Sem zadovoljen s sezono, rezultatsko po pričakovanjih, v pokalu je šlo tudi daleč, na žalost zaradi slabih oz. netveganih odločitev brez zgodovinskega polfinala.
Trening mi ni šel najbolj po željah, je pa še nekaj časa in kakšen dvojni, morda celo trojni preskok bi močno spremenila sliko.
-> Tomasino je še nekako napredoval, a že njegov trening bo težaven, ker bo do 21. leta zlahka zapolnil potencial. Kobe je na začetku sezone dobro treniral in bo kmalu strah in trepet 2. lige, uporaben tudi za 1., Poljak pa me je razočaral. Ok, trening je dobival še Dukić, ki pa je žal na potencialu, a je vseeno izmolzel par preskokov.
V končnici pravih možnosti ne bom imel, a vendarle - ta teden so vsi z izjemo Simoniča na 9, minute so bile solidne in zakaj ne bi npr. presenetili Croatoansev, če se mi spet poklopi s pripravljenostmi

Za naslednjo sezono pa kaj pa vem

Na izhodnih vratih sta Potisk in Volavšek, ki sta v klubu preživela 14 sezon. Odvisno od tržišča, za kaj se bom odločil. 2 poceni igralca in vnovičen obstanek ali pa morda kakšna super okrepitev.