Bu konuyu sanırım daha önce konuşmuştuk. Takımınla ilgilenir ve uzun vadeli ciddi planlar yaparsan başarılı olursun diye,ciddi rakiplerin va Play - OFF için özellikle Serikbulls sana Play - OFF'u bırakmamak için ellinden geleni yapacaktır.
16. maçlarda ciddi sürprizler var,daha doğrusu bazı takımlar yukarıya yetişme çabasında iken bazı takımlar ciddi anlamda gelecek sezona hazırlanıyorlar gibi. Şampiyonluk yarışının NRBLC ile BC Placebo arasında olacağı sanırım diğer tüm takımlar içinde kanıksanmış bir durum.
Genç Atsızlar'ın evinde Serikbulls'u yenmesi en büyük sürprizlerdendi. Enzopaschis'in bu sezonu çöpe attığını Zonguldak Kömürspor deplasmanında belkide sezonun en skorlu maçını kaybettiğinde daha iyi anlamış olduk.
Grubumuzun en yeni takımıyla oynadığım deplasman maçından sadece 12 sayı farkla galip ayrılabilmek beni ciddi anlamda şok etti ama geçen maçta Stieglitz'i,bu maçtada daha 1. dakikada Grove'u kaybetmek bana yine neredeyse pahalıya patlıyordu. İlk çeyrekte 28 sayı yediğim maçın 2. çeyreğinde 35 sayı atmak benimde beklediğim bir durum değildi. 2. ve 3. çeyrekleri iyi oynayıp farkı açınca son çeyrekte biraz da olsa rakibin gelmesine izin verdik. Grove'un yokluğunda oldukça uzun süre alan Şehmuz'un bana göre harika olan performansı sezonun maçını çıkarttığını gösteriyor ve maçı kazanmamdaki en önemli nokta idi. Maç boyunca yaptığım 26 blok bu sezon için oldukça önemliydi sanırım.
Son 2 maça 2 farklı taktikte çıktım ve 2 oyuncum maçın daha ilk 3-5 dakikasında sakatlanıp çıkmak zorunda kaldı. Önümüzde 6 maç kaldı ve ilk 2 maçta mağlubiyet alacağımı düşünmüyorum ancak Grove'un yokluğu beni etkileyecektir. Son 4 maça sorunsuz girip çıkmak istiyorum Play - OFF öncesi. Son 4 maçım sezon öncesi Play - OFF sıralamasında yer alması muhtemel 4 takımla arka arkaya oynayacağım. Bu maçların 3'ü içerde oynayacak olmak benim için büyük bir avantaj,bunu kullanıp Play - OFF'a moralli girmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.
Grubun sakatlar listesine baktığımda Grove'un Redbull Shootforce maçına anca döneceğini düşünüyorum. Serikbulls'ta Antonio Garcia'nın benim maça yetişmemesi için dua ediyorum :) son olarak Enzopaschisli Mesut'un da normal sezonu kapattığını düşünüyorum.