Hocam selamlar, öncelikle fikirlerinizi ve geri bildirimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
Özeleştiri yapmamız gerekirse bu tespitlerinizin doğru olduğunu söyleyebilirim. Bu görevi devraldığımız ilk sezonun başarısız geçmesi ile odağımız kısa sürede hatamızı telafi etmek ve eldeki kadroya odaklanmak olmuştu. Elimizdeki kadroyu ve seçilirsem sonraki sezonu en iyi şekilde dizayn edip kısa süreli başarıyı maksimize etmeye çalıştım. Bu sırada 18-19 yaş grubu biraz gözden kaçmış oldu ve bu sezona bu durum biraz yansıdı.
Bunda ekibimizin ben dahil 2 kişiden oluşması da bir faktör oldu aslında. Görevi fazlasıyla dağıtabileceğimiz kadar kalabalık değiliz maalesef. Bahsetmiş olduğunuz üzere Hong Kong'dan örnek verecek olursak eski koçumuz da olan Gforce nispeten geniş bir ekiple çalışıyor. Bu ekip de Birleşik Devletler'den deneyimli kullanıcılar bile var. Hong Kong tarafını bilmesem de destek veren 1-2 kullanıcı olduğunu biliyorum. Hatta geçen sene oyuncumuz olan Tuncay Vasik'i geliştiren ve bize çok yardımcı olan Hong Kong'lu arkadaşlar bile oldu, bu tarz iletişimleri olabildiğince her oyuncuyu sahibiyle sağlamaya çalışıyoruz.
Fakat bu durumu biz de gözden geçirip bir özeleştiri yaptık. Bahsetmiş olduğunuz oyuncu yetiştirme konusunda eksik olduğumuzu farkettik aslında. Bu sebeple önümüzdeki seçimlere aday olup olmamaktan, seçilip seçilmemekten bağımsız olarak Honnete hocam 18 ve 19 yaş grubundan önemli gözüken draftlara ulaşmaya çalıştı. Bazı oyuncuların heba olmaması için talep eden başka kullanıcılara transferini dahi sağlamaya çalıştık bu sezon başında. Bunun haricinde bize ulaşan fikir soran tüm kullanıcılara bir plan çizmeye çalıştık tüm yaş gruplarından.
Sizin de bu konuda söylemiş olduklarınız kesinlikle doğru ve bunun daha çok üstüne düşmem için bana yol gösterici oldu bunun için teşekkür ederim.
Ayrıca bu vesileyle tekrarlamış olayım, Türkiye U-21 olabileceğini düşündüğünüz 18-19-20-21 yaş grubundan oyuncular için bana her zaman ulaşabilirsiniz.