BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým

Národní tým (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
102056.116 in reply to 102056.111
Date: 9/25/2009 8:04:00 AM
Overall Posts Rated:
33
A pokud chce někdo vidět specifické hráče, tak má možnost se podívat na hráče Tvého klubu umístěné na TL.

Mozno maju sepcificke skilly ale svoje ulohy zvladli v mojom hernom style na 110%. Vyhral som s nimi ligu aj pohar a nepotreboval som ktomu dohodu. Ty preferujes vo svojom muzstve uz kompaktnejsiu taktiku, moj doteraz pref. taktika uz dostatocne uspechy neprinasa tak som sa rozhodol ich predat, a zmenit tvar muzstva.

From: Amare

This Post:
00
102056.117 in reply to 102056.115
Date: 9/25/2009 8:12:11 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Víš, ono hlavně jde o to JAK a KDY odpovídáš. Ale neboj, už Tě ani já s ničím obtěžovat nebudu. Je to totiž ztráta času a já ho moc nazbyt nemám. A Ty stejně žádné připomínky nebo dokonce rady nepotřebuješ.
Jeď si dál podle svého, pane Dokonalý, a hlavně, na to jsi expert: netáraj nezmysly :-))

From: Elon Musk

This Post:
00
102056.118 in reply to 102056.117
Date: 9/25/2009 8:21:03 AM
Overall Posts Rated:
33
Nie som taky tip, ktory by sa urazil takze vdaka za titul a tvoju radu dodrzim :)

From: Amare

This Post:
00
102056.119 in reply to 102056.118
Date: 9/25/2009 10:39:16 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Je dobře, že máš aspoň smysl pro humor, to se mi líbí :-)

This Post:
00
102056.120 in reply to 102056.115
Date: 9/25/2009 4:19:32 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov

Táráš nezmysli aj ty, lebo som na vsetku kritiku odpovedal, a rwystyrk vyhlasil, ze sa so mnou nechce bavit pred tym co som mu to ja napisal, takze bud prosim ta korektny

Nečteš pořádně. Já jsem vyhlásil, že se nebudu vyjadřovat k dění v Národním týmu, nikoli, že se s Tebou nebudu bavit. Tzn. že už nemíním nijak komentovat kroky, které v Národním týmu do konce sezony uděláš a to bylo v reakci na to, že jsi prošvihnutím resetu nálady prostě udělal nevratné špatné rozhodnutí (a myslím, že z diskuze je celkem jasné, že všichni kromě Tebe to i pochopili) - proč to rozhodnutí bylo špatné, bych mohl podpořit dalšími argumenty, ale nechám si je až na předvolební kampaň, kdyby si měl náhodou chuť ve volbách usilovat o znovuzvolení.
A to, že chci kandidovat, nebyl předem promyšlený kalkul, ale důsledek Tvého způsobu vedení NT. Např. Asasasa by Ti mohl potvrdit, že jsem uvažoval o tom, že bych kandidoval na U21 na Slovensku (což jsem následně pod vlivem událostí přehodnotil).

P.S.: Dají se v tomto vlákně najít příspěvky adresované Tobě, ve kterých si byl na něco tázán a dodnes si na ně neodpověděl.

Last edited by rwystyrk at 9/25/2009 4:22:16 PM

This Post:
00
102056.121 in reply to 102056.120
Date: 9/25/2009 4:49:53 PM
Overall Posts Rated:
33
tak to opat postnu :D

Výtky byly vždycky konkrétní, a když jsi na ně buď nereagoval, nebo stylem "táráš nezmysly", nemůžeš se divit, že se s tebou třeba zrovna rwystyrk už nehodlá bavit.

