מצטער, אבל אני לא מסכים איתך באף מילה. התמודדנו מול 3 נבחרות איכותיות מאיתנו, ניצחנו 2 מהן, ומול צרפת, שהיא אחת מהנבחרות הטובות בעולם, אם לא הטובה שבהן, היינו בעמדת ניצחון עד שנפצע לנו הסנטר המוביל, וזאת הסיבה המרכזית שלא עלינו. פציעת שחקן בזמן כל כך קריטי בשום פנים ואופן לא מעידה על כישורי המאמן. ומול המקדונים הפסדנו בגלל הקראנץ שלהם. גם רוסיה הפסידה בצורה דומה לבוסנים.
למרות זאת, בניגוד אליך, שכל הזמן בוכה על הכושר של השחקנים ומטיל אשמות על כל העולם ורק לא על עצמך, ניסן יצא לקרב המכריע כנגד כל הסיכויים נגד אוקראינה, עם חצי מהנבחרת בכושר 6-7, עם ונסובר פצוע, והיה במרחק של מילימטר מלעשות את הבלתי-יאמן ולהביס את הנבחרת האוקראינית ב-23 הפרש ולהעלות אותנו מבית שאף אחד אחר לא היה מתקרב בכלל לעלייה, ומגיע לו את כל הקרדיט על זה. נהניתי מאוד מהנבחרת בקמפיין הנוכחי. ואתם יודעים מה? מזמן לא ראיתי נבחרת כזאת. אני בטוח שבעונה הבאה נילך רחוק מאוד בטורניר הניחומים, ואולי אף נזכה בו.
אז למרות שלא עלינו, אני מודיע חד וחלק. ניסן הצליח גם בקמפיין הזה, בדיוק כפי שהצליח בכל אחד מהקמפיינים שלו בצעירה. רק שהפעם המזל לא היה איתנו. כמה סלים בודדים, זה מה שחסר לנבחרת שלנו.
חג שמח לכולם.