BuzzerBeater Forums

BB Eesti > Draft

Favorite Folders

Draft

Set priority
Show messages by
This Post:
00
71470.116 in reply to 71470.114
Date: 5/22/2009 7:26:42 AM
Overall Posts Rated:
1010
Selle viimase asja su jutust... ka mina sain seda alles eile teada. Niiet näed, pole teised ka nii targad siin midagi. Ja selline asi veel, et suurem osa kasutajaid ei viitsi üldse foorumis kellelgi midagi õpetada ja juhendada. On päevast päeva siin samad näod ja kui päevast päeva küsivad erinavad kasutajad samasid küsimusi samade meeste käest, siis lihtsalt ei viitsi keegi vastata enam ka. Samamoodi nagu ei viitsi uued kasutajad ise eriti reeglites tuhnida ja foorumites vastavates teemades lapata. Miks siis peaks teised jooksma ja abistama ja teie eest reegleid tuhnima? Me oleme ise kõik samamoodi algajad olnud ja ninapidi reeglites näpuga järge ajanud. Ei jää meelde 1. korraga, võibolla ka mitte 2., aga kolmas kord loed ja siis juba kulub see lõik reeglitest sulle pähe. Mu jutu mõte on selles, et enne, kui esitada tegelikult suht sisutu küsimus, millele vastus on kindlalt reeglites olemas, siis võiks ikka ise ka natuke pingutada ja mitte loota, et küll lollid su eest ära teevad. See post ei ole suunatud personaalselt sulle, niiet sorry, kui end puudutatuna tunned.

"The quickest way to end a war is to lose it."
This Post:
00
71470.117 in reply to 71470.116
Date: 5/22/2009 7:36:40 AM
Overall Posts Rated:
2222
no küsin siis sinult kohe end vaevava küsimuse. Et nagu hattrickis on suht oluline ja teiste liinidega vörreldes väga tähtis mängujuhtimine ja pallivaldamine. Reitinguid saad vörrelda üks ühele, et näiteks kas sinu kaitse oli üle teise ründest jne (loodan et saad aru) Aga siin mängus mis on oluline, mis on teistest tähtsam, vötsin alguses kaitse alas treeningu, aga tundub et suht möttetu treening, et kaitse siin ei toida, olen nagu veendunud et oma PO mängu oleksin pidanud vöitma aga nagu näha ei vöitnud. Et nagu mis taktika mille vastu sobib kasutada, jälle ei ole leidnud infi jne. Aaah olen lihtsalt selline inimene et kui midagi teen siis tahan hästi seda teha ja teada kuidas asjad n agu käivad

This Post:
00
71470.118 in reply to 71470.117
Date: 5/22/2009 7:59:08 AM
Overall Posts Rated:
1010
Vot see ongi see, et siin pole nii nagu hätis. Suurem osa uus kasutajaid hakkab kohe paralleele vedama BB ja HT vahel. Mängumootoris erilisi sarnasusi tegelt ei ole. Ja taktikaid kasutad ikka vastavalt oma tiimile. Näiteks sul on kaitse alas kõva ja vastane ründab ka su vastu korvi alt või 2p alast, siis kasutadki 2-3 tsoonikat. Kui aga treenid kaugviskeid, siis on aktiivse liikumise või kiirrünnakutega suurem võimalus su treenitud snaipritele viskekoht välja mängida. Igal manageril tuleb ikka vaadata oma tiimi pealt ja mis meeste peale ta mängu jätta sooviks. Kaitse alas trenn ei ole mõttetu, ükski trenn pole mõttetu. Võid ju muuta vahepeal blokitrenniks ka. Kui reegleid trenni kohalt lugesid, siis seal selgelt öeldud, et kui 1 oskus on kõrgem juba, siis on teist ka lihtsam arendada. Niiet jälle 1 erinevus- HT monoskill ei ole siin nii läbilööv, kui BB multiskill. Mingit kindlat reitingut ka ei ole, mis sulle võidu tagab. Nagu HT pallivaldamine. Ja jälle, täpselt sama jutt tuli nagu varemaltki on vastatud samadele küsimustele. Sellest see vähene vastuste hulk neile viimase aja küsimustele.