ja som reagoval na Amareho myslienku, tak je to on ktoreho by si mal napomenut :P

v mojom prispevku ked som sa ktomu vyjadril to znelo takto:

ma uz neberie hodneho do takej mieri, ze by sa k dianiu k NT ani len vyjadril

Tak dobre dajme tomu, ze si to stou kandidaturou nemal naplanovane :), ale podla mna az tak fatalnu chybu som tym neudelal, ze by si sa musel hned vzdat vsetkych tvojich planov a dat sa na taky neocakavany krok :D Ale mozno ta nastvalo vyradenie Marvana z Narodneho timu a teraz su tam podla teba hned hraci, ktori si to nezasluzia :)

Ja som reagoval podla mna na uctihodne vela prispevkov, vela som znich aj pocuvnul napr. pomalu taktiku som uz od zapasu s Macedonskom nehral ale to nemozete odo mna cakat, ze vzdy budem skakat ako iny piska. A ked si nasiel tie prispevky, tak sa tym netaj, ked ta to zaujimava ja ti na ne odpoviem.

Jedna vec ma teraz napadlo, ze som sa nevyjadril k externemu foru. Proste nemam ho rad a povazujem ho za zbytocny. PunkFloid mi slubil, ze tam moje predzapasove zostay a komenty postne, asi tak aj urobil. Naposledy co som mu vsak poslal kvoli tomu, ze som vcase zapasu nemal moznost byt online vsak nepostol ani na NT forum, mozno to zabudol neviem ale odvtedy mu nepisem.

Last edited by Elon Musk at 9/25/2009 6:03:37 PM

From: Elon Musk

This Post:
00
102056.122 in reply to 102056.119
Date: 9/25/2009 5:17:18 PM
Overall Posts Rated:
33
aspon je to na stranke Ceska zosynchronizovane :)... ked trener U21 je number one tak sa ani trener seniorov nemoze nechat zahanbit :D

Last edited by Elon Musk at 9/25/2009 6:58:08 PM

This Post:
00
102056.123 in reply to 102056.121
Date: 9/25/2009 5:57:21 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
Vyřazení Marvana mě až tak moc nenaštvalo, aspoň ne z pohledu, že to je můj hráč. Jen mi přišlo nefér, že si psal, že hrál málo i za Wixixe, když si zjevně neznal souvislosti, proč tomu tak bylo. Ale jsou jiní hráči, kteří už podle mne do NT patří, ale nejsou tam, navíc intenzivně trénovaní a ne na hraně potenciálu.

Daleko více mě naštvalo, že Tvůj styl vedení NT se mnohem méně dívá do budoucna. Výběrem některých hráčů podporuješ typy hráčů, se kterýma si já budoucnost NT nespojuji. Mít v týmu hráče, který má současně OD i passing 1, to je fakt unikátní. Nehledě na to, že když někdo vychová monstra, jejichž plat nikdo nebude chtít delší dobu platit, tak to dopadne tak, že tihle hráči budou 3-4x za sezonu přestupovat a každou chvíli budeme trnout, jestli nový majitel bude nebo nebude schopen hlídat formu. Proto já podporuji výchovu univerzálnějších hráčů, jejichž platy jsou pro kluby dlouhodobě udržitelné a podle mého názoru i ty hráči pro hru užitečnější.
To, že od začátku sezony nabereš hráče, kteří nemají dobře hlídané minuty, taky není dobře. Tím, že se hráči zařadí do týmu, až budou minuty a forma v pořádku, lze na majitele vyvíjet tlak, aby se na tohle zaměřili.
Sezona je dlouhá a např. od resetu nálady do čtvrtfinále je 10 tréninků a ještě se může stát, že v té době už bude mimo hru U21 a některý hráč ze současné U21 už třeba bude mít výkonnost na NT. Ale my máme v tuto chvíli po přibrání Ostrčila 1 volné místo pro zbytek sezony, pokud nikoho nevyhodíš.
Navíc, když už jsem byl u té budoucnosti, tak zachraňování hráčů z týmů, které zbotují, je nyní plně na U21 a Amarem, protože NT má poslední volné místo. Myslím, že i z tohoto pohledu by bylo bývalo nabrání menšího počtu hráčů, a postupné doplňování dle potřeby, prospěšnější.

