posle onog posta, koji si izbrisao, ali ne boj se ja sam ipak uspeo da ga vidim, stvarno vise nemam komentara.. naime dragi moji saigraci na ovoj igrici i svi poklonici Velikog GM-a, vas miljenik je toliko jadan, da nije mogao na intelektualnom nivou da se izbori sa jednim 16-ogodisnjakom.. nego je presao na psovke.. i ajde da je on tu nesto malo opsovao, nego je on meni odmah lepo ... sto je najgora psovka od svih (bar meni) i on je odmah potegao nju.. ali naravno ja se necu spustati na taj nivo, vec cu samo zadovoljan zavrsiti ovu raspravu, jer Veliki GM je izgubio, dokazao koliko je u stvari jadan, kad mene, kom treba strucna pomoc, ko ima dvodimenzionalni mozak, ne moze da spusti.. pa mislim stvarno.. i onda je on Veliki GM, on kontrolise ovu igru, a sam daje najgori primer.. to je jako jako zalosno.. i shvatio si ti sta si uradio, ali kasno, kasno je to bilo, sva sreca sto sam ukacio post, jer sekunde su bile u pitanju, za par sekundi si ga vec promenio.. a naravno da se necu obesiti (ja se uopste ni ne nerviram, jer svoj zivot necu da zamaram tobom), to mozes ti da uradis, nakon toga sto se ipak dokazalo ko je ovde intelektualniji, ko ce vise postici u zivotu.. pa ti bre ne zasluzujes ni da budes GM jedne virtuelne igrice, tako da mi nemoj molim te vise spominjati tvoja silna postignuca u stvarnom zivotu.. necu vise da trosim moje reci na tebe, idem da radim nesto korisnije, vec sam dovoljno vremena za ovih nekoliko dana izgubio, nadmudrivajuci se sa tobom, ali bilo je vredno pobede.. tako da odoh, necu da mi zivot propadne kao tvoj.. Veliki zalim te, mozda bude od tebe nesto u nekom narednom zivotu, mada sumnjam..
Last edited by no Frks at 11/26/2009 8:26:27 AM