На вниманието на селекционера на младежите, скаута на отбора и всички в кръга около тях . Преди няколко дни писах на Гарича ,който доколкото знам се води някав скаут в отбора и се включва често с коментари около отбора и анализи.Та писах му за един от моите- тежко крило с 85 ТП, нямам представа това малко или много са за стандартите на нашия отбор но все пак му писах ако може да бъде полезен разбира се ще се радвам. На селекционера не съм писал , защото той така или иначе не ме отразява. Не получих отговор от Гарича , но няма проблем за което. Снощи след мача с Латвия се загледах в техния състав и установих,че тяхното тежко крило е в момента на пазара и има скокове общо 80. Същото тежко крило вчера е бил титуляр срещу нас , играл е 30 минути. Този техен играч е трети по заплата в отбора им. Т.е води им се един от лидерите. Ние имаме със сигурност по-добър от него ,който изобщо никога не е викан в U21. Значи или нашите национали са много по-добри щом за моя дори не получавам отговор, което означава ,че сме загубили от отбор с реално доста по слаб състав от нас или просто си викаме в отбора играчи по критерия заплата (моя е около 7000$). Да ама то само със заплати не става...както се казваше в една стара реклама.
За да си направя експеримент пуснах на пазара моето момче днес , за да се сравни с латвиичето на пазара
Last edited by Orgon at 12/24/2019 4:24:39 AM