Taki mam tryb życia przez najbliższy czas ;) Popołudnia mam zajęte ;) Prawdopodobnie będę w ciągu najbliższych miesięcy zmieniał pracę, być może na jakiś miesiąc-dwa będę za granicą. To wszystko powoduje, że nie chcę po prostu brać na siebie takiej odpowiedzialności. W tym roku (chociaż nie wiem kiedy) czeka mnie również przeprowadzka. Poza tym nie zapominajcie, że nawet jakbym kandydował, to przecież jeszcze nic nie znaczy, ja na serio uważam, że jest kilku prezesów, którzy mając odpowiednią ilość czasu i motywacji poprowadzą naszą reprezentację lepiej ode mnie. To nie jest tak, że się boję czy uciekam, po prostu chcę w inny sposób pomagać kadrze. Konkretnie chciałbym przyciągnąć do niej więcej osób, organizując trochę otoczkę wokół kadry, bo fajnie by było gdyby większa część społeczności zainteresowała się naszymi reprezentacjami. W tej roli siebie widzę ;)
P.S. Według mnie ty bardzo się nadajesz na kandydata. Widzę, że gra ci się podoba, jesteś skautem, masz trochę czasu, jesteś aktywny, dobrze prowadzisz swoją drużynę. Jednym słowem spełniasz wszystkie warunki, żeby być dobrym selekcjonerem ;)