Minu õrn koht ei ole see kohe mitte. Mul praegu muud eesmärgid, kui PO-s esirinda jõuda. Kuigi muidugi piletitulu pole kunagi liiast olnud. Selle igavese teise lausega ei mõelnud ma küll sind kuidagiviisi solvata või midagi, maybe kukkus vähe kohmakalt välja. Aga smail seal lõpuski peaks kergele tögamisele viitama. See-selleks, aga sellega ma kyll ei nõustu, et läbi häda saaks ehk PO-sse teie poolel. Esiteks, kui Suur 8-s mängida, siis oleksid vastased juba tuttavamad ja strateegiad ja mängu ülesehitus ja meeskonna komplekteerimine vähe teised ning vastavalt sellele ka tulemused.
Teiseks, ei ole te pool üle 2-3 sellise, kes oleks peajagu teistest üle. Niiet PO viimasele kohale jõudmiseks ei oleks küll vaja eriti enda nahast välja pugeda.
Edit: ahjaa, see ka, et kuidas pole kunagi vastu saanud? See eeldaks seda, et pole teie poole meeskondi kunagi meist keegi võitnud, kuid siiski olen ainult mina juba see hooaeg teist kahte võitnud ja paganatega jäi ehk grammike õnnest puudu. Pole see olukord siiski nii lootusetu midagi, kui sa siin välja püüad näidata.
Last edited by Ubin Kõverkäsi at 12/28/2008 10:46:16 AM
"The quickest way to end a war is to lose it."