BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [NT] Sezona 31

[NT] Sezona 31

Set priority
Show messages by
From: JJ team

This Post:
00
270179.113 in reply to 270179.112
Date: 6/2/2015 2:22:36 PM
J&J team
II.4
Overall Posts Rated:
9797
Pa se je celo malo razživel forum :D čestitke za suvereno zmago :) jaz sem na začetku sezone iskal treniranca za repko,pa nekako nimam dovolj časa da bi sledil trgu in bil ob primerni uri online.. Tako da trenutno treniram enga centra za u21, ker se mi je pa ravno sprostilo eno mesto na centru, pa me izredno zanima nakup treniranca za repko. S treningom imam kar nekaj izkušenj, vendar pa se mi tudi sanja ne kakšne skile morajo imeti razviti igralci. Tako da ja kakšno opozorilo ko bo spet kak potencial na trgu bi prosil, nato pa kak nasvet pri razporeditvi skilov :)

From: gapec

This Post:
00
270179.114 in reply to 270179.113
Date: 6/2/2015 2:54:46 PM
Overall Posts Rated:
2727
Jaz malo bolj spremljam U21, ker je eden mojih igralcev notri.

Na centru imamo pošast Ciferja, s skoraj 40k plače. Res škoda da ima pripravljenost največkrat le zadovoljivo...Verjetno je brancin že poskusil malo okrcati lastnika, kaj več pa ne moremo narediti.

Tele štiri tekme do konca verjetno pričakujemo 4-0 (Južna Afrika, Panama, Bolgarija, Peru), tudi nasprotniki ob hitrem checkiranju ne zgledajo nič posebnega :) Srečno obema reprezentancama.

From: Koperbox

This Post:
00
270179.115 in reply to 270179.114
Date: 6/8/2015 1:54:48 PM
Overall Posts Rated:
116116
Ej, to pa moram objavit...

Najprej mail selektorja Izraela, s katerim trenutno igramo:

Hi
Tomorrow our NT will meet, the game is important.
Currently we both have one loss, when Slovakia and Englend have only wins.
I want suggest to you and me a chance, To take a step up, if we want to qualify, we should lose no more than one game. In other words, a the loser tomorrow loss his chance. But the winner will have to win also next two games, for qualify.
To have that chance, against England and Slovakia whom are strong then Israel and Slovenia. We need enthusiasm.
I would like to offer you agreement of "take it easy", my NT, and your NT will play tomorrow TIE. if we will play TIE the winner have chance to qualify, and the other NT can take third place. Without this agreement, without more enthusiasm, the winning team will fight for third place, and the loser will fight for fourth place against Greece.

I trust you that if you will say yes for an answer, you really play TIE. Agreement of honor. Are you with me? this is our only chance.

Thanks, blessing and success,
Tzachi.

Moj odgovor:

Hi!

Don't worry, I'm aware of everything you wrote. I didn't offer you TIE agreement because I was going to play TIE regardless of your decision. If I didn't play TIE against you, we wouldn't have any chance against England (who survived two crunch times, for god's sake!) I was counting on you thinking the same way, but even if you didn't , well...we couldn't have played any different

So yeah, we are going to play TIE tomorrow. Good luck and may the best team win!

Regards,

Marko

Njegov odgovor:

Thank you:)
good luck, I trust you.

Potem pa na začetku tekme pogledam, kako igramo:

Your team effort for this game: Take it Easy
Israel put more into this game than Slovenija.

Hehehe...very trustful

Pol pa njegova obrazložitev:

Hi
I do not know how it happened. I'm sure I play TIE. I hope for you to win now, I've lost my chance to take a step up, I have no chance of winning England or Slovakia with enthusiasm as I have (I play only twice TIE, Thet do it every game). I do not know what to tell you. Probably a technical problem on the site. That this default lineup I put yesterday before the agreement TIE. I really do not know what happened here .. I loss this season.. hope for you for success to do something...

good luck!
Tzachi.

Zdaj res upam, da zmagamo. Trenutno zaostajamo za eno piko, do konca pa je še 13 minut.

From: copatar
This Post:
00
270179.116 in reply to 270179.114
Date: 6/8/2015 1:58:00 PM
Overall Posts Rated:
130130
Slovenija-Izrael

Tole 3. četrtino so dobili,ampak ni panike,ponavadi gre tako:
Dobiš prvo,zgubiš,drugo,dobiš tretjo in izgubi četrto četrtino.......no vsaj upam,da bo tako

This Post:
00
270179.118 in reply to 270179.117
Date: 6/8/2015 2:15:54 PM
Overall Posts Rated:
116116
Trenutno Navršnik izkorišča slabo zunanjo obrambo njihovega centra, res sem upal, da se bo to zgodilo - zato sem tudi hotel igrati zunanjo taktiko.

