Ligde bulunduğun konum ve mevcut kadro gücünü düşündüğümüzde sermayeyi tek bir oyuncuya yükleyince (tabi kasanda paran kalmadığını varsayıyorum) öyle bir örnek verdim. Öncelikli amaç ligde kalmak olunca, 2,6 milyon kadroyu daha da fazla güçlendirici şekilde kullanılabilirdi. Yanlış oyuncu tercihi demiyorum, riskli bir tercih diyorum. Bu oyuncunun etrafına uygun bir oyuncu kadrosu kurduğun zaman, bu transfer anlamlı olabilir. Umarım yanılırım ama geçen sezon küme düşen Erdemir takımı da benzer bir oyuncu tercihi yapmıştı.
(43075618)Yaşlı oyuncular gerçek hayatta dediğin gibi olabilir ama bu oyun özelinde bence çok da ölü yatırım sayılmaz. 32-33 yaş arası oyuncular uygun fiyata alınmışsa en az 2-3 sezon gayet de üst düzey performans gösterebiliyor. Antrenman mevkisi dışında kalan tüm yerlere her zaman bu yaş aralığında oyuncular alıyorum kaç sezondur. Ha diyeceksin, kaç sezondur alıyorsun da, ne uzamış ne de kısalmışsın. Dedeler görevlerini fazlasıyla yapıp beni ligde tuttu, hatta play-off bile oynattı. Salon cücük kadar, taraftar sayısı düdük kadar, kasa tam takır. Ligin mikseri olarak görev yapıyorum birkaç sezondur. :)