BuzzerBeater Forums

BB Israel > נבחרת ישראל - דיון

נבחרת ישראל - דיון (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
49139.115 in reply to 49139.110
Date: 11/26/2008 4:42:35 AM
Overall Posts Rated:
1010
תראה יהודה, כתבתי שאני רוצה אווירה טובה וחיובית ואני באמת התכוונתי לזה.. אפילו לא נתת לזה הזדמנות ובדקת איפה הדברים עומדים וישר חזרת לעקיצות ולהשמצות של פעם ..

אז אני כבר אמרתי שאני מפסיק להתייחס ולענות לתגובות כאלה.. מבחינתי אתה יכול לכתוב מה שתחפוץ בו .. אני חושב שהקהילה כבר רואה מי רוצה אווירה חיובית ומי פחות .. ואפשר לקיים אווירה טובה גם בלעדייך אם אתה באמת לא רוצה להשתתף להירתם לעזור לנבחרת ולהפסיק עם האנטיות והשליליות ובכל הזדמנות להזכיר את העבר של הנבחרת ..

מה שהיה היה - עכשיו יש קדנציה חדשה וטורנירים חדשים ופנינו אל העתיד ולא אל העבר.

This Post:
00
49139.116 in reply to 49139.115
Date: 11/26/2008 4:43:12 AM
Overall Posts Rated:
1010
אני רק רוצה להזכיר ובהחלט בפעם האחרונה,
הנבחרת הקודמת והסגל נבנה בעזרת כולם.. אני אישית עברתי על לא מעט מדינות ומצאתי עשרות שחקנים בין אם מתאימים ובין אם לא, חלקם כיום בבוגרת חלקם בצעירה וחלקם עדיין ברשימות .
אני העדתי רק על עצמי כי אני לא בידיוק זוכר בשמות מי עוד עזר בסקאוטים אבל היו הרבה כאלה וכולם שותפים באותה מידה לבניית הסגל ולהצלחת הנבחרת,
אז להגיד שאני לוקח קרדיט ושקיבלתי סגל מוכן ושלא עשיתי כלום למענו, תחשוב טוב לפני שאתה אומר כאלה דברים ותכבד בבקשה את כל האנשים שעזרו בזמנו עם החיפושים .

ובבקשה, אם אתה רוצה להתעסק בקטנוניות הזאת של מה שהיה אז תעשה את זה במקומות אחרים ולא בדיונים של הנבחרת בזמן הקדנציה שלי .
אני הודעתי שאני רוצה אווירה חיובית וגישה טובה בלבד .. מי שרוצה להתעסק בדברים אחרים מוזמן לעשות את זה בפרטי/במסנגר/בדיונים אחרים, באמת בבקשה, לא פה .

אין לי בעיה לקבל ביקורות ודברים כאלו - אבל כשזה בא ממקום של לשפר ולא ממקום של לעקוץ.

Last edited by Warrior at 11/26/2008 4:50:14 AM

This Post:
00
49139.117 in reply to 49139.116
Date: 11/26/2008 6:26:40 AM
Overall Posts Rated:
11
אני מסכים שסך הכל הנבחרת צריכה להיות בשיתוף עם כולם והמאמן הוא סך הכל מי שבוחרים בו להיות מעין אחראי על ה"וועד" זה לא כמו מאמן במציאות

ויהודה נטה להראות השתלטות על הנבחרת ושתלטנות יתר...
זו הבעיה...
אני בטוח שהרבה אנשים עוזרים בסקאוט ובפיתוח שחקנים ומאמן שמצהיר שרק בזכותו הנבחרת איפה שהיא עכשיו הוא מיד פוסל את עצמו בעיני...
אגב לא רק יהודה היה כזה אבל אצלו זה היה ממש בוטה.
אז כמו שקני אמר אני מקווה שהנבחרת תהיה של כולם ושאף אחד לא ישכח את זה...

From: Laster

This Post:
00
49139.118 in reply to 49139.115
Date: 11/26/2008 6:38:47 AM
Overall Posts Rated:
00
אני דווקא חושב שכמאמן נבחרת אתה צריך להוכיח את עצמך במעשים יותר מאשר מדיבורים.

לפי מה שאני מבין, ואני לא בקהילה יותר מדי זמן, יהודה הוא זה שבנה את הנבחרת מאפס. החלפת מאמנים זה דבר לגיטימי לחלוטין, ואם מחצית מהקולות היו לטובתך אז סביר להניח שאתה מועמד ראוי. אבל בכל מקרה, אני חושב שחלק מהאווירה הטובה זה גם לתת כבוד וקרדיט לאנשים שלקחו חלק משמעותי בבנייה של הנבחרת.

זה איך שאני רואה את זה.

This Post:
00
49139.119 in reply to 49139.118
Date: 11/26/2008 6:49:34 AM
Overall Posts Rated:
88
טוב חברים,

יש מאמן חדש
כולם הבטיחו לפתוח דף חדש
אז לפני שהעסק יוצא משליטה
בואו נפתח גם דיון חדש לנבחרת