BuzzerBeater Forums

Iran - II.3 > II.3

II.3

Set priority
Show messages by
This Post:
00
270487.114 in reply to 270487.113
Date: 7/21/2015 6:42:53 AM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
امیر جان مولتی اسکیل تمرین میدی؟

باریک + الله به شما

امیدوارم فصلی که در پیش هست انقدر خوب تمرین ببینن که دوباره برگردن تو تیم ملی

و امیدوارم حداقل یدونه خوب دیگه تو درفت گیرتون بیاد برای فصل جدید

From: Babak

This Post:
11
270487.115 in reply to 270487.112
Date: 7/21/2015 10:01:16 AM
Overall Posts Rated:
33
شما یه جوون ایرانی به من نشان بده من دریغ نمیکنم ، مربی لول 7 هم گرفتم ، مولتی اسکیلم تمرین میدم با بیس بیرونی ، از نظر مالیشم هییییچ مشکلی نیست ، ولی نشان بده :D

From: Soorena

This Post:
11
270487.116 in reply to 270487.1
Date: 7/21/2015 10:07:11 AM
Overall Posts Rated:
22
سلام
من امروز عضو شدم!
قهرمان هم خودمم!!:-))
امیدوارم اهل شوخی باشید

From: Roozbeh

This Post:
00
270487.117 in reply to 270487.115
Date: 7/21/2015 6:32:34 PM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
تحمل کن اگه حتی تحمل کردنش سخته!
فقط تا اول فصل بعد :دی
امیدوارم حداقل یکی تو درفت گیرت بیاد! اگر گیرت نیومد، خودم یکی خوبشو برات جور میکنم.

خوبه؟
راضی ازم؟
دیگه مشکلی نداری؟
فقط به قولت وفا کنیااااااا

This Post:
00
270487.118 in reply to 270487.116
Date: 7/21/2015 6:40:05 PM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
خوش آمدی سورنا جان

سوالی درباره بازی داشتی همینجا بپرس اکثرا بچه ها قدیمی هستن و اینکاره...

همه دوستان اهل دل هستن و شوخ طبع

یحتمل چون جایگزین تیم دیگه ای شدی تو دسته دو اگر دو تا بازی آخرت رو نبری میری یک دسته پایین تر

فقط میتونم بهت پیشنهاد کنم اون بازیکنات که داخلیشون قوی هست بزاری سنتر و پاور فروارد

و اونایی که بیرونی قوی هستن بزاری گارد و شوتینگ گارد

و اونی که هم داخلی هم بیرونی بالاست بزاری فروارد متحرک

بلکه بتونی بازیهایت رو ببری و تو دسته دو بمونی

اگر هم سقوط کردی اصلا نگران نباش کاری میکنیم زود بیای دسته بالاتر

This Post:
00
270487.119 in reply to 270487.118
Date: 7/22/2015 10:39:29 PM
Overall Posts Rated:
22
خوش آمدی سورنا جان

سوالی درباره بازی داشتی همینجا بپرس اکثرا بچه ها قدیمی هستن و اینکاره...

همه دوستان اهل دل هستن و شوخ طبع

یحتمل چون جایگزین تیم دیگه ای شدی تو دسته دو اگر دو تا بازی آخرت رو نبری میری یک دسته پایین تر

فقط میتونم بهت پیشنهاد کنم اون بازیکنات که داخلیشون قوی هست بزاری سنتر و پاور فروارد

و اونایی که بیرونی قوی هستن بزاری گارد و شوتینگ گارد

و اونی که هم داخلی هم بیرونی بالاست بزاری فروارد متحرک

بلکه بتونی بازیهایت رو ببری و تو دسته دو بمونی

اگر هم سقوط کردی اصلا نگران نباش کاری میکنیم زود بیای دسته بالاتر

ممنون از راهنماییت.دارم راهنما رو میخونم ولی انگار اونجا همه چیز رو کامل نگفته...بهرحال میخوام بچسبم به تمرین اما رو کارکنان یکم گم و گیجم!!:) دسته پایین هم رفتم ایرادی نداره روزبه جان.خوشه عزیز
فقط یه راهنمایی کن.برای من تازه وارد،انتخاب کردن کدوم تمرین مثمر ثمره؟یه بازیکن 19 ساله دارم که گمونم قوانین انجمن اجازه نده در موردش صحبت کنم،اما دارم رو اون زوم میکنم.فعلا روی ریباند می خوام کار کنم.بنظر تو و بقیه دوستان،برای من می تونه تمرین خوبی باشه؟

