BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής

Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
265728.114 in reply to 265728.113
Date: 1/6/2015 11:27:52 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Και εγώ δεν είμαι υπέρ της λογοκρισίας,.....καθόλου μάλιστα!!!

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
22
265728.115 in reply to 265728.114
Date: 1/6/2015 11:44:34 AM
Overall Posts Rated:
419419
Βασικά αγαπητέ Νεκτάριε ελπίζω να μην είσαι εσύ ή ο έτερος GM αυτοί που διαγράψατε αυτά που έγραψε ο Μήτσος, αλλά να είναι δική του απόφαση.

Γιατί δεν είναι 1-2 λέξεις αυτές που προσβάλλουν, αλλά τα νοήματα που μπορεί να είναι καλογραμμένα ή κόσμια.

Αυτά που γράφει ο Μάτσας, που από πρώην παίχτη του Ολυμπιακού το nickname του πλέον θυμίζει τον γνωστό ηθοποιό που θυμάστε τι ρόλους έπαιζε, μας προσβάλλουν όλους και μάλιστα πολύ. Απλά δεν έχουν λέξεις που ενοχλούν το ΕΣΡ.

Φιλικά πάντα.

This Post:
22
265728.119 in reply to 265728.117
Date: 1/6/2015 2:16:38 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
Το μήνυμα διαγράφηκε από μένα μιας και είχε χαραχτηρισμούς απέναντι σε άλλο χρήστη.
Θα πρέπει όπως είπε ο Νεκτάριος να ηρεμήσουμε λιγάκι όλοι.Και μιας και η κατάσταση δείχνει να πάει να ξεφύγει θα πρέπει να γίνουμε πιο αυστηροί και ο πρώτος τρόπος να το κάνουμε είναι η διαγραφή των μηνυμάτων που αντιβαίνουν τους κανόνες.
Κάποια παιδιά ενοχλούνται από την διαγραφή των μηνυμάτων τους αλλά δυστυχώς κάποιες φορές πρέπει να γίνει.

Συμφωνώ ότι δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί!!Ο καθένας κρίνετε από τις πράξεις του και την συμπεριφορά του,επομένως τα συμπεράσματα βγαίνουν χωρίς να αποδίδονται εκατέρωθεν χαρακτηρισμοί!Όλοι είμαστε- θέλω να πιστεύω- νοήμονες άνθρωποι και ως εκ τούτου έχουμε την δυνατότητα να βγάζουμε συμπεράσματα!!

Κατά την γνώμη μου η λογοκρισία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της δημοκρατίας!Είναι σημαντικό να ακούγεται η γνώμη όλων των χρηστών!Δεν σας κατηγορώ όμως γιατί κατανοώ ότι η δουλειά σας είναι δύσκολη και η θέση σας λεπτή!

Ελπίζω όλες οι γνώμες να ειπωθούν από εδώ και εμπρός με κόσμιο τρόπο!

Και μια απορία!!!Ο ρόλος σας είναι απλά να τηρείται απλά το ''γράμμα'' του νόμου,μην έχοντας το δικαίωμα να επέμβετε και να πείτε την γνώμη σας?

Το λέω γιατί είναι ένα θέμα που έχει προκαλέσει γενική κατακραυγή σε μεγάλο μέρος των χρηστών!Και για 2η συνεχόμενη χρονιά έχουμε αλλοίωση του πρωταθλήματος-βιτρίνα της Ελληνικής κοινότητας!!Μήπως αυτή η γενική κατακραυγή κάνει μεγαλύτερο κακό στο παιχνίδι το οποίο υπηρετείτε και αναγκάζει πολλούς χρήστες να το εγκαταλείψουν ενοχλημένοι και απογοητευμένοι??

Με φιλικούς χαιρετισμούς...

Αλέξανδρος!!

This Post:
11
265728.121 in reply to 265728.1
Date: 1/6/2015 4:48:49 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Συγχαρητήρια στον Μαμουδιάρη που ξεγύμνωσε την φτιασιδωμένη υπέργηρη μπιμπ που αποκαλώ ομάδα μου.

Σε άλλα παιχνίδια θα είχε απαγορευτεί η πρόσβαση στο box score για τους χρήστες λόγω του ακατάλληλου του περιεχομένου.

Ο αγώνας αυτός προσομοιάζει με την επέλαση των Πολωνών ιππέων ενάντια στα γερμανικά panzer κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως εδώ η ιστορία, ευτυχώς λέω εγώ, δεν επαναλήφθηκε σαν φάρσα.
Οι αψεγάδιαστοι δραγόνοι, ένας θεός ξέρει μόνο το πως , διέτρησαν τους γερμανικούς θώρακες αυτή την φορά.

Η νίκη αυτή διδάσκει, για αυτούς που θέλουν να διδαχθούν, ότι η διδαχή δεν μπόρεσε ποτέ στην ολότητά της να αποκτηθεί από τον διδάσκοντα, παρά μόνο από αυτόν που γνωρίζει να διδάσκεται.

Μολονότι η ήττα αυτή επικυρώνει , την ήδη γνωστή , χρεοκοπία των χιλιοταλαιπωρημένων ταμείων μου δεν παύει να είναι μία ήττα αναζωογονητική για κάθε ενεργό κύτταρο του μυαλού μου.

Τυφλά και με την αίσθηση μίας υπερφίαλης υπεροχής αγνόησα τον θεμελιώδη κανόνα των match up. Ποτέ μην δίνεις ένα τέτοιο στον αντίπαλο, αλλά αν είσαι υποχρεωμένος να το δώσεις τότε τουλάχιστον επέλεξε ποιο θα είναι αυτό. Και αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από τα δύο προηγούμενα τότε βρες εσύ ένα Α-2 πλεονέκτημα στην άλλη μεριά του παρκέ.

