Igen, én is ezt az oldalt néztem a statisztikák után. De mint írtam is, az a regular seson beli 77. hely kicsit csalóka. Próbálj meg rákeresni az ÖSSZES játékosra, ne csak azokra, akik bejutottak a rájátszásba. Ott tuti nem fogod megtalálni a 77. helyen. Utána néztem. Hidd el, nem csak az ujjamból szoptam ki azokat a számokat.
Akkor most én segítek egy kicsit, és dolgozom helyetted. ;-)
http://www.nba.com/statistics/player/3PointS.jsp?season=22009&league=00&conf=OVERALL&qualified=N&position=0&splitType=9&yearsExp=-1&splitDD=&pager.offset=0
No, ezen az oldalon keresd meg a 77. helyezettet, majd a 113. helyezettet.
És akkor nézzük azokat a híres, editelt statisztikáidat kicsit közelebbről:
NBA All-Star Weekend Three-point Shootout champion: 2001
Holds NBA record for most three-point field goals made in a regular season with 269 in 2005-06[21]
NBA regular season leader, three-point field goals attempted: 2006
Holds NBA record for most seasons leading the league in three-point field goals made with 3 (2001-02 with 229, 2002-03 with 201, 2005-06
Shares NBA record for most three-point field goals made in one half with 8 with Tracy McGrady (April 14, 2002 vs. the Charlotte Hornets).
Holds NBA record for most three-point field goals made in a single NBA Finals game with 8 (une 6, 2010 vs. the Los Angeles Lakers)
Hát, igen. Éppen most megy a foci VB. Vajon a magyarok miért nincsenek ott? Pedig 1953-ban megvertük az angolokat 6-3-ra Londonban. Az a baj, hogy mi mindig a múltban élünk. Nem látjuk meg, hogy a világ simán elment mellettünk. Valahogy így van talán ezzel ez az Allen gyerekkel is. Mint említetted, 15 v alatt szorgoskodta össze ezt a teljesítményt. Nem mondom, szép karrier, de talán nem véletlen, hogy O'Neal sem tudott már gyűrűt szerezni a Cleveland csapatával. Szóval, mi magyarok nagyon jól eléldegélünk a régi időkből, csak a világ robog el mellettünk. Allen mg úgy, ahogy tartja magát, de hát az a 113. hely mégsem az első 100.
Szerintem. És szép dolgok ezek a statisztikák, de azt a 0/18-at akkor nehéz megmagyarázni.