З цього випливає, що все ж таки не дуже давно ти вболіваєш за Лейкерс.
почнем з того шо за ЛАЛ я вболіваю ше з часів коли там грав Шак, тобто це вже більше як 7 років. по-друге повторюсь на сайті ЛАЛ з якого я власне і дивився всю серію розміщення рахунків виглядало саме так як я і сказав. і по-третє як ти до таких феноменальних висновків дійшов? де логіка? з того шо я втикаю на кінцеві рахунки, а не дивлюсь онлайн в чортзнаякій годині ночі.
ну то нехай вони тебе і стосуються, але цим самим для мене Лейкерс виступає тим же Мадридським Реалом...позбирає всіх зірок, а дальше не знає як ними керувати і як заставити їх грати. це не "цей самий" - мені особисто (як не вболівальнику Лейкерс) пофік через що ви програли і які у вас там проблеми всередині. Поразка є поразка.
всі зірки? ти шось путаєш лейкерс і майамі, чесно, шось ти лопухнувся порівнюючи лейкерс і реал, бо вони не реал і титули вигравали останні 2 сезони. а якшо тобі так "пофік" на лейкерс то чого ж ти так злорадствуєш шо вони програли? чого тобі не дає спокійно спати думка шо це один з кращих клубів за всю історію нба?
я шо пуп землі нє ну чувак не носи себе так високо...Лейкерс вже доносився (((
ти настільки не впевнений в собія думаю що якраз я то настільки і впевнений у собі. Чи ти бачиш щоб я десь відійшойшов від своєї думки?
ОМГ! тобі років 12 судячи по цій реакції. "я настільки впевнений в собі шо просто ппц, всі капець я впевнений"
якшо ти впевнений то чого хочеш шоб я визнав твою правоту? чого шукаєш підтвердження?
ти або знатний троль, або тобі 12, або маєш ICQ вище середнього.
та ніхто тобі нічого не нав"язує...говоримо про сезон NBA...процитуй мені пост, де я сказав: не вболівайте за Лейкерс. (о це було би нав"язую)...ми просто спілкуємось, але для тебе чогось це виходить дуже нервово...розслабся трошки...вони колись ще виграють!!!може;)
нав'язування тут проявляється в постійному принижуванні Лейкерс, мол вот вони ніякі, а вболівальники у них стрьомні бо вболівають за ЛАЛ. іт.д. може ти і сам того не розумів, але таке в твоїх постах є.
вони ше виграють і не раз, гарантія 100%. стопроцентово місце в ПО у них буде.