BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.116 in reply to 254065.102
Date: 2/20/2014 3:54:33 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
A szüleim főnökök voltak, én is főnök vagyok. Azt tanultam, hogy akkor is igazam van, ha nincs igazam.

Hmmm... előző pozíciómban én is főnök voltam, csak közben előléptettek, de valami teljesen más elvek szerint... tény, hogy nem európai hanem amerikai gondolkodás, de mifelénk az emberekre nem ráerőszakolni kell hogy igazad van függetlenül attól, hogy az van vagy nincs, hanem eljutni egy közös pontra, hogy mindenki egy irányba húzza azt a szekeret. Ennek ugye előfeltétele az hogy az ember képes legyen meghallgatni amit mondanak neki, ami alapja lehet egy párbeszédnek, na ez nálad már itt elvérzik.

Na de tény, hogy vannak különböző vezetői stílusok, gondolom te európai alatt ezt a diktatórikusat érted, amit leírtál... nem szimpatikus, úgyhogy maradok a jelenleginél.

This Post:
00
254065.117 in reply to 254065.115
Date: 2/20/2014 3:56:17 PM
Overall Posts Rated:
350350
Azért más ezzel a csapattal elérni azt a csoport 2. helyet, amit én minden idők 2. leggyengébb csapatával harcoltam ki.
Ott és akkor csoporton belül 2 mots-ot kellett nyomnunk, h valahogy kijuthassunk. Sikerült. De 3-4 ts-sel meg nem lehet semmit tenni egy lengyel, német, izraeli csapat ellen a 12 között.
Az volt a célom, h kijutni mindenáron, most meg az 1. hely volt megcélozva elvben.. Van difi

Léptem!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/20/2014 4:04:57 PM

This Post:
00
254065.118 in reply to 254065.116
Date: 2/20/2014 4:02:03 PM
Overall Posts Rated:
350350
Let..om Amerikát.. Európai vagyok , európai mércével és felfogással. Mindenki képes megérteni meghallgatni kollégák, barátok, üzleti partnerek, csak ti nem.
Én is megértek mindenkit. Nincs semmi probléma vagy mégis, csak odaát?

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/20/2014 4:03:51 PM

This Post:
00
254065.119 in reply to 254065.118
Date: 2/20/2014 4:06:00 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs

Én is megértek mindenkit. Nincs semmi probléma vagy mégis, csak odaát?

Akkor miért van az, hogy az esetek 99%-ában nem vagy hajlandó/képes felfogni és megérteni amit mondanak neked? A mondanivaló részére gondolok, nem 1-2 szóra, amibe bele lehet kötni.

This Post:
00
254065.120 in reply to 254065.117
Date: 2/20/2014 4:31:12 PM
Overall Posts Rated:
310310
Már bocs, de ez a keret sem minden idők legerősebbje, sőt a tiéd sem volt minden idők második leggyengébbje. Ráadásul akkor mindenki monoskilles volt, sokkal könnyebb volt tervezni, elemezni.
Ja és hogy alacsony ts-sel nem lehet semmit elérni? Dehát épp te mondtad, hogy miért nem mentünk a másik csoportba 3-4 ts-sel inkább. Meg azt is, hogy ha ugyanitt lennénk alacsonyabb ts-sel, akkor te elégedett lennél. Legalább döntsd el, mit tartasz jónak és ragaszkodj ahhoz, ne váltogasd megint 10 percenként a véleményed.
Azon meg nem tudom, mit nem lehet felfogni, hogy volt esélyünk az első helyre, de bejött a francia ajánlata és innentől elszálltak rá az esélyek és Domi nagyon helyesen módosított a terven, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a szituból.
Te mindig mindent megtettél a győzelemért? Itt is? (14821) Hát itt? (14828) Na és itt? (15479) És ez mind egy szezonban volt. Ezeknél hol volt az erősebb hozzáállás (spanyol meccs kivételével)? Hol volt a zónavédekezés? Ez a sikeresség és eredményesség? Te bocsánatot kértél ezekért a meccsekért?