V uvedených bodech jsou některé, se kterými se dá polemizovat (např. preference takových či onakých typů hráčů), ale jiné jsou podle mého názoru nespochybnitelné (např. hlídání formy, záchrana botujících hráčů), takže by určitě všichni ocenili, kdyby si v některých dílčích bodech uznal např. "na tohle jsem nepomyslel, máte pravdu, tohle šlo udělat lépe" a ne na všechno reagoval stylem, jakým to děláš.

Co se týče pomalých taktik, na to už jsem tady reagoval, ale dobře, zopakuji to - výtka se týkala starého enginu, takže od zavedení nového enginu by ti nejspíš nikdo za pomalé taktiky nespílal. Naopak v novém enginu je otázkou naopak třeba použitelnost Look Inside. A třeba o tom, kdy vybrat Patient místo Push the Ball sám zatím nemám úplně jasno.

Dodnes nezodpovězený dotaz, který si pamatuji, se týkal ambicí našeho NT v této sezoně. Tzn. čeho by si chtěl dosáhnout bez ohledu na to, že zatím známe soupeře jen pro první 2 kola. Jestli jsou i nějaké další nezodpovězené dotazy si nemapatuji.

This Post:
00
102056.124 in reply to 102056.123
Date: 9/25/2009 6:29:10 PM
Overall Posts Rated:
33
To ze Marvan hral malo i za Wixixa som sa dozvedel od jeho majitela, lebo takto odovodnil ze ho uz dalej nemal motivaciu trenovat. Ked sa moj styl vedenia NT nepaci, budes na to mat prilezitost robit to po svojom, ja uz neplanujem kandidovat na post trenera Ceskeho NT, hoci som si Ceske muzstvo oblubil.

"na tohle jsem nepomyslel, máte pravdu, tohle šlo udělat lépe"

To ci som to mohol udelat lepsie, ukaze cas. Ked sa v buducnosti naskytne nejaka chyba, co som posobil tymto veberom tak sa ospravedlnujem, ale zatial Cesky vyber aspon podla mna nevyhodu neutrpel.

Co se týče pomalých taktik, na to už jsem tady reagoval, ale dobře, zopakuji to - výtka se týkala starého enginu, takže od zavedení nového enginu by ti nejspíš nikdo za pomalé taktiky nespílal. Naopak v novém enginu je otázkou naopak třeba použitelnost Look Inside. A třeba o tom, kdy vybrat Patient místo Push the Ball sám zatím nemám úplně jasno.

To som pochopil, tie veci som si vsimol aj ja, ale novy engine plati len od tejto sezony, vktorom Cesky tim odohral len dva zapasy a vtych som praveze zahral pomalsie taktiky, ja som mal na mysli este zapasy z minulej sezony.

Edit: sorry, este ktym planom, kedze neviem aky budu dalsi superi asi by som musel byt uz naozaj mudry, keby som mal odvahu nieco slubit len tak naslepo, k tymto zatial dvom zapasom sa uz vyjadril.

Last edited by Elon Musk at 9/25/2009 6:34:55 PM

This Post:
00
102056.125 in reply to 102056.124
Date: 9/25/2009 7:00:47 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov

To ze Marvan hral malo i za Wixixa som sa dozvedel od jeho majitela, lebo takto odovodnil ze ho uz dalej nemal motivaciu trenovat.

Informace od manažera, který "dokázal" svůj tým dovést z 1. do 3. ligy jsou ty pravé. Každopádně bych mu chtěl poděkovat, že umožnil Marvanovi přestup do mého týmu. Pro můj tým je prospěšný, i když nehraje v NT.

