cuj ako budem iznad sedmog mesta...ih-na koju stranu? Dole ili gore? ....
Sto se tice kupa u prvom kolu fenomenalan protivnik, ne bi se bunio da takvi dolaze bar jedno 5 kola.
Znaci i ove sezone za tu prvu ligu krljanje u Crvenoj konferenciji....Sad kad pocnu leteti milioni...doduse-videcemo sta ce ova dva plavca reci na sve to-Duda i Pick...a nisu ni ovi novi timovi zanemarljivi sa svojim bonusima na publiku...tako da sto rece tetak -neka prsti.
Meni je bez ikakve lazne skromnosti zaista cilj opstanak samo. Mislim da ce se tu kod mene u konferenciji izdvojiti Duda i Pick u borbi za pol poziciju...iako vec po tradiciji neko od novopridoslih timova se obavezno tu prikljuci. Po mojim nekim ocekivanjima stvorice se tu jedna grupacija od 3-8 mesta sa dosta ujednacenim odnosom pobeda i poraza, pa ce svaka utakmica biti za svakoga veoma znacajna...doduse jos je rano za neku detaljniju analizu posto nisu svi timovi formirani jos-pogotovo novopridosli koji ce se u trku pojacavati kada ocene kakvi su im igraci potrebni za ovu konkurenciju.Sve u svemu ocekujem zaista interesantnu sezonu.
Sto se tice crvene konferencije tu se ne ocekuje nista manje nego prosle sezone -borba izmedju (zasad) koste i ivka za pol poziciju, a ostali od mesta 3-8. Videcemo naravno i kakva pojacanja ce pasti u medjuvremenu do prvog-drugog kola.
Po svemu sudeci ceka nas jedna sezona u najmanju ruku zanimljiva kao i prosla-u plavoj konferenciji i zanimljivija jer ce mo imati dva aktivna tima umesto proslosezonskih Salaksija i Masinca...
Last edited by Ogi at 7/9/2014 4:10:15 AM