"The quickest way to end a war is to lose it."
This Post:
00
71470.119 in reply to 71470.117
Date: 5/22/2009 9:21:17 AM
Overall Posts Rated:
168168
vaatsin su PO mängu stati. põhi skoorijad vastaste poolelt olid mängujuht ja viskav tagamängija. millise sisemise kaitsega mehed sa neile vastu panid? tsoonikaitses on hetkel veel selline olukord, et põhimõtteliselt võetakse mees-meest (et siis 2-3 alaga on mängija sisemine kaitse tugevnenud välise kaitse arvelt ja 3-2 alas vastupidi). Uuest hooajast peaks toimima hakkama 2-3 tsoon, kus KM või SÄ korvialt abi annavad (blokivad viskeid vms). Seda, kuidas see toimib, saad katsetada praegustes sõprusmängudes.. Võin ka midagi puusse panna, aga oma kogemusest olen nii aru saanud.

From: Kukoc

This Post:
00
71470.120 in reply to 71470.117
Date: 5/22/2009 11:16:41 AM
Overall Posts Rated:
13361336
Kas sa korvpallist midagi ikka tead?
Ma ütleks, et olen siin ikka suht palju asju vastanud ja kirjutanud. Olgem ausad kui vennad küsivad millise taktika vastu mida kasutada no siis võta küll peast kinni. Kui sa oled nii põhjalik inimene nagu sa väidad siis pigem peaks sa ise enne ennast tükkideks otsima siis testima nii mõndagi asja ja kui ikka aru ei saa siis küsid. Mitte nii, et esimene variant on küsimine. Mängu kaotasid sa puhtalt vastase koduväljakueelise pärast.
Igaks juhuks kirjutan siia ka juurde, meeste ratingud annavad kaudse hinnangu nende effektiivsusest kuna seda mõjutab mehe vastupidavus ning mänguaeg (kas on 12 min jutti või vilksamisi käib mees platsil jne). Mängu ratingud (sisemised välimised kaitsed jne) on mõjutatud kõikide meeste skillidest (jah ka nende meeste omad kes tegelikult väljakule ei saa). Sellepärast vahest kaotad meeskondadele kes ratingutest peaks olema nõrgemad, aga kui mängu kokkuvõtet vaatad siis on 5 meest mänginud suurema osa mängust ning pingimehed on võrreldes algviisikumeestega väga nõrgad. HT kunagi mänginud pole ja ei plaani ka kunagi mängida, sest jalka väga ei koti. HT olen kuulnud ka ainult halba. Kui BB-s oleks, vali üks skill ja treeni seda niikaua kuni mängid ja ongi tehtud. Väga huvitav:D Siis ei viiciks küll BB-d mängida.

From: Kossuhunt

This Post:
00
71470.121 in reply to 71470.120
Date: 5/22/2009 11:43:40 AM
Overall Posts Rated:
170170
Mängu ratingud (sisemised välimised kaitsed jne) on mõjutatud kõikide meeste skillidest(jah ka nende meeste omad kes tegelikult väljakule ei saa).
Linki infoallikale!:)

From: Kukoc

This Post:
00
71470.122 in reply to 71470.121
Date: 5/22/2009 12:00:38 PM
Overall Posts Rated:
13361336
Kui sa tõesti arvad, et ma jaksan kõik meeles pidada kuskohast ma lugenud olen. Või mida testinud olen ise siis oled eksinud. Kõik mida ma uut ja huvitavat teada saan kirjutan oma superman excelisse ülesse!:D

Last edited by Boogz at 5/23/2009 7:06:04 AM

From: Kossuhunt

This Post:
00
71470.123 in reply to 71470.122
Date: 5/22/2009 12:12:54 PM
Overall Posts Rated:
170170
Nojah, oletuslikul tasandil võime me kõik isiklikud teooriad püstitada.

From: Hardo

This Post:
00
71470.124 in reply to 71470.123
Date: 5/23/2009 4:22:00 PM
Overall Posts Rated:
00
Draftist saab nö. tasuta noori mängijaid?
Kui jah, siis millal need kätte saab?

From: saarik

This Post:
00
71470.125 in reply to 71470.124
Date: 5/24/2009 1:42:50 AM
Overall Posts Rated:
22
Kas sa lugeda oskad?
Sisse logides on uudises ju kirjas (nüüd ka eesti keelne variant olemas) et:
Värbamine toimub play-offi lõpus (1 juuni), selleks ajaks peaks olema meeste järjekord kinnitatud!

From: Hardo

This Post:
00
71470.126 in reply to 71470.125
Date: 5/24/2009 2:22:41 AM
Overall Posts Rated:
00
Vabandust, pole tähele pannud

Advertisement