Remek, akkor csak így tovább.
Kb ezredszer írom le, hogy nem az a cél, hogy alacsony fizetésűek legyenek a válogatottban. Elfér 1-2. Ennyi.
Ha meg tudjátok oldani a belső emberek kérdését úgy, hogy ne legyenek eltartási gondok, akkor hajrá. Viszont akkor ne legyen később sírás, hogy hányan vonulnak vissza, hányan kallódnak átadón, hányan vannak trédernél, aki nem edz, nem figyel a formákra.
Ha tudsz meccset nyerni 150k-s centerekkel, akkor csináljátok ezt az irányt. Kiborulni én is kitudok, meg én is el tudom ismételni ugyan azokat a dolgokat 3x! Én sose sírtam, hogy visszavonult senki. Számold ki azt kérlek (nem tudom eddig milyen kalkulátorral számoltál, hogy alacsonyabb számodra eltarthatónak tartott fizetéssel milyen centerek nevelhetőek. Utána megnézzük as kém fórumba, hasonló játékosokkal rendelkező csapatok a ranglistán hol foglalnak helyet.
Én abba látom a legnagyobb hibát nálunk, hogy aki nevel, az a végtelenségig nevel. 2. 3. osztosok nem hajlandóak leadni már már nekik magas fizetésű alanyokat mert a szívükhöz nőnek. Az egész rendszerünk szar. A lengyelek csehek sokkal sokkal okosabban csinálják ezt mint mi. Az alsóbb ligás csapatok fiatalon elég erős skillekkel már már félkész játékosokat adnak felsőbb ligásoknak el jó áron. ezzel nekik tőkéjük lesz, nem rokkannak bele a fizetésbe, a felsőbb ligások meg befejezik a kieg edzéseket multizásokat ilyeneket. Lehet eredményesnek lenni a 2 posztos edzésekkel a fenti ligába, nevel, de mellette már eltart is. Ha kiesik vagy bármi történik vele, mivel már multis, jó pénz kap érte ő is. Ésszerűbben szervezettebben kéne ezt csinálni, és akkor több pénzünk lenne mindenhol. Nem lenne gond annyira az eltartás nevelés stb. Erre kéne csinálni egy programot (6-os edzős pl)! Mint azt írtam nem a kiadás csökkentésének kéne lennie a célnak, hanem a bevétel növelésének. A végeredmény ugyan az, a gondolkodás mód amivel eljutunk odáig az a nem mind1. Nem veszekedni vitatkozni akarok veled, próbálom a dolgot másik szemszögből megközelíteni. Én is egyetértek veled, hogy nem jó a helyzet ami van, csak nem biztos, hogy azt az utat látom jónak az eredményes szerepléshez amit te. Egy valamit nem lehet mondani, hogy nem vagyok a multizás pártján, talán az első 3 játékos között voltam csillió szezonnal ezelőtt, aki belevágott ennek a rögös útnak a megismerésébe kifejlesztésébe. Szeretnék erről az egészről veled további eszmecserét folytatni, de ezt már ne itt, a többiek unják a banánt már szerintem. Írj nekem PM-be vissza kérlek.