Τα ξέχασα όλα όμως αυτά ο φαντασμένος! Αντίθετα η Συριανή αλεπού (όπως λέει και η Μαρία) με την έξοχη επιλογή του patient-small ball άφησε γυμνές και δεμένες σε σκοινιά της αδυναμίες μου στο αμυντικό κυκλικό rotation.

Στα μάτια του άπειρου ή του αδαή η διπλή χαμένη μαντεψιά θα ήταν καθοριστική! Όμως με ένα καταϊδρωμένο pp100 να περνά το 100 οριακά και min-max μόλις στα 25 η επίθεση δεν θα μπορούσε να βγάλει πολλά παραπάνω.

Κέρδισε η γνώση , η θέληση (δυνατή διάθεση) την προχειρότητα και την ολιγότητα της μετριότητας μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Μαμού και δημόσια για το έξοχο τακτικό μάθημα καθώς και το μάθημα αποφασιστικότητας και νοοτροπίας νικητή. Γνωρίζοντας την ισχύ των υπολοίπων ομάδων καθώς και τις σημαντικότατες ικανότητες των συνδιεκδικητών θέλω να πω ότι δεν θα τους ταίριαζα.

Αν και αποδυναμωμένος τους πρέπει ένα θηρίο ετοιμοπόλεμο και όχι ένα παρηκμασμένος χομπίστας.

Γιώργο και πάλι σε ευχαριστώ

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
265728.122 in reply to 265728.121
Date: 1/6/2015 4:51:11 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Είσαι πολύ αφελής τελικά...

This Post:
44
265728.123 in reply to 265728.120
Date: 1/6/2015 5:15:20 PM
Overall Posts Rated:
8787
Καλά ρε παιδιά είστε σοβαροί; Για εσάς τους GMs λέω που σήμερα "εξαντλήσατε" την αυστηρότητά σας και "βγάλατε τα μαστίγια" για να πείτε ότι κάτι κάνατε κιόλας!!! Είστε σοβαροί; Έβρισα κάποιον Μάνατζερ του παιχνιδιού; Ποια ακριβώς λέξη σας πείραξε; Το "γελοίος"; Το "αποτέτοια";

Ο συγκεκριμένος μάνατζερ γράφει ένα ποστ στο πιο πολυσύχναστο φόρουμ του ελληνικού ΒΒ και δηλώνει ευθαρσώς ότι τη "βρίσκει" να παίζει με τον κόπο και την υπομονή κάποιων χρηστών. Δηλώνει ότι βρίσκει κίνητρο να επηρεάζει τους υποβιβασμούς της κατηγορίας και ότι "έχει ενδιαφέρον" να βάζει στο στόχαστρο κάποιες ομάδες...

Αν μη τι άλλο ο άνθρωπος αποτελεί δυσφήμιση για το γκέιμ. Έχει τεράστια διαφορά η επιλογή της ήττας από το να γράφονται στο δημόσιο φόρουμ αυτά τα πράγματα.

Αν εγώ σαν νέος χρήστης περιηγηθώ στο γκέιμ και διαβάσω αυτά τα εγωπαθή και κακεντρεχή σχόλια, το επόμενο πράγμα που θα κάνω είναι το λογκ άουτ!!!

Και ρωτάς κιόλας αγαπητέ GM, "τι μπορείς να κάνεις;"...

Εκπροσωπείς τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το σάιτ ναι ή όχι;

Θα έπρεπε:

1. να ζητήσεις από το χρήστη να σβήσει τα μηνύματα
2. να δείξει μεταμέλεια και να ζητήσει έγγραφη συγνώμη στο φόρουμ
3. σε διαφορετική περίπτωση να απευθυνθείς στους αρμόδιους και με μεταφρασμένα τα μηνύματά του, να ζητήσεις την παραδειγματική τιμωρία του η οποία θα ήταν λογικά η αποβολή του από το παιχνίδι!!!

Και δηλώνω εδώ δημόσια ότι αν δεν προβείτε εσείς άμεσα σε αυτές τις ενέργειες και τα συγκεκριμένα μηνύματα συνεχίσουν να υπάρχουν, τότε θα προβώ εγώ στις καταγγελίες που περιγράφω στο βήμα 3, αλλά θα συμπληρώσω και το γεγονός ότι όλα αυτά γίνονται υπό την ανοχή σας!!!

Υ.Γ. : Έχετε διαβάσει ποτέ κάποια από τα κείμενα που γράφονται στο νήμα της Α1 με τα Power Rankings; Σε αυτά δε βλέπετε προσωπικούς χαρακτηρισμούς; Δε σας είδα να σβήσατε όμως κανένα...

This Post:
33
265728.124 in reply to 265728.123
Date: 1/6/2015 5:43:21 PM
Overall Posts Rated:
250250
Κατά λάθος έπεσα στην βαθμολογία της φετινής seria A στην Ιταλία στο ΒΒ, δείτε δω χαμό στον μπλε όμιλο
http://www.buzzerbeater.com/league/254/overview.aspx

θα ζητήσω αμοιβαία μεταγραφή γιατί σκουπίδι με έκανε ο mamu με power rankings του

ΥΓ:Αν πραγματικά αναρωτιέται κάποιος γιατί παίζω ακόμα, υπάρχει κ κάτι που λέγεται "για τη χαρά του παιχνιδιού"

Advertisement