17.4.2010 18:00:00 KK Plutoni - Mala Truba
ovde plutoni (tj. ja,jel) nema šta tražit. nešto bolji otpor će pružit zahvaljujući porastu forme.
naredne dvi utakmice također su prevelik zalogaj. pa bi mu predložio slobodno da igra laganice narednih nekoliko kola :o)
17.4.2010 18:00:00 KK Lokarda - dugave
isto tako..prejak protivnik za dugave. dvije laganice i skupljanje snage za neizvjesnije protivnike.. (pogotovo za dugave u sljedećem kolu)
17.4.2010 18:00:00 kk ponko - Critters
nakon relativno laganog protivnika u kupu u kojeme Critters nije previše potrosio igrače.
očekujemo donekle zanimljivu utakmicu u kojoj prednost dajem Critt-u..nešto bolji raspored narednih utakmica
..pa si može priuštit i trgaonu da nebi došlo do nekih iznenađenja,a i ne mora jer statistika je na njegovoj strani.
veliki je plus šta igra doma.
17.4.2010 18:00:00 SANAC KK - ENDURO
mislim da enduro kao domaćin nema dovoljnu kvalitetu da ugrozi Sanca. Predpostavimo da je očekiva lagani poraz protiv Plutonija i stavio laganicu. mozda sad to iskoristi kao iznenađene i odigra trgaonu i napravi još jedno iznenađenje.
Moja procjena je da će igrat trgaonu jer sljedeći protivnik mu je prejak ,a sa ovom pobjedom bi dodatno zakoplicira ljestvicu.
Sa ovim utakmicama završavaju ogledi skupine Velikih 8 i kreću okršaji sa Moćnih 8
Sretno svima......