Most azért sem fogom hagyni, hogy megint "elfelejtsd" a többi témát.
Tehát a szerbekkel hogy állunk? Lustaságból, tudatlanságból mondtál hülyeséget, vagy direkt bele akartál kötni valamibe, akár úgy is hogy valótlanságot állítasz? Honnan vetted, hogy a szerbeknek mi volt a cél? Elmondták neked, vagy gondolatolvasó vagy?
Mikhail mikor adott neked igazat? Leírta, hogy a laza jó ötlet volt. Ennek ellenére te folyamatosan szajkózod, hogy szerinte sem kellett volna lazázni.
Hol látod azt a három vereséget, amiről beszéltél? Én most megnéztem újra, még mindig csak kettőt látok, amiből az egyik a francia, amiről már leírtuk többféleképpen is, hogy ez mindenképpen bukta lett volna, kivéve mots-szal, amire még te is azt írtad, hogy az nem komoly opció.
Hol az a 42 felhasználó, akit emlegetsz, hogy ki vannak zárva? 4 napja nem jelentkezett senki.
Hol van legalább egy ember, aki egyetért veled? Napok óta senki ezen a fronton is.

Don't feed the troll
This Post:
11
254065.121 in reply to 254065.120
Date: 2/20/2014 5:54:35 PM
Overall Posts Rated:
350350
Ki mondta, h ez a legerősebb keret? A 16. szezoninál viszont jóval erősebb.
Abban a keretben volt 13 bv-vel center.., ha az nem a 2 . vagy a leggyengébb keret, akkor semmi sem az. Borzalmasan siralmas volt az az állomány. Nem az elődeim megbántva, de ócska draftból nehéz lehetett építkezni nekik.
Dehogy azt mondtam! Azt mondtam, h -1 ts vesztéssel és 3-2 taktikával nyerhettünk volna.
A -1 ts vesztés az neked hol felezés?? És igen, h a maxot kihozzuk normállal (=csoport 1. hely), akkor lett volna sanszunk a motsuk ellen is 3-2-vel.
Nem fogadjuk el a lazát és normált megyünk (ők meg motsot) ld előző mondatot és még esélyünk is lehetett volna. De hát ezt mondta Mikhail, nem kellett volna egyezkedni. (246064.886)
Kellet ez a "pofon". Tanulhatunk belőle.
-Ne egyezkedj.
-A mérkőzésből látszik rossz MNF és ránk védekezett taktika gyengébb hozzáállás és csak -10 lett a vége. Tehát egyiket nem találja el "sima liba" a mérkőzés. Ez azért mutatja mennyire is erős a csapat.

Nem látok benne jó a laza írást...
Viszont az is fix tény, h nem lett volna a meccs soha az életben laza-laza a francia kényszerhelyzete miatt!

Amit felsoroltál meccseket: a görög sajnos átvert minket, én mondtam egy tie-tie-t, erre ő kétszeri megerősítés után nyomott normált. Az tie oka praktikus volt, h legyen esély a továbbiakra, pl spanyol, ellen illetve a 12 között , ha sikerül bejutni. A spanyol meccset kényszerből motsolnunk kellett ugyanaz a szitu,mint szerbek idén. A portugál meg lemotsolt minket.
Minden egyes vereségért bocsánatot kértem a fórumokon vagy itt vagy a régi kintin.
Amikor lemotsolnak/átvernek nem tudsz előre kalkulálni, DE a mostani francia meccsnél látható volt előre Ágüszt szándéka mind a hozzáállásban, mind taktikai trükkben. Magyarul én tehetetlenül lettem áldozata a motsnak vagy átverésnek. Még most rajtam kívül sajnos nem látta más, h muszáj lesz kockáztatni! Ezt rovom fel hibának...
Azt meg ne mondja senki, h a vereségeket meg lehet magyarázni bármivel is! Nem lehet, olyankor jobb, ha tükörbe néz az ember.

Szerbek megszívták pechükre a nehezebb ágat. Mivel szidták a spanyolt, ezért elvárták, h rendesen lemegy a meccs. Ezért motsoltak. Ha a szerb belelát a spanyol gondolatába, azt is megtehette a volna, h csak normált nyom közben a spanyol lazázik egyet - ahogy mi is tettük végül. De szerb tutira ment és jól tette még úgy is, h most nincs ts-ük.