Last edited by Soorena at 7/22/2015 10:43:30 PM

This Post:
00
270487.120 in reply to 270487.119
Date: 7/23/2015 2:06:06 PM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
چند برنامه رو در کنار هم باید انجام بدی

تمرینات که خیلی مهمه اونم اگر میخوای جواب بگیری باید تو یک پست دو تا سه تا بازیکن فقط تمرین بدید
یعنی تمرینات رو روی یک پست تنظیم کنی و تو همون پست 48 دقیقه یعنی یک بازی کامل از بازیکنای تمرینیت بازی بگیری

فعلا تو بخش کارمندها فقط یک مربی بگیری با لول 6 تا روی تمرینات تاثیرش رو ببینی دکتر فعلا بکارت نمیاد فقط برای اینکه بازیکنانت مسدوم نشوند کافیه در هر هفته بین 48 تا 70 دقیقه ازشون بازی بگیری که هم مسدوم نشوند هم اینکه فرم بازیکنات خوب باشه، مدیر تیم هم فعلا حداقل تیم شما نیازی بهش نداره مگر یک چند وقت بگذره و سطح تیمت بالا بیاد

برای بازیهای تدارکاتی مهم نیست با چه تیمی بازی کنی اما ترجیحا اگر میخوای برنده باشی با تیمهایی در سطح خودت یا پایین تر بازی بزار. البته هیچ تاثیری روی بازیهای لیگ و حذفی نداره این بازیهای تدارکاتی!

اگر مایل بودی میتونی سطح بازیکنهای جوونت رو برای مربی تیم زیر 21 یا قدیمیها بفرستی تا بهت بگن چیکارشون کنی. من هم میتونم کمکت کنم. مشکلی درباره صحبت کردن سطح بازیکنات نیست حتی میتونی اینجا بزاری توضیحات کاملشون رو.

من نمیدونم میخوای فقط داخلی تمرینش بدی یا مولتی اسکیل باشه یعنی هم بیرونیش خوب باشه هم داخلیش؟

سطح اون 3تا بازیکن جوونت رو بفرست تا بهت بگم
فرزام بلوچی
مجتبی جوادی
پارسا جیرانزاده
این 3تا میتونن بازیکن تمرینی باشن اما چون آخر فصل هستیم فصل بعد یک سال میره رو سنشون و سخت تر میشه تمرین دادنشون هر سال که بگذره

نهایتا این بازی هفته ای 3 بازی بیشتر نیست که بنظر من 12 یا 13 تا بازیکن کافیه
تو میتونی 14 تا نگه داری
تو پستهای بیرونیت 8 تا نگه دار
داخلی هم 4تا
بقیه رو اخراج کن و به مرور بازیکنهای بهتر بگیر
البته فعلا برای تو زوده که بازیکن سطح بالا بخری

برای شروع بنظرم
هر هفته که میگذره باشگاهت رو بزرگتر کن
به ترتیب
7000
800
200
10

و بازیکنات رو منظم فعلا تمرین بده

باز سوالی داشتی بپرس

This Post:
00
270487.121 in reply to 270487.120
Date: 7/23/2015 10:05:46 PM
Overall Posts Rated:
22
تمرین مولتی برای من زوده.چون بازیکن مناسب ندارم ترجیح میدم فعلا روی داخلی کار کنم و بفروشم تا پول جمع بشه واسه خریدن بازیکن بدرد بخور.برای مربی هم طبق پیشنهادت عمل کردم
ورزشگاه رو به ظرفیتی که گفتی رسوندم(البته 19 روز دیگه).خیلی دلم میخواد بازیکن اخراج کنم که پول باشگاه هدر نره اما مشکلم اینه که کدوم رو اخراج کنم کدوم رو نگه دارم؟
:)
چطوری میتونم اسکیل بازیکن هام رو بزارم اینجا؟باید دونه دونه اسکیل اونها رو تایپ کنم؟
ممنون که داری راهنمایی میکنی روزبه جان

