Μπραβο Αλεξανδρε και για τις δυο κουπες,μεγαλο σερι κατακτησεων!!!Τωρα για το οτι θα μπορουσα κτλ ειναι θεωρια και υποθετικο.Η πραξη μετραει στο τελος και εκει τρεχεις ενα δυνατο σερι το οποιο ουτε εγω καταφερα να σου σπασω.
Μπραβο στα παιδια που θα παιξουν παλι Α1 καθως και σε αυτους που ανεβηκαν φετος.Δεν ειναι λιγο να εχεις παιξει στην Α1,ειναι καλη εμπειρια στο τοπ επιπεδο του παιχνιδιου.Με τις εκαστοτε συνθηκες παντα και τον εκαστοτε ανταγωνισμο.Το ευχαριστηθηκα αυτες τις σεζον,τουλαχιστον οσα ματς χτυπησα γιατι ειναι και λιγο μπερδεμα να προπονεις διεθνεις σε μεγαλη κατηγορια(καταστασεις ,γυμναστες ,μισθοι,εξοδσ κτλ) .Αν ειχα και λιγο πιο πολυ ορεξη για το παιχνιδι και την ομαδα μου ισως ηταν ακομα καλυτερα,αλλα ειναι φασεις οποτε ολα καλα.Ειχα αποφασισει να το παρατησω αλλα τελικα θα φτιαξω παλι ψηλους διεθνεις για οσο καιρο παιξω τουλαχιστον.Μολις περασαμε με την αντρων σκεφτομουν οτι και στις δυο προκρισεις και πορειες της U21 και της αντρων προσεφερα βασικους διεθνεις,ενω ημουν και στο τιμ Βελβε στη μικρη εθνικη οταν περασε για 2η φορα απο τους ομιλους αν και δεν ειχα προσφερει κατι στην προκριση.Κατι λεει αυτο εστω και ως συγκυρια.Οποτε μου μπηκε παλι η ιδεα της προπονης για εθνικες που εχει γουστο ενω παιζεις και πιο χαλαρα το παιχνιδι.Καλη συνεχεια σε ολους και να εχετε ωραια και ανταγωνιστικα ματσακια!