BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.16 > SEZONA 15

SEZONA 15

Set priority
Show messages by
From: Ganinho

To: Moa1
This Post:
00
169366.118 in reply to 169366.117
Date: 1/17/2011 10:31:29 AM
Cibona Knin
III.1
Overall Posts Rated:
6262
osim sta ima je cijena ogromna placa im skace za po 1000 svaki tjedan.... ja bi tog svog ostavio da nisam upa u probleme sa financijama :D

par promasenih transfera u kratko vrijeme, nemogucnost prodavanja igraca za realnu cijenu sve je uzrokovalo prodaju tog trenerskog lihvara :D

From: Moa1

This Post:
00
169366.119 in reply to 169366.118
Date: 1/17/2011 10:36:48 AM
Overall Posts Rated:
637637
je da, taj tjedni rast cijena se ni meni ne sviđa. al i razumijem zašto su ga uveli, mislim da su išli u smislu kako klubovi mijenjaju menadžere (otkazi radi loših rezultata), al nisu mogli napraviti da ti dobiješ otkaz jer tko bi onda igrao neg su stavili da te trenere moraš mijenjat, uz naravno da izvuku pare iz igre da bi imali neku ekonomsku kontrolu. meni je ok to al mislim da bi trebalo smisliti neki drugčiji način rasta plaće trenerima,doktorima PR-u. ovako je totalno nepraktično. ja sam razmišlja al ništa pametno mi nije palo na pamet. možda na kraju sezone da se poveća za određeni postotak...ugl, mislim da bi trebalo promjeniti.

Last edited by Moa1 at 1/17/2011 10:38:08 AM

This Post:
00
169366.120 in reply to 169366.119
Date: 1/17/2011 4:45:36 PM
Overall Posts Rated:
637637
CRVENA DIVIZIJA
Wolf Pack - Hrustavci 1
Nakon odličnog otpora bivšem drugoligašu ekipa Wolfa gotuje kod novopridošlog četvrtoligaša Hrustavci. Pomalo razočarani porazom od Svjetlosti Brod jer su imali prednost od 16 koševa očekuju pobjedu na gostujućem terenu jer su pokazali da se mogu nositi s bilo kime. Ako ponove igru protiv Svjetlosti riješavaju ovaj susret bez previše poteškoća a sve će riješiti jaki igrači pod košem Arcan i Mathias koji su pošteno namučili i Svjetlost. Hrustavci su prosječna ekipa koja dođe iz 4. lige i najvjerojatnije će se boriti za opstanak. Ozlljeda bitnih igrača u ekipama nema tako da se očekuju najjače postave s obje strane.
KK Split 98 - Svjetlost Brod 2
Derbi crvene divizije odmah u drugome kolu. Okršaj ekipa orijentiranih prema vani. Svi jedva iščekuju debitanstki nastup bivšeg U-21 reprezentativca Vukoje te njegov okršaj s glavnim igračem Splita Majdandžićem. u prvom kolu Svjetlos je vidjela da neće ovdje ići tako sve lako i da će se morati dobro oznojiti da pobjede. Ako pristupe onako nonšalatno kao protiv Wolfa onda nemaju šta tražiti u ovome derbiju. Split je u prvom kolu bez ikakvih problema riješio Omiš i puni samopouzdanja idu u okršaj gdje nemaju šta izgubiti. Unatoč snazi Splita, pobjeda svjetlosti ne bi trebala biti upitna. Neće biti laka utakmica ali pobjednik ne bi trebao biti upitan. Ozljeda nema i očekuje se veliki spektal pa stoga ako niste kupili kartu, što čekate?!
Prugovac - Omiš Seaguls 1
Sukob novopridošlih iz 4. lige, borba za opstanak tako da su pobjede protiv izravnih konkurenata bitni. Oboje su startali porazima ali ništa ne očekivano jer su i igrali protiv puno boljih ekipa. Prugovac je izlistao mnoge igrače na TL ali će biti još dostupni i na sutrašnjoj tekmi. Na papiru Prugovac izgleda jače pa im zato dajem prednost. Da ovi igrači koji su na TL odu prije tekme tipovao bi na Omiš ali ovak mislim da Prugovac ima više šanse. Obojica imaju velik izbor igrača i menadžeri će probati sastaviti što bolje ekipe. Očekuje se dobra i napeta utakmica. Ipak je to derbi začelja i borba za goli život.
Bile Bestije - Roger Moor Midnih 2
Okršaj 4. i 3. iz prošle sezone. Svaki od njih je i dobio na svome parketu jedan drugoga. Zanimljiva utakmica podjednakih ekipa. Roger je više orijentiran prema unutra pa očekujemo neku unutarnju taktiku a Bestije su ujednačena ekipa na svim pozicijama. Prednost dajem ekipi Roger radi domaćeg terena a i radi ozljede najboljeg centra Androne kod Bestija. Teško će nadoknadit njegov izostanak jel nemaju adekvatnu zamjenu tih kvaliteta. Sve osim pobjede Rogera bi bilo iznenađenje.

