Panie i panowie z przykrością stwierdzam że na wątek upada;(
Mimo wszystko postanowiłem walnąć tu podsumowanie sezonu z mojego punktu siedzenia a może komuś zechce się przeczytać moje wypociny:)
Po pierwsze mój grajek Tomasz Zub
(24305574) przez cały sezon grał w reprezentacji Polska U21 co więcej od początku sezonu nie wypadł z kadry,zagrał w aż 11 meczach mistrzostw europy w tym zaliczając półfinał i finał,niestety finał mu za bardzo nie wyszedł zresztą jak całej drużynie dlatego Tomek wraca do domu tylko ze srebrnym medalem.Do tego gwiazda drużny Ks Morąg może dopisać sobie występ w meczu gwiazd.
Co do klubu to najgorzej nie jest.Wygrany baraż to wprawdzie jedyny pozytyw w tym sezonie ale kosztem wyników wpadło trochę kasy.W tym sezonie zaczniemy walczyć o nieco lepsze miejsca,cel na nowy sezon to awans do play off myślę że cel do spełnienia.
Najmniej pozytywów to draft, liczyłem że wąchacze coś fajnego a tu taka kicha dwóch grajków z Potencjałem podstawowy zawodnik na dodatek jeden ma 19 lat :( Jest jeden 18 latek z potencjałem wieloletnia gwiazda ale skili nie ma imponujących a nie będę tracił swoich sił na trenowanie tego grajka.
A co do ligi to zaskoczył mnie awans wilków ze Szczecina byłem pewny że awansują Orły a tu lipa bo zostaną w mojej konfie:(
Pozdrowienia dla ligowych rywali i dla tych co odwiedzają forum ligi V.71