Mikor kaptunk ki? Bolgárok ellen tavalyelőtti szezonban, amikor nem motsoltuk őket.. Idén meg 2* is! Grúz+francia. A lengyelek elleni 2 zacsit (tavalyelőtt és tavaly) nem sorolom hibának, ők voltak a jobbak mindkétszer...

Nem akarom itt név szerint kiadni a névsort, mert még személyeskednék veszik. Nézz ki, van egy taglista opció valahol bal fent.
A hallgatás beleegyezés! Többség hallgat (vagy 350-400 fő) velem ért egyet, ha nem értenének egyet, akkor idecsődült volna már vagy 300 fő. De nem így történt.
Viszont te és 2-3 társad forgatja jobbra-balra, amit már 150-szer elmondtam. Ismételni meg nincs sok kedvem... Mindig ugyanazt fogod hallani tőlem ugyanis.

Holnap délután leszek, bár már ezt a csontot lerágtuk 150-szer. Kár ragoznod tovább..

This Post:
00
254065.122 in reply to 254065.121
Date: 2/20/2014 6:02:11 PM
Overall Posts Rated:
113113
Valaki megtenné, hogy amint vége ennek majd ír egy félkövér mondatot, hogy olvashatom újra a hozzászólásokat? :-) köszönöm

This Post:
00
254065.123 in reply to 254065.121
Date: 2/20/2014 6:29:01 PM
Overall Posts Rated:
2222
Nem értek veled egyet.

Abban végképp, hogy egy laza-normál-hoz képest a normál-mots kedvezőbb eredményt szült volna.

This Post:
11
254065.124 in reply to 254065.121
Date: 2/20/2014 7:33:52 PM
Overall Posts Rated:
310310
Nem fogom huszadszor leírni ugyanazt. Amíg nem fogod fel, hogy hogy a normál-mots semmiképp nem előnyösebb a laza-normálhoz képest, amíg nem vagy képes megérteni, hogy a 3-2vel sem garantált a győzelem és amíg nem érted, hogy továbbjutó helyről nem opció az extrém taktika (és a továbbjutás veszélyeztetése), plusz a ts-vesztés, addig nincs értelme bármit újra és újra elmondani neked, mert a játék legalapvetőbb tételeit sem érted.

Mikhail bejegyzését be is linkeltem, be is másoltam, sőt még ki is emeltem direkt a te kedvedért. Ha te abban a három mondatban (plusz a kiemelésben) nem találod azt a részt, hogy jó a laza, akkor komoly szövegértési gondjaid lehetnek. Olvasd el nyugodtan még párszor, ha kell szóról-szóra és meg fogod találni az általad hiányolt részt. Amúgy az általad idézett részben meg én nem látok olyan részt, hogy normál kellett volna...
Abban egyébként igazad van, hogy az a meccs nem lett volna laza-laza semmiképp. Ha nem jön az ajánlata, lehetett volna normál-normál. Csakhogy megjött, innentől három variácó volt: laza-normál, normál-mots, vagy mots-mots. Ebből a legjobbat hozta ki Domi.

A görög átvert minket? Tényleg? Milyen fasza, karakán kapitány volt, ugye? Mintha úgy emlékeznék, akkor nem tapsikoltál örömödben, sőt telesírtad az összes lehetséges fórumot. Pont azt csinálta, mint most a francia, aki annyira szimpatikus neked. Mondjuk az is érdekes, hogy akkor praktikus volt a laza a ts növelés miatt, most persze ez Domi legnagyobb bűne. Na látod, ezért nem lehet veled értelmesen beszélgetni, percenként változtatod a véleményed, mást mondasz akkor, amikor Domit ostorozod és mást akkor a saját bizonyítványodat magyarázod. A spanyol meccsnél nem a mots volt a hiba. Ott miért nem zónáztál? Vagy ha akkor az emberfogás volt a jó, akkor most miért nem jó? Jut eszembe, nem pont te voltál pár hete, aki valamelyik BB-re hivatkozva írta, hogy csak és kizárólag az 1-1 elleni a jó védekezés? Ráadásul pont valami válogatott meccs kapcsán (grúz talán?). A portugál meg lemotsolt? Hát te miért nem motsoltál? Vagy miért nem zónáztál? Csupa olyan dolgot kérsz számon Domin, amiket te is elkövettél, ráadásul többször, mint ő. A vereséget pedig meg lehet magyarázni. Te is épp ezt csinálod. Csak az a különbség, hogy Domi legalább előnyt kovácsolt belőle, te meg még azt sem, meg is látszik a végső eredményen.

