert még személyeskednék veszik. Nézz ki, van egy taglista opció valahol bal fent.
A hallgatás beleegyezés! Többség hallgat (vagy 350-400 fő) velem ért egyet, ha nem értenének egyet, akkor idecsődült volna már vagy 300 fő. De nem így történt.
Viszont te és 2-3 társad forgatja jobbra-balra, amit már 150-szer elmondtam. Ismételni meg nincs sok kedvem...
Mindig ugyanazt fogod hallani tőlem ugyanis.Holnap délután leszek, bár már ezt a csontot lerágtuk 150-szer. Kár ragoznod tovább..