ciekawy jestem o czym myślałeś jak decydowałeś się na 3-2 z Bułgarią?
Czytałeś przecież o tym już kilka razy - tłumaczyłem powody wyboru tej taktyki. Teraz znasz wyniki, więc bardzo prosto pisać to, co piszesz. Wolałbym, abyś zamiast powtarzać kolejny raz to samo pytanie - mimo tego, że doskonale już wiesz co myślałem - odniósł się MERYTORYCZNIE do tego co napisałem o powodach wyboru.
Jeszcze raz one:
- obwód rywala w całości w sprawnej formie/podkoszowi w porządnej i silnej
- większa siła czołówki naszych podkoszowych od tych rywala/porównywalna lub słabsza siła naszego obwodu
- chęć odcięcia wysokich od dobrych podań od lepszych podających niż nasi obrońcy w przypadku mtm
- chęć zwiększenia ilości przechwytów
- założenie, że przy takiej samej taktyce ofensywnej i dużo gorszych podaniach do wysokich w średniej formie, ci wysocy będą mieli sporo niższą skuteczność od naszej.
Rozumiem, że nie zgadzasz się z tymi założeniami. Oki. Ja już też wiem, że w tym meczu się nie sprawdziły. Pisałem już o swojej winie. I nadal mam nadzieję, że po raz czwarty nie będę musiał JESZCZE RAZ TEGO SAMEGO wpisywać. Wolałbym na prawdę rozmowę merytoryczną od pytania, cytuję: "ciekawy jestem o czym myślałeś jak decydowałeś się na 3-2 z Bułgarią?" - na które znasz odpowiedź.
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)