This Post:
00
270179.119 in reply to 270179.118
Date: 6/8/2015 2:17:58 PM
Overall Posts Rated:
116116
Eh, minuto pred koncem zaostajamo za štiri in smo že začeli faulirati...to se ne bo dobro končalo.

This Post:
00
270179.120 in reply to 270179.119
Date: 6/8/2015 2:20:29 PM
Overall Posts Rated:
116116
Faulirali smo, zadeli so en prosti met, nato pa Baraga meče in je fauliran ter zadane oba prosta meta. Znižali iz 4 na 3.

V naslednjem napadu njihovo super krilo gre not na koš, cimerotić ga uspe zaustaviti in naša žoga. 30 sekund do konca kličemo timeout, tri zaostajamo, naš napad. Uh, kaj bi dal, da zmagamo!

This Post:
00
270179.121 in reply to 270179.120
Date: 6/8/2015 2:33:48 PM
Overall Posts Rated:
116116
Eh, zgodba letošnje sezone. Tri tekme proti težjemu nasprotniku in vsakič igramo z nižjo zavzetostjo. Tretjič celo zato, ker izgleda, da je izraelski selektor zafrknil in "ponesreči" nastavil igranje z normalno zavzetostjo namesto z levo roko.

Če bi Izrael igral z levo roko, bi bila zmaga naša, saj smo v poročilu tekme bili boljši skoraj v vseh pogledih. Še 36 podaj smo imeli, kar je res redkost v takšnih tekmah! Slovaška je v tem krogu zmagala Anglijo za 20 pik, pa je imel 6 podaj manj kot mi. Zdaj smo zunaj napredovanja tako mi (zaradi poraza) kot Izrael (zaradi nizkega razpoloženja), tako da ta tekma v bistvu nima zmagovalca. Oz. ga ima...Anglijo

Se je pa pokazala moč branilskega dvojca Anžic-Neumann. Skupaj sta imela 43 pik s 64% metom, 4 skoke, 15 podaj in eno celo izgubljeno žogo. Tretji igralec, ki je blestel na tej tekmi, je bil Navršnik, ki niti na odlični pripravljenosti ni. Dva od teh igralcev imata 33 let, tretji pa 32, tako da se vsi poslavljajo in moram reči, da me kar malo moti, da takšna "zlata generacija" ni uspela narediti nobenega odmevnega rezultata.

Po drugi strani pa so Cimerotić, Vukojanec, Jerin...dejansko boljši od njih, čeprav niso tako "unikatni" kot recimo Anžic in še posebej Neumann. Imajo pa strašne skille in njihova najboljša leta moramo čim bolje izkoristiti.

Zdaj nam ne preostane drugega, kot upati na čudež - premagati Slovaško ter Anglijo. Ampak dokler je kaj upanja, se ne predamo!

From: chabal

This Post:
00
270179.122 in reply to 270179.121
Date: 6/8/2015 2:43:37 PM
Overall Posts Rated:
3737
Tisti mail in korespondenca izraelskega selektorja v polomljeni anglescini me spominja na slog nigerijskih spletnih prevarantov. I trust you, bla, bla, bla.
Drugace pa skoda, se mi zdi, da nam manjka en snajper(igralca mislim).

From: Koperbox

This Post:
00
270179.123 in reply to 270179.122
Date: 6/8/2015 3:02:06 PM
Overall Posts Rated:
116116
Sej imamo snajperja, Erazem Jecl je bil na odlični pripravljenosti prvič v sezoni. Ampak če igramo taktiko, s katero bi čimbolj izkoristili snajperja, potem ne izkoristimo odlično pripravljenih igralcev za igro pod koš, kot so Anžic, Neumann in Cimerotič. Tako sem kolebal med zunanjo ter notranjo taktiko, saj so bili na odlični pripravljenosti tudi Kramberger, Roškar in Jecl. Na koncu sem se s pomočjo copatarja in Elana odločli tako, kot se se odločil in glede na potek tekme je bila odločitev pravilna. Samo Izrael bi še mogel izpolniti svojo obljubo, pa bi zmagali

Advertisement