ημιτελικοι: από τα δύο ματς σημέρα μόνο το ντέρμπι Pantheon B.C vs AND1.Team παρουσιαζει ενδιαφέρον καθώς το δικό μου παιχνίδι λίγο εως πολύ ειναι προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα.
TRE -IOL= η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος απέναντι στους τρελούς μου. η θέση της ομάδας μου βρίσκεται σε μειονεκτηκότερη θέση μετά την χθεσινή ανανέωση προπόνησης καθώς σχεδόν όλοι οι παίκτες του ιωνικού βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. στην αρχή της σεζόν είχε αχτύπητη front line, τώρα έχει και δυνατή περιφέρεια, δεν ξέρω που να εστιάσω στην άμυνα. οι μισθοί δείχνουν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την δυναμικότητα των ομάδων.
Ionikos Lamias $ 171 839
TRELIARIDES $ 102 247
είναι προφανές πως δεν έχω τύχη στο σημερινό ματς και μόνο αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του μπορώ να ελπίζω σε κάτι.
ελπίζω σε τιμητική ήττα των 15 πόντων.
στον άλλο ημιτελικό αναμένεται μεγάλο ματς. φέτος στα δύο ματς που παίχτηκαν είχαμε από μία νίκη για τις δύο ομάδες .
ο αντουάν έχει την καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος, αλλά ο Mizericho έχει πιο πλήρες ρόστερ. η έδρα και η κακή αγωνιστική κατάσταση του κινέζου Chen Congxiong οδηγούν σε οριακή νίκη του γηπεδούχου.
ας τα απολαύσουε