Mislim da u nasoj ligi ima vise Partizanovaca nego Zvezdasa. Hvala na pohvalama za ocenu. Moram i da pojasnim nesto. Moja recenica u toj oceni je glasila"moze zvezda i da dobije sve utakmice ove sezone ali sledece, ako ostanu isti sastavi-ni jednu. Pod time nisam ni jednog trenutka mislio da ce zvezda sigurno da dobije sve ove sezone, nego sam time hteo da pokazem kako Partizanovi igraci tokom cele sezone napreduju, a zvezdini ne. I to se obistinilo.O Vestermanu i Bertansu sam vec pricao, Bogdanovic je i sinoc odigrao znacajno u odbrani, cini mi se(gledao sam samo neke delove i incident). Vujoseviceva taktika se zasniva na pametnom pleju sa mudima i snaznom centru, tako da cete tek videti sta ce on da napravi od Bogdanovica. Po mojoj proceni, ne ove sezone nego sledece, Bogdanovic ce da dobije par vaznih utakmica i onda ce biti prinudjeni da prodaju jednog-Bogdanovica Gordica ili Vestermana, a Vujosevic ce da nadje nekog novog klinca da ga pravi na igraca.Nisam gledao celu utakmicu, ne znam kakva je taktika zvezde bila, sta je radio Vukoicic, da li je nesto ucio od Vujosevica pa mozda sprema ekipu za F4 jadranske, jer je valjda to osnovni cilj, ali mene ne cude greske Rakocevica-to je za njega normalno.Za Partizan sam znao da ce ako povede mnogo teze da dozvoli preokret nego ranije. I nije nemoguce da je Bertansov lakat bio takodje instrukcija strucnog staba i to ne za vreme utakmice nego jos iz pripreme-pre jer ja verujem da Vujosevic planira i tako daleko: ako povedemo, pa krenu da nas stizu, a blizi se kraj utakmice-prihvatite ili napravite incident da svi opet dodjemo na "nulu" jer to nije apsolutna nula nego mi jos uvek vodimo .... Mene samo nervira situacija oko Cvetkovica. Sta novo ima u igri Cvetkovica sto nije bilo u proslim sezonama pod drugim trenerima? Nista. Sve po starom, napamet znam sta ce da uradi. To je elemenat u kome je Vukoicic slabiji trener od Vujosevica.On ume da trenira dobre igrace, ali ne ume od njih da pravi jos bolje. Ako je to uteha- ja i ne znam naseg trenera koji radi to sto radi Vujosevic. Pesic, pomalo, ali je to kod njega stihija, slucajnost, a ne plan i "predumisljaj" kao kod Vujosevica.