BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija U21

Reprezentacija U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
44283.113 in reply to 44283.111
Date: 8/16/2008 9:15:38 AM
Overall Posts Rated:
500500
Ne...bile problem je u tome što je jarley hteo da kaže da se slaže sa tobom, a ne da je to ozzy rekao! nisi ga dobro shvatio!

bar ja tako mislim...

This Post:
00
44283.114 in reply to 44283.111
Date: 8/16/2008 9:18:24 AM
Overall Posts Rated:
7676
Znam da znash shta znachi, ali evo necu vishe koristiti strane rechi. Pustio sam deo tvog posta i stavio What he said. Tako da se to odnosi na tvoj post i to shto si ti rekao, a ne on. Drugim rechima, mislim isto kao shto si napisao u tom delu posta.

This Post:
00
44283.115 in reply to 44283.113
Date: 8/16/2008 9:22:09 AM
Overall Posts Rated:
7676
Vidish Bile kako je kotoor ukapirao! Kotoora za novog LA!! Ko je za?)

From: Ozzy

This Post:
00
44283.116 in reply to 44283.104
Date: 8/16/2008 9:29:48 AM
Overall Posts Rated:
2424
Ako ti ne daj Boze budes selektor mlade - kako ces da utices na druge?
Provociraces ih po forumu?
Omg. of kors for nouuuuu!!!!

Pazi postoji jedan vrlo jednostavan princip (znam da si ti sa Dorcola i da je vama sve crno-belo, ali dobro:)
Znas onu izreku da ljudima samo das malo hleba i igara i da im nista ne treba vise? Hehe...par razmenjenih poruka, saveta, malo entuzijazma u tom glasu je sasvim dovoljno da neki treceligas (govorim metaforicno da se neko ne uvredi!!!) bude presrecan sto ima reprezentativca i da slusa svaki savet za trening istog, tj. da podredjuje trening prema tom igracu!
Naravno verovatnoca da ce reprezentativac U21 biti iz 3. lige je jos veca i realnija, pogotovo posle ovogodisnjeg drafta :)

This Post:
00
44283.117 in reply to 44283.114
Date: 8/16/2008 9:30:57 AM
Overall Posts Rated:
178178
Znam da znash shta znachi, ali evo necu vishe koristiti strane rechi. Pustio sam deo tvog posta i stavio What he said. Tako da se to odnosi na tvoj post i to shto si ti rekao, a ne on. Drugim rechima, mislim isto kao shto si napisao u tom delu posta.

My bad...iliti moja greska!

Nego, Bavaria mi svojim potezom dade odlicnu ideju! I meni se, blago receno, smucilo vise da citam ove "umotvorine" po forumu.

Sve dalje pisem bez namere da ikoga uvredim...

Imajuci u vidu da na domacim BB forumuma niti sta korisno mogu da cujem sto bih mogao da upotrebim za repku ili svoj tim, niti mogu da se zabavim (kao sto je to nekada bio slucaj) - vise se na domacim forumima necemo cuti! Ovo dodje kao odlicna vest za sve, zar ne.

Ako me neko bude trazio, po bilo kom osnovu, bicu na BB mail-u...ili me mozete naci preko mojih "magicnih" prijatelja i svih onih koji se tako osecaju!

Ovi ostali (prepoznace se) ce mi, iskreno, nedostajati kao kamen u bubregu!

Pozdrav svima i uzivajte!

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
44283.118 in reply to 44283.115
Date: 8/16/2008 9:37:48 AM
Overall Posts Rated:
500500
Vidish Bile kako je kotoor ukapirao! :) Kotoora za novog LA!! Ko je za? :))

:))))

This Post:
00
44283.119 in reply to 44283.117
Date: 8/16/2008 9:51:20 AM
Overall Posts Rated:
7676
Eh Bili, nemoj da si na kraj srca! Bez tebe nishta nece biti isto! Pa kako cemo da te prozivamo posle tekmi repke?
Buhuuhuu, pobeze nam selektor sa mete u streljani, shmrc. Daj odmah 20. da nakachimo selektora mladih))

This Post:
00
44283.120 in reply to 44283.107
Date: 8/16/2008 11:46:29 AM
BG Samuraj
III.13
Overall Posts Rated:
142142
Usta se pretvori ova debata za selektora.
Opet isto sranje kao i izbori za selektora, i ishod ce da bude verovatno los kao i u tim izborima, sve u svemu BB repka Srbije ce zavrsiti kao Fudbalska reprezentacija Srbije na raznim kvalifikacijama, olimpijskim igrama.
:(((

Dok ti "Milovan Djoric" ne dodjes za selektora i "izvadis nas!"

Ti ces da "rodis" neke igrace i citas misli protivnickih selektora i na taj nacin popeces repku na prvo mesto tabele!

Jbga, ja sam sa ovakvim "smrt" timom kakav mi imamo uspeo da nas pomerim samo 8 mesta ka vrhu za jednu sezonu.

Sto se tice saradnje sa buducim selektorom mlade, samo da ponovim da A selekcija ima apsolutni prioritet po svim osnovama a to kazem za slucaj eventualnih "razlika u misljenjima". Nakon sto se realizuje interes seniora fokus prelazi na mladu selekciju.

Samo cu se nasmejati na ovo, kako si ti palis i lozis.

A ja cu se nasmejati na to kako neko ko je "spasilac BB Srbije" (za sta ti sebe drzis) lupeta gluposti po forumu!

Da se ne lazemo tvoj jedini doprinos BB Srbija su petparacke i beskorisne provokacije upucene ka meni i zluradi komentari posle (retkih) poraza NT-a, gle cuda, opet upuceni na moj racun.