This Post:
11
270487.122 in reply to 270487.121
Date: 7/24/2015 8:27:55 AM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
یک اسکرین شات بگیر از بازیکنهات
اگر با لب تاب یا پی سی کار میکنی با دکمه پرینت اسکرین میتونی عکس بگیری و تو برنامه نقاشی میتونی کپی کنی و تو سیستمت سیو کنیش! بعد تو یک سایت که میشه عکس آپلود کرد آپلود کن بعد لینکشونو برای من بفرست تا ببینم اوضاع بازیکنانت رو

برای تمرین پس بازیکن ایرونی که داری و فصل دیگه 3تا بازیکن دیگه بهت میده
شروع هر فصل سه تا بازیکن 18 یا 19 ساله ایرونی از درفت گیرت میاد
همینها رو تمرین بده برای تیم ملی زیر 21 سال ایران
هم به تیمت کمک کردی هم به تیم ملی

مربی که میگیری حواست باشه حقوقش خیلی بالا نباشه و اگر با مناسبه حقوقش هر هفته زیاد میشه حواست باشه به موقع دوباره عوضش کنی
مربی با تخصص بدنسازی برای جوون تر ها مناسبه و مربی با تخصص تمدید حرفه برای حفظ اسکیلهای بازیکنهای سن بالا مناسبه

ورزشگاهت رو که ارتقا ندادی!!! بعدشم فعلا قیمت بلیطهات رو بالاترین قیمت بزار چون تعداد صندلیهات کمه و پر میشن فعلا با قیمت بالا هم! نیازی به کم کردن قیمت نداری
لزومی نداره یهویی به اندازه 4 میلیون صندلی بسازی! چون پولشم نداری نمیتونی این کار ور بکنی! به اندازه پولی که داری تعداد صندلیهات رو فعلا زیاد کن

From: Babak

This Post:
11
270487.123 in reply to 270487.117
Date: 7/24/2015 11:31:26 AM
Overall Posts Rated:
33
نه واقعن من برنامم اوکیه ، الان دو تا بازیکن توپ دارم تمرین میدم ، چرا سومین بازیکن تمرینیم هموطنم نباشه؟ :D

This Post:
11
270487.124 in reply to 270487.122
Date: 7/24/2015 1:54:51 PM
Overall Posts Rated:
22
فکر کردم بدون اسکرین شات گرفتن شاید راهی باشه که مشخصات بازیکن رو منتقل کرد.آپ لود میکنم میفرستم

هر فصل سه تا بازیکن بهم اضافه میشه؟هرچقدر توضیح بدی نمیگرم.این یکی رو باید صبر کنم تا خودم تجربه کنم ببینم چیه
صد در صد بازیکن تمرینی باید ایرانی باشه.فکر کنم بغیر از تیمهایی که توی لیگ اول بازی میکنند و مجبورند تو کورس رقابت باشند و بدنبال مقام هستند،بقیه باید بازیکن تمرینیمون ایرانی باشه.درسته؟

مربی رو خوب شد گفتی،حواسم به حقوق نبود که اضافه میشه.مرسی

ورزشگاه رو ارتقاء دادم اما پیغام داد 19 روز دیگه ساخت وسازش تمام میشه.دلالیه دیگه!کارگر نداری تو باشگاهت بفرستی برام کار ورزشگاه زودتر انجام بشه؟:))

قیمت بلیط رو هم افزایش میدم.هرچی فکر میکنم میبنم طرفدارها باید برادریشون رو ثابت کنند.راستی یوقت این طرفدارها ول نکنند برند!!شاکی نشن

تو خصوصی لینک بازیکن میدم بهت.

خیلی آقایی
بووس بوس

Advertisement