To ci som to mohol udelat lepsie, ukaze cas. Ked sa v buducnosti naskytne nejaka chyba, co som posobil tymto veberom tak sa ospravedlnujem, ale zatial Cesky vyber aspon podla mna nevyhodu neutrpel.

A to je přesně to, o čem mluvím. Vem si konkrétní můj argument z minulé zprávy a napiš, v čem je nelogický. Nejsi schopen žádný můj argument rozporovat, vždycky se dočkáme jen obecných frází.
Tohle se bude docela těžko posuzovat, jestli tým utrpěl konkrétní ztrátu. Protože pokud dojde k situaci, že nebudeš moci nabrat dalšího hráče, tak to bude záležet na tom, jestli přiznáš, že si někoho nepovolal jen proto, že už nebylo místo. Pokud dojde k tomu, že bude potřeba někoho zachránit a v U21 už nebude místo, tak to dopadne nejspíše tak, že buď se Amare rozhodne ho nechat opustit BB nebo ho zachrání za cenu poklesu nálady v U21. Ale i kdyby k takové situaci nedošlo, jde o to, jestli jsme na ní byli připraveni nebo ne, nikdy dopředu nevíš, co bude a co nebude potřeba.

To som pochopil, tie veci som si vsimol aj ja, ale novy engine plati len od tejto sezony, vktorom Cesky tim odohral len dva zapasy a vtych som praveze zahral pomalsie taktiky, ja som mal na mysli este zapasy z minulej sezony.

To myslíš vážně s tím, od kdy platí nový engine?

Edit: sorry, este ktym planom, kedze neviem aky budu dalsi superi asi by som musel byt uz naozaj mudry, keby som mal odvahu nieco slubit len tak naslepo, k tymto zatial dvom zapasom sa uz vyjadril.

Aspoň na úrovni, že nepostoupit do playoff by byl neúspěch, by si to snad mohl vědět i bez rozlosování, ne?
A nejde o slib, jen prostě o nějaký vnitřní pocit. Spíš jde o to, abychom věděli, jaké máš ambice. Když napíšeš rád by sem v základní části byl do 8. místa a nakonec budeme 20., tak za to Ti nikdo uši neurve.
A taky mi jde třeba o to, jaké máš plány, pokud se dostaneme do playoff? Jestli se budeš snažit uhrát každé kolo za každou cenu nebo budeš riskovat, aby si v případě postupu zvyšoval šance v dalších kolech? Z mého pohledu je totiž turnaj jen o tom, kdo bude z Evropy nejlepší a vyhraje si výhodu domácího prostředí pro další ME. Pokud se toto nepovede, je pak z mého pohledu jedno, jestli vypadneme v 1. nebo třeba 3. kole a do ME budeme nasazeni jako číslo 15 nebo třeba 25. Tohle neříkám proto, že se chci stát nástupcem, dobře vím, že naše šance na celkové vítězství jsou nejspíše menší než 5%. Stejně jsem k turnaji přístupoval v minulosti jako trenér U21.

This Post:
00
102056.126 in reply to 102056.125
Date: 9/25/2009 7:18:30 PM
Overall Posts Rated:
33
To myslíš vážně s tím, od kdy platí nový engine?

Konecne ponaucenie som si znoveho enginu co sa tyka tempa hry zobral az na zaciatku tejto sezony, to preto som sa tak vyjadril a preto som to skusal v prvom zapase tejto sezony.

Mojim planom je samozrejme ten turnaj vyhrat.

A to je přesně to, o čem mluvím. Vem si konkrétní můj argument z minulé zprávy a napiš, v čem je nelogický. Nejsi schopen žádný můj argument rozporovat, vždycky se dočkáme jen obecných frází.

Tymto zas nerozumiem, co si mal na mysli ale mam uz taky pocit, ze vsade hladas len moje chyby a cakas len nato, kedy stym mozes vyjst a to ma uz naozaj unavuje.

Last edited by Elon Musk at 9/25/2009 7:32:03 PM

Advertisement