Asi by to šlo prohodit s JR, ten trénink je jeden z nejdelších, takže když by se o dva levely snížil, určitě by se daly pak přidat na IS. Pro mě by bylo IS 14,15 dostatečné, jestli guardi mají ID standardně kolem 11-12 (jestli je to tak).
To bude problém, OD bych ale nebral až tak důležité - obrany bych táhl hlavně na odpovídajících postech (19,20). Moderní podkošáci mají vysoké JS, ale JR nic moc, takže toho z dálky až tak moc nevysolí, pak by OD kolem 10 mělo snad stačit.
Jj, taky by se mi jednou líbilo trénovat NT hráče na odpovídající pozice. Ted se mi to trochu daří s Fridrichem, ale v minulosti jsem si protrpěl až běda;) Každopádně jednotlivé urovně skillů ovlivnují druhé, tzn. že třeba vyšší DR, HA urychluje lehce trénink OD atd. S tvým přístupem by tito hráči vůbec nebyli pro U21, s čímž se ztotožnuju a už to tady v minulosti ode mě i od jiných padlo....
Ještě dodatek, aby to nebylo jen o tom slavném LI. Obráceně bych to pojal i u podkošáků, kde bych se právě zaměřil na JR. To je ale peklo, protože u Bakuly od 29 skáče neuvěřitelně pomalu. Poslední skok po 9 týdnech a jestli se dočká toho vysněného i v 31 je ve hvězdách. Tam by bylo dobré je trochu víc vyjet za mlada...a o to by se měly starat týmy z nižších lig...;)
Last edited by LA-Macros at 11/13/2015 2:00:39 PM