Gert Kullamea :)
Nem hittem volna, hogy itt fogok újra találkozni a nevével. Azt hiszem még amikor otthon játszott volt, hogy 99 hármast vágott be zsinórban, de a 100.-at elszúrta (dsf-en mentek mindig a bamberg meccsek)
témához szólva:
van az a vicc, hogy olyan mint a popzene, amit látok az látvány, amit hallok az halvány.
na hát kb így vagyok a kosárral is.
Érettségi évében kezdtem kosarazni, ezért nem jutottam messzire, (nb2 meg az egyetemi bajnokság) de hihetetlen, hogy nincs a fővárosban egy épkézláb csapat, ahova ki lehetne menni szurkolni. Pedig itt van gyerek bőven, akikből ki lehet nevelni akármit is, vagy annak az ellenkezőjét. Az meg, hogy a felnőtt csapatokban van 3 légiós meg honosított 'magyar' igencsak lekorlátozza a lehetőségeket.
Meg lehet szakadni edzésen, de ha nincs meccsrutin, akkor az egész nem fog összeállni.
Szívesen járnék egy olyan csapat meccseire, ahol nincs légiós. Az sem zavarna, ha minden meccsen 30-cal kapnak ki. najó, legyenek fiatalabbak is, mert egy kálmán, kangyal, xyz, báder, góbi (nem ismerek kiöregedett 3-ast, ezért xyz) összeállítás nem hozna lázba