Sada se smej!

Aaaaaaaaaaaa
retkih poraza, 2 poraza od 6 utakmica i to jedan od totalnih autsajdera BIH..
Pazi da ti ja objasni jednu stvar, svega ovoga ne bi bilo da si ti posteno i lepo objasnio svoj poraz od bosne i lepo rekao da si pogresio, ali na izjavu ex-selektora, posel te utakmice, "dobro je i nema veze idemo dalje" ja stvarno nisam mogao da ocutim, jer kome vi mazete oci da je dobro izgubiti od bosne,:kao igralismo TIE, pa sta i bosna je igrala TIE, to nije razlog sto si izgubio tu utakmicu, vec takticka greska, a tu nema zaljenja da ti losa ekipa da neko nevodi racuna o reprezentativcima, kao sto si meni rekao da mi jablan igra po 45 minuta po utakmicu (koja notorna glupost i laz, sto znaci da ti nisi njega ni pogledao kada si to odgovarao, a moze i svako da vidi koliko je igrao), jer ti ovde volis da svadjas kao jedno deriste, bez cinjeica nego samo glupim izmisljotinama.

Dodje mi zbog tebe da i prodam mog reprezentativca, da nemam nikakvih dodira sa tobom, pa se raspljavljaj sa nekim drugim.

KRAJ!!!

Last edited by BG Samuraj at 8/16/2008 11:48:20 AM

This Post:
00
44283.121 in reply to 44283.120
Date: 8/16/2008 1:18:04 PM
Overall Posts Rated:
22
Svaka cast svima,ali moj glas ide Samuraju!
Samo napred Katane!!!

From: Junnior
This Post:
00
44283.122 in reply to 44283.121
Date: 8/16/2008 1:54:48 PM
Overall Posts Rated:
00
Slazem se sa tim,i tacno je t0 da ex nije trebao sa t0m izjavom da izadje u javnost,ali ipak mi nismo neka sila,t0 mozete da vidite,koliko smo mi udaljeno od Evropske unije t0liko smo daleko od niv0a na kome igraju npr.Hrvati,mislim da bi mi oko t0ga trebali nehto da preduzmemo,a ne oko p0raza od BIH,mada je i Slavnica poraz od Izraela kosta0 f0telje(st0 Billa nije)i sad umesto da uradi i da povrati poverenje,on se raspravlja sa ljudim da li zasluzuje da bude na selektorskom mestu,Bille isrkeno t0 tvoj zadatak nije,ajde sad da posle poraza kazes,OK momci kod nas u redovima nije bas sve savrseno,pa da zavrnes rukave,ne ti se i dalje raspravljas,t0 tebi ne treba,vodi ti reprezentaciju,a ajde ostali da ti pomazemo,nemoj ljudima da mazes oci za koga treba da glasaju(ni t0 nije tv0je)ti i ostali kandidati ste igraci i nemas ti pravo da jednom kandidatu izgubish glasove recenicom "Nemoj niko da glasa za njega",ti treba da dajes primer,oni treba da se ugledaju na tebe,prvo zato shto si selektor,a drugo shto kao stariji covek,koji je sigurno prosao d0sta, ne prilici mu da tako daje komantare!!!Budimo prvo ljudi,ajde vishe bre pun mi je kurac znalaca koji se kandiduju,Bille ti si nas pretstavnik,EJ tebe BB glasa0 da budes selektor,zar im ovako vracas...molio bih da mi odgovoris na ovaj post,da vidim shta ti mislis 0 t0me,pa da vidimo gde smo i na cemu sm0,naravno trazim komantare i od drugih!!!Hvala

From: djakon

This Post:
00
44283.123 in reply to 44283.122
Date: 8/16/2008 2:36:10 PM
Overall Posts Rated:
00
Evo i ja da se javim. Selektor moze biti bilo ko, glavnu ulogu igraju menadzeri. Ako ja treniram centre, glupo je da predlazem za NT krila i bekove, bez obzira kakvi oni bili. Jedino sto selektor treba da uradi je, da mi objasni, ako sam predlozio centra koji se trenira, a nije usao u repku, zasto nije usao, i zasto je usao neki drugi igrac (ali posteno), tj. da se ne preferiraju neki menadzeri u stilu - glasao sam za tebe, mora da bude moj igrac u NT. Znaci samo suvi kvalitet i trening.
Druga stvar je analiza protivnika. To je sve sto je selektorova uloga. Te rasprave, ko je bolji menadzer, ko ima bolje rezultate, ko je duze u BB - ne piju vodu. U NT, ti niti treniras igrace, niti prodajes, kupujes, prosirujes arenu-nista. Imas samo igrace koje si odabrao, i namestas taktiku - I TO JE SVE!!! Ako si uradio dobru selekciju (najvazniji menadzeri timova-bez njihove saradnje, izbor je mali), i ako si uradio dobru analizu protivnika - u vecini slucajeva dobijas!

Npr. imas menadzera koji su imali srece sa timom i sa ligom, naredjali sve pobede, dosli u situaciju da se posle pola sezone bore za odlazak u visi rang, prosirili halu... i sta: on je odlican menadzer, hajde da bude selektor????

Toliko od mene - ipak sam se i ja kandidovao :))

P.S. Vidim da se vodila rasprava oko stamine. Po meni, stamina je jako bitna. Tek sa dobrom staminom, igrac moze da pokaze 100 % mogucnosti. Dzaba ti svi super skilovi, ako nemas snage da izguras bar 35 min.

Last edited by djakon at 8/16/2008 2:39:03 PM

Advertisement