Τελευταία εβδομάδα του πρώτου τρίτου της σεζόν και μετά από χρόνια λέω να κάνω ένα pre-game της αγωνιστικής.
Μπλε πλευράατσαλάκωτοι @ fay_stelaiosξεκινάω από αυτό αλλά μάλλον θα το ποστάρω τελευταίο. Η εποχή που είχαμε ίδιους στόχους για τα ψηλά πατώματα ανήκει πια στο παρελθόν κι αν μάλιστα η σεζόν δεν κυλλήσει για εμένα όπως θέλω, τότε ίσως αυτή είναι η τελευταία φορά που τον φιλοξενώ (τουλάχιστον μέχρι την επόμενη). Και κακά τα ψέματα, ο μεγαλύτερος αντίπαλος που έχω ζήσει και αυτός που σέβομαι μέσα μου περισσότερο απ'όλους είναι ο Μαμουδιάρης. Πόσο δε όταν είναι ένας εκ των μεντόρων που είχα στην πορεία μου στο παιχνίδι από τον οποίο πήρα συμβουλές και βοήθειες και τις αξιοποίησα σε κάποιο μεγάλο βαθμό νομίζω ή έστω κάποια πράγματα αποτελούν δομή για εμένα. Πέρσι δεν είχα ομάδα για να ελπίζω κάτι απέναντί του στο ΄β γύρο (στον πρώτο είχα αλλού το μυαλό μου), στο κύπελλο δεν συναντηθήκαμε, έτσι τελευταίο εντός έδρας ανταγωνιστικό ματς απέναντι στον Μαμού ήταν πριν 5 μήνες πλάκα πλάκα στις 10/10/2015.
προιστορία: 7-7 για το πρωτάθλημα / 2-2 στα πλέι -οφς / 2-0 υπέρ του Γιώργου στο κύπελλο.
Φέτος ο Μαμού είναι και πάλι ψηλά. Ξεκίνημα με 4-1 στο ρελαντί σχεδόν, με ήττα εκτός με τον Μάνο όπου είχε τραυματισμό για το ματς του Ma(u)nu Häkkinen, για τον οποίο παρεπιπτόντως ενδεχομένως το μεταξύ μας να είναι και το τελευταίο του επίσης ματσάκι εν Ελλάδι. Από τη στιγμή όμως που πουλάει τον καλύτερό του παίκτη μάλλον το μυαλό του είναι περισσότερο στον σχεδιασμό της ομάδας του για άμεσο αύριο.
Ο Στελάρας τώρα (εγώ είμαι αυτός), έχει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του στην Α1. Την παρθενική μας σεζόν αρχίσαμε με ρεκόρ με 4-3, την αμέσως επόμενη που ήταν η δυσκολότερη μέχρι την περσινή με ρεκόρ 3-4, ενώ ακόμη και πέρσι με 3-4. Φέτος είμαστε ήδη στο 1-4 και μάλιστα με 4 blow out ήττες. Επομένως αν πέρσι έλεγα μέσα μου πως τίποτα δεν τελειώνει αν δεν βγει να τραγουδήσει η χοντρή, φέτος λέω ότι στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό ελπίζοντας δηλαδή να ανατρέψω την κατάσταση στην πορεία. Το ρόστερ είναι καθαρά για μάχη παραμονής που είναι και ο στόχος για φέτος και το ίδιο και οι μισθοί. Προέρχομαι από ήττα πολύ άνετη παρότι έπαιξα με παραπάνω διάθεση απέναντι στον Νικόλα, κι αυτό ήταν κάπως οδυνηρό και πόνεσε, αλλά συνεχίζουμε πολύ πολύ πολύ σεμνά και ταπεινά, ελπίζοντας να υποδεχτούμε τον φίλο μας τον Γιώργο και τη σεζόν 35 για το πρωτάθλημα της Α1 στο Koulou & Kirilos Family Arena

Πριν τον αγώνα θα δωθούν τιμητικές πλακέτες στον coach Mamou και στον τεράστιο Tae-Hyun Min ((
(17827914))).
Ξεφτιλαικός @ ΤαυραϊκόΩραίο ματσάκι κι αυτό. Για τον Νικόλα αυτά τα ταξιδάκια καθορίζουν πρωτιές κι αν πάει σκληρά η σεζόν έχει ανάγκη να φύγει με το ροζ φύλλο όπως έκανε και με τον Βιλάγκουρα. Μέχρι τώρα τα πάει καταπληκτικά, έχει 5-0, έχει νικήσει το τηλεπτικό ματσάκι με Για την οικονομία του πρωταθλήματος κάθε νίκη μετράει και είναι υπερπολύτιμη. Και δεδομένου ότι έχει bot στο κύπελλο αλλά και λαμβάλοντας υπόψη ότι πάλεψε με τον Μάνο στην Κρήτη, σίγουρα περιμένουμε από τον Αλέξανδρο να προσπαθήσει για κάτι καλό και απέναντι στον πρωτοπόρο. Μοίαζει μέχρι τώρα με εμένα. Ρεκόρ 1-4 και η νίκη μας κοινή επί του Τρομοκράτη, 2 ήττες με blow out, αλλά και 1 ήττα εντός έδρας από τον Βιλάγκουρα με μικρή διαφορά που με νίκη θα ένιωθε πιο άνετα.
Προιστορία: Δεν βλέπω παρελθόν σε επίπεδο των 3 μεγαλύτερων κατηγοριών της χώρας. Βρήκα ματσάκι κυπέλλου όμως (
(81851574)) με νικητή του Νικόλα.