Συγχαρητήρια στον Μαμουδιάρη που ξεγύμνωσε την φτιασιδωμένη υπέργηρη μπιμπ που αποκαλώ ομάδα μου.
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Σε άλλα παιχνίδια θα είχε απαγορευτεί η πρόσβαση στο box score για τους χρήστες λόγω του ακατάλληλου του περιεχομένου.
Ο αγώνας αυτός προσομοιάζει με την επέλαση των Πολωνών ιππέων ενάντια στα γερμανικά panzer κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως εδώ η ιστορία, ευτυχώς λέω εγώ, δεν επαναλήφθηκε σαν φάρσα.
Οι αψεγάδιαστοι δραγόνοι, ένας θεός ξέρει μόνο το πως , διέτρησαν τους γερμανικούς θώρακες αυτή την φορά.
Η νίκη αυτή διδάσκει, για αυτούς που θέλουν να διδαχθούν, ότι η διδαχή δεν μπόρεσε ποτέ στην ολότητά της να αποκτηθεί από τον διδάσκοντα, παρά μόνο από αυτόν που γνωρίζει να διδάσκεται.
Μολονότι η ήττα αυτή επικυρώνει , την ήδη γνωστή , χρεοκοπία των χιλιοταλαιπωρημένων ταμείων μου δεν παύει να είναι μία ήττα αναζωογονητική για κάθε ενεργό κύτταρο του μυαλού μου.
Τυφλά και με την αίσθηση μίας υπερφίαλης υπεροχής αγνόησα τον θεμελιώδη κανόνα των match up. Ποτέ μην δίνεις ένα τέτοιο στον αντίπαλο, αλλά αν είσαι υποχρεωμένος να το δώσεις τότε τουλάχιστον επέλεξε ποιο θα είναι αυτό. Και αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από τα δύο προηγούμενα τότε βρες εσύ ένα Α-2 πλεονέκτημα στην άλλη μεριά του παρκέ.
Τα ξέχασα όλα όμως αυτά ο φαντασμένος! Αντίθετα η Συριανή αλεπού (όπως λέει και η Μαρία) με την έξοχη επιλογή του patient-small ball άφησε γυμνές και δεμένες σε σκοινιά της αδυναμίες μου στο αμυντικό κυκλικό rotation.
Στα μάτια του άπειρου ή του αδαή η διπλή χαμένη μαντεψιά θα ήταν καθοριστική! Όμως με ένα καταϊδρωμένο pp100 να περνά το 100 οριακά και min-max μόλις στα 25 η επίθεση δεν θα μπορούσε να βγάλει πολλά παραπάνω.
Κέρδισε η γνώση , η θέληση (δυνατή διάθεση) την προχειρότητα και την ολιγότητα της μετριότητας μου.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Μαμού και δημόσια για το έξοχο τακτικό μάθημα καθώς και το μάθημα αποφασιστικότητας και νοοτροπίας νικητή. Γνωρίζοντας την ισχύ των υπολοίπων ομάδων καθώς και τις σημαντικότατες ικανότητες των συνδιεκδικητών θέλω να πω ότι δεν θα τους ταίριαζα.
Αν και αποδυναμωμένος τους πρέπει ένα θηρίο ετοιμοπόλεμο και όχι ένα παρηκμασμένος χομπίστας.
Γιώργο και πάλι σε ευχαριστώ
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές