σε ευχαρηστω πολυ φιλε.
πραγματικα ουτε και γω το περιμενα.
να σου πω την αληθεια απο τους 4 δυσκολους αγωνες ηθελα να κερδισω τους 2.εχω ηδη 2/2 και εχω πιασει τον στοχο μου.
οτι παρω απο εδω και περα θα ειναι υπερβαση.
βαθμολογικα τωρα εχω τους 2 πιο δυσκολους αγωνες.ο ζωγραφιωτης εχει μια καλα στημενη ομαδα στο κοιτα μεσα.
με ενα σουπερ 4αρι και ενα ασσο με πολυ καλη πασα(8 πασες μ.ο.)εδω ειναι το μεγαλο στοιχημα και ενας αγωνας που θα ειναι ενα φοβερο σχολειο για μενα.εχω προβλημαστει πολυ με τον ζωγραφιωτη.οσοι δοκιμασαν στο κοιτα μεσα που παιζει το 2-3 εχασαν.οτι ηττες που εχει κανει ειναι απο m2m.απο την αλλη υπαρχει και το 3-2 για να μην αφησω να περασουν οι πασες στο 4αρι του.θα μου δωσει πολλες απαντησεις αυτος ο αγωνας.και το αλλο ερωτημα ειναι να βαλω 3αρι που ειναι καλο στην επιθεση και στα ριμπαουντ η 3αρι που ειναι καλο στην αμυνα και στην πασα.μην φανταστεις μεγαλες διαφορες(1-2 σκιλλ διαφορα).
απο εκει και περα τωρα που παρατηρω τις αλλες ομαδες ειδα φοβερα λαθη απο τον φισερ.μπορει τελικα να βγει πανω απο εμενα αλλα δεν το εχει πιασει το νοημα του παιχνιδιου και δεν ψαχνετε(δεν λεω τα λαθη του γιατι δεν θελω να τα διορθωσει...μια ματια στους παικτες του και θα καταλαβεις).
ο σεμελι απο την αλλη τα εχει παρατησει.το κακο ειναι οτι κερδιζει με μεγαλες διαφορες και δεν καιγονται οι βασικοι του και εχει καλη αγωνηστικη κατασταση.τωρα εχει δυσκολους αγωνες ομως και πιστευω θα καουν αυτη τη βδομαδα με αποτελεσμα να ειμαι ευνοημενος.
στην απεναντι πλευρα δεν εχω κοιταξει ακομα.βλεπω ομως οτι κανουν μεταγραφες αν και με μια πρωτη ματια ειδα λαθη...
και φυσικα εχετε ενα πλεονεκτημα ολοι σας...το μεγαλητερο γηπεδο.ειναι προβλημα για μενα αυτο.παιζω με λιγοτερα λεφτα αν και λογο του οτι περυσι ειμουν πρωταθλητης ειναι γεματο το δικο μου και δυστηχως δεν αυξησα αρκετα τις τιμες.
μετα το τελος του 1ου γυρου θα πουμε περισσοτερα.