Ahojte!
V pondelok sme tesne porazili Rumunsko 105-106 a to nam dovolilo mat vitazny vstup do tohtorocnych bojov o ucast na MS.
Dnes hrame svoj druhy zapas v zakladanej skupine a to proti timu, ktory nas minuly rok vyradil z playoff Turnaja utechy.
Srbsko je vo svete 39. v rebricku a my sme 15. My sme vcelku daleko pred superom v rankingu, ale Srbi su favoriti v dnesnom zapase, hlavne z dovodov v nasom time.
V nasom time je stale slaba disciplina co sa tyka dodrziavania potreby, aby hrac nehral viac ako 80 minut a to dost stazuje situaciu vo vybere hracov.
Zhorsuje to vykon hracov nie len v time, ale aj v U21 a v konecnom dosledku z toho nik neprofituje.
Na poste startera bude startovat aj Neslusan, napriek tomu, ze ma zlu formu a je na prestupovej listine.
Dlho som si myslel, ze nebude vobec hrat, ale ked som si pozrel mozne nahrady na povolanie, jednoducho je Neslusan lepsi hrac aj bez formy ako vsetky mozne alternativy.
Keby sa nebol prehrial Satrapa, bol by hral s Turcanom, ale aj jemu klesla forma.
Budeme hrat opat dovnutra. Zacina to byt velmi predvidatelne, ale vzhladom na zlozenie timu a formu vonkajsich hracov (a neadekvatnej kvality moznych nahrad na poste guardov) jednoducho nemame inu moznost.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Neslusan/Slabenak/Szamosi
SG: Turcan/Satrapa/Szamosi
SF: Vlasic/Krahulik/Vlasic
PF: Capela/Lahky/Smola
C: Nota/Karcak/Smola
Extra: C Zapala, SG Kenicky, SG Grajciar
Zmeny oproti zapasu s Rumunskom:
Neboli vykonane ziadne zmeny.
Taktiku hrame Low Post (Pomaly dovnutra? Neviem slovensky preklad), pretoze co nam uz ostava s kadrom, kde obvodovi hraci su z formy a nemame za nich nahradu?.
V obrane Man to Man (Osobnu obrana), pretoze super strieda utoky a teda nema vyznam hrat zonu.
Tak dufam, ze o 20:15 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.
Asasasa