Υποσχέθηκα μια πιο ενεργή συμμετοχή στο φόρουμ. Την Τρίτη βλέπω μόλις τρεις εύκολος ασσους και πολλα derby
ΜΠΛΕ
inuvik - fight club: θεωρώ ότι οι fight club έπαιξαν δυνατά το Σάββατο. Αυτο πιστευω είναι απο τα πιο σημαντικά λάθη που μπορει να κάνει μια ομάδα(εκτός αν μπορεί να αντέξει 2 συνεχόμενα χαλαρά) και θα φανεί την Τρίτη +15
kentauroi - titanes: οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή ομάδα ( αν και προσπάθησαν να ρίξουν στάχτη στα ματιά :) και το απέδειξαν το Σάββατο με την εύκολη νίκη τους. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλα δώρα μετα τα λάθη των πρώτων εβδομάδων. Πλέον δεν υποτιμουμε καμία ομάδα ενώ η δική μας ομάδα δείχνει να συνέρχεται, οι αγ. καταστασεις διόρθωνονται και τα DMI βελτιώνονται. +15
lofos - lions: νομίζω ότι τα λιοντάρια δεν θα τα καταφέρουν την Τρίτη και ο manager τους θα αρχίσει να αγχωνεται. Ο lofos έχει παίξει πονηρά σε μερικούς αγώνες έχει καλό ενθουσιασμό και πιστευω δύσκολα θα κερδίσει το παιχνίδι με +8
peristerians - monarxes: έχω αντιμετωπίσει και τις 2 ομάδες και θεωρώ τους μοναρχες πιο δυνατή ομάδα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κύπελλο οπότε μπορούν να φτιάχνουν καλές αγ.καταστασεις. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν το παιχνίδι αν δεν φοβηθούν το κύπελλο και φυλάξουν παίκτες για την Πέμπτη. +8
KOKKINOI
nicolas -lokros: οι γηπεδούχοι έχουν ψηλά DMI, πολυ καλές αγ.καταστασεις, bot στο κύπελλο, αλεπού manager, πιστεύω νίκη με + 15
panathinaikos- brola: μου αρέσουν οι γηπεδούχοι, πιστεύω είναι ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή. + 8 οι γηπεδούχοι.
lepanto - lambs : πιο δυνατοί οι γηπεδούχοι, θα έδινα μια νίκη καθαρή απο την 3η περίοδο αλλα οι κακές αγ.καταστασεις θα αναγκάσουν σε πολλα λεπτά συμμετοχής τους γηπεδούχους και μια νίκη στους +12, εφόσον βεβαιως τα αρνιά χτυπήσουν το παιχνίδι.
crete- prasinoi: θεωρώ τους φιλοξενούμενους ικανούς για το διπλό ειδικά με τον τραυματισμό που έχουν οι Κρητικοί. + 5 οι φιλοξενούμενοι.