"Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου"
Μετά την... παραπονιάδα μου φαίνεται πως "άνοιξε ο ασκός του Αιόλου".
Πάμε να πάρουμε τα πράγματα ως είθισται, δηλαδή από την αρχή. Όσον αφορά το Peristeri, που βρέθηκε να χάνει μέχρι και 30 πόντους, όντως θεωρώ ότι η διαφορά είναι λίγο ακραία.
Για τον Kyano, που τελικά ξαναέγραψε το κείμενό του (και καλά έκανε), έχουν λογική όλα αυτά που αναφέρει με σημαντικότερο ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί ο βασικός ψηλός του. Θα προσθέσω ότι είναι σε κάποιο βαθμό λογικό (όχι σε αυτόν που έγινε βέβαια) να πάρει επιθετικά ριμπάουντ η αντίπαλη ομάδα όταν τα έχει... σπάσει και παράλληλα να μην πάρει πολλά η ομάδα του καθότι ήταν πολύ πιο εύστοχη. Ίσως και οι παίκτες του να είδαν τον αγώνα όπως θα έβλεπαν ένα φιλικό παιχνίδι καθότι είχαν πολύ εύκολο έργο :)
Όσον αφορά τον Ktiniatro τώρα. Δε νομίζω ότι φταίει η απομόνωση για τα μειωμένα ριμπάουντ. Σίγουρα οι Ktiniatroi B.C II είναι μία ομάδα με καλό ή και πολύ καλό ριμπάουντ (εάν κρατάνε οι βασικοί του), αλλά συνάντησε την ομάδα με το καλύτερο ριμπάουντ στην Α1 μετά τη μεταγραφή του. Εάν βάλουμε σε συνδυασμό το γεγονός ότι όλοι οι ψηλοί του ήταν αξιοσέβαστοι έχει λογική να κάνει το χειρότερό του παιχνίδι ως αφορά αυτό τον τομέα. Βέβαια έχει και λογική να αναρωτιέται γιατί έχασε με καλή διαφορά τα ριμπάουντ αφού και οι ψηλοί του Aris b.c.t δεν είχαν καλή κατάσταση στο σύνολο.
Στον LakeRess απάντησα μέσω BB Ταχυδρομείου. Θα συμπληρώσω δύο πράγματα όσον αφορά το παιχνίδι. Για την απομόνωση ηθελέστα και παθέστα. Θεωρώ βέβαια απαράδεκτο ο Zhi να σουτάρει το ίδιο ποσοστό με τον μέτριο Kliemstein, αλλά ας πούμε ότι οι δύο ψηλοί μου βρέθηκαν σε κακή μέρα επιθετικά.
Στο παιχνίδι υπάρχει απόκλιση. Κυρίως βέβαια στη μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες επιθετικά. Ωστόσο, δε θα έπρεπε όταν έχεις τον... Gobert για ριμπάουντερ ακόμη και στην κακή του μέρα να μαζεύει όσα ριμπάουντ θα μάζευα εγώ! Την πρόσφατη μεταγραφή ψηλού θα τη δείτε κάποια στιγμή στη λίστα οπότε θα αναφέρω ότι έχει 16 ριμπάουντ. Σε 40 λεπτά πήρε 3 ριμπάουντ (και τα δύο στο τέλος)! Όσο καλός ριμπάουντερ κι εάν είναι ο Kliemstein (72k παίκτης είναι, δύσκολα να έχει πάνω από 14-15) να παίρνει ως μέτριος 18; Και δεν είναι δα ότι κέρδισε τη μάχη ο έτερος ψηλός (πήρε 8 έναντι 18).
Επίσης, φαντάζομαι ότι ο Barbona είναι καλύτερος ριμπάουντερ από τον Vidal (δεν είναι ψηλός) που ήταν αλλαγή του Barboza.
Εν κατακλείδι, να πάρει ο... Gobert 8 ριμπάουντ, να κράξεις, αλλά να πεις ότι ήταν κακή βραδιά. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι σαν αυτό με τον LakeRess σουτάροντας χειρότερα απ' ότι θα έπρεπε, αλλά κυρίως παίρνοντας 18(!) λιγότερα ριμπάουντ, αναρωτιέσαι πόσο αξιόπιστο είναι το παιχνίδι γιατί εάν βασίζεται τόσο πολύ στη μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες αφαιρεί αξία από το τακτικό κομμάτι και όχι μόνο.
tapoutos 7, Ktiniatros: Άντε ο Aris b.c.t να είναι από τη Θεσσαλονίκη και να αναφέρει το Αρχέγονο κι εσύ Θεσσαλονικιός; Εάν είναι τότε να το επισκεφτούμε κάποια φόρα και να... πνίξουμε τον πόνο μας για τα ριμπάουντ στο κρασί :P
Υγ. Ακόμη μία... κλοπή από tapouto 7 που "τσίμπησε" τον Hebibović για φραγκοδίφραγκα.