Eυχαριστω πολυ Στελιο. Για να ειμαι ειλικρινης δεν σε περιμενα για αντιπαλο στα πλει αουτ. Σιγουρα δεν σου αξιζε ο υποβιβασμος.Καλη επανοδο που θα ερθει συντομα πιστευω.Θα λειψεις απο το φορουμ της Α1.Εισαι απο τα πρωτα παιδια που γνωρισα εδω μεσα και δυστυχως ηρθε η ωρα να παιξουμε μεταξυ μας ματς σωτηριας.
Να είσαι καλά ρε Στέφανε. Αισθάνθηκα άτυχος που έπεσα απέναντί σου, γιατί είχες καλή βάση, έπαιζες και περιμετρικά και εσωτερικά, έχεις δυνατές άμυνες και με την τελευταία σου μεταγραφή δεν είχα κανένα δείγμα απολύτως.
Στο 1ο ματς δεν περίμενα να κατεβείς με 3 ψηλούς. Περίμενα Mashilov μέσα, Court στο PF. Ήταν απρόβλεπτο το LP μου, και είχε τη βάση του για την 5άδα που περίμενα από μέρους σου. Και να μην με μάντευες όπως το είχα φανταστεί δεν με ένοιαζε. Και με βόλευε και στους χρόνους για αυτή την εβδομάδα. Αλλά κατέβηκες Full Offense με δυνατά ριμπ, αποβολή με φάουλ δεν είχες, εγώ είχα και αποβολή και τραυματισμό και έγινε το 0-1. Ρίσκαρες, σου βγήκε.
Για σήμερα πάλι περίμενα άλλη 5άδα και ότι θα πας σε ΙΙ. Σε εκτίμησα λάθος και τέλειωσε το ματς.
Τώρα γενικά μέσα στη χρονιά θα μπορούσα να βγάλω κι άλλες νίκες, αλλά παίζει ρόλο τι κάνουν και οι άλλοι. Όπως πήγε το πράγμα στο κύπελλο για όλες τις ομάδες το ήξερα ότι έτσι θα καταλήγαμε γι άυτό είχα γκρινιάξει όταν έχασα στην παράταση από τον OBC. Έχω 0/3 παρατάσεις. Θέλει και τύχη.
Γράφω σβήνω το πάω.
Καλή Συνέχεια με την ομάδα σου. Έχεις ελπίδες για καλύτερο μέλλον και ελπίζω να αποδείξεις ότι άξιζες να μείνεις του χρόνου με την πορεία σου. Δεν θέλω να έχω πέσει πέσει από κάποιον που δεν έχει φιλοδοξίες. Ο Τεράστιος με έριξε αλλά πήρε κάτι κυπελλάκια. Σειρά σου τώρα
(https://www.youtube.com/watch?v=TojkkeFh_CE)Pat Benatar - Love is a battlefield