A szerbek meg persze, hogy motsoltak. Csakhogy nem azért, amiért te állítottad. Te ugyanis azt mondtad, hogy az első helyre hajtottak, pedig a kiesés elkerülése miatt volt muszáj motsolniuk. Erre kértem választ, hogy honnan vetted, hogy a szerbek az első helyre mentek. Vagy ha nem tudod biztosra, akkor miért állítottad? Butaság volt, vagy hazugság? Ne azt magyarázgasd, hogy a szerb miért motsdolt, azt magyarázd meg, hogy te milyen alapon használtál már megint érvként egy teljesen fals állítást.

Ja hogy te a három vereségbe beleszámolod a tavalyelőtti szezont is? Na akkor számoljunk. Domi mérlege kapitányként a tétmeccseken 22-5, ez 81,5%-os győzelmi mutató. A te mérleged 19-6, ami 76%. Egyéb kérdés az eredményességről?

A hallgatás beleegyezés! Többség hallgat (vagy 350-400 fő) velem ért egyet, ha nem értenének egyet, akkor idecsődült volna már vagy 300 fő.

Na ez már tényleg nevetséges. Mutasd már meg, hol tüntetett 350-400 fő Domi ellen. Sehol? Hja, hallgatás, beleegyezés, tehát ők Domival értenek egyet, különben már idecsődültek volna ugyebár. Komolyan már tiszta vicc, amit csinálsz. Csak poénból, indulj már el légyszi a következő választáson. Attól nem kell félned úgysem, hogy megválasztanak. Kíváncsi vagyok, hol lesz az a 350-400 fő, aki veled ért egyet.

Mindig ugyanazt fogod hallani tőlem ugyanis.

Csak ma délutánról be tudnám bizonyítani, hogy ez nem így van, legalább két témában álláspontot változtattál azóta. Nem volt egyébként meglepetés, mert régen is ezt csináltad.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.125 in reply to 254065.121
Date: 2/20/2014 7:44:51 PM
Overall Posts Rated:
6262
Ki mondta, h ez a legerősebb keret?

bocsi srácok, nem akarok beleszólni ebbe a beszélgetésbe, meg türelmem se lenne végigolvasni, de meg akadt a szemem a "ki mondta" részen, és eszembe jutott a Trollfoci által talált egyik videó youtuberól, zseniális :DD

http://www.youtube.com/watch?v=2OHUBZM-ZX8

This Post:
33
254065.126 in reply to 254065.102
Date: 2/20/2014 11:31:15 PM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Írták, hogy vmi "baj lehet velem", nos a vér nem válik vízzé. A szüleim főnökök voltak, én is főnök vagyok. Azt tanultam, hogy akkor is igazam van, ha nincs igazam.

Egyszer kifejtettem neked PM-ben, hogy szerintem szociopata vagy, már látom honnan ered... Ez alapján te vagy a Laissez-faire nevelés tökéletes negatív példája.
El kéne fogadnotok.

Nem, nem kéne.
A kollégáim, barátaim képesek rá. Akkor ti miért nem?

Az ápolóknak ez benne van a munkaköri leírásában, de mi sajnos (vagy nem sajnos) e körön kívülről érkeztünk.
Ugyanilyen vagyok mindenhol: arrogáns, erőszakos és sikeres. Pont a "remek" tulajdonságoknak köszönhetően, ami titeket irritál.

Öööö... Az arrogánst és erőszakost aláírom. Kész vagyok tőled. Jó, hogy lett ez a topik, örülök neki.

Advertisement