From: Bruno Rada

This Post:
00
169366.121 in reply to 169366.120
Date: 1/17/2011 5:02:40 PM
Overall Posts Rated:
113113
lijepo lijepo, slazem se oko svega osim pobjede svjetlosti ;) jedva cekam vidjet za plavu diviziju

This Post:
33
169366.122 in reply to 169366.120
Date: 1/17/2011 5:14:26 PM
Overall Posts Rated:
637637
PLAVA DIVIZIJA
Blackops - Adamovci 2
Prošle sezone Adamovci su riješili oba susreta u svoju korist bez povećih problema i vjerujem da će se tako nastaviti i ove sezone. Adamovci su jači na svim pozicijama i teško da će Blackops uspjeti iznenaditi. Adamovci ciljaju visoko ove seone a to je minimalno finale a imaju velike apetite za 2. ligom. Blackops su solidno pokriveni na svim pozicijama i jedino ako uspiju taktički nadmudriti Adamovce mogli bi iznenaditi. Teško jer vjerujem da će Adamovci ozbiljno shvatiti ovu tekmu.
KK Jugoplastika Split - Gargomil Superstars 1
Teška utakmica za prognozirati. U prošloj sezoni svatko je ubilježio po pobjedu na domaćem parketu ali čini mi se da je Jugoplastika bila malo neozbiljno shvatila gostovanje pa je nastradala. Jugoplastika i radi promjene u ekipi tako da je tamo vrlo prometno i trenutačno mala zbrka između igrača jer se ne zna tko ostaje a tko odlazi. Zbog svega toga mislim d će Jugoplastika ozbiljno pristupiti ovome susretu i izboriti pobjedu na neugodnom gostovanju. Trebala bi biti zanimljiva i napeta utakmica do samoga kraja.
KK Borongaj - KK Sikirevci 1
Prošlogodišnji finalist ima lako gostovanje kod Sikirevaca i mislim da nije uoće upitno tko će odnjeti pobjedu. Ako pogledate rostere biti će vam sve jasno. Sikirevcima je potrebno čudo da izvuku pristojni poraz. Borongaj opet cilja na prvu poziciju u diviziji a onda opet u borbu za finale, a u finalu je sve moguće. Borongaju je ozljeđen centar Brnin ali to ne bi trebalo dovesti u pitanje pobjedu Borongaja jer imaju adekvatnu zamjenu na toj poziciji.
New York-Basket - Labudova 2
New York je najavio da mu nije stalo do pobjeda ove sezone tako da bi Labudovo trebalo iskoristiti prednost domaćeg parketa i svoje duže iskustvo u 3. ligi. Dvije ekipe koje će se boriti za opstanak i teško da će nešto više od toga. New York bi i mogao jer znamo da plivaju u novcu ali oni čekaju pravi trenutak za investiciju i onda će napraviti bum u ovoj ligi. Labudovo, solidna ekipica koja može opstati u ligi ako pristupi ozbiljno protiv izravnih ekipa s kojima će se boriti za opstanak. Domaći teren plus trenutačna nezainteresiranost New Yorka za pobjedama trebala bi rezultirati pobjedom domaćina.

This Post:
00
169366.123 in reply to 169366.122
Date: 1/17/2011 5:20:51 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
I ja jedva čekam da vidim kak će Vukoja odigrati sutra...
Evo ti TUĆ iako nisam odavde... =)))

This Post:
00
169366.124 in reply to 169366.123
Date: 1/17/2011 5:24:00 PM
Overall Posts Rated:
637637
a uuuuu fala fala. ovom tuću se nisam nadao. i mene zanima kako će vukoja odradit posao, pogotovo s asistima. to me najviše zanima.

This Post:
00
169366.125 in reply to 169366.121
Date: 1/17/2011 5:31:52 PM
Overall Posts Rated:
637637
lijepo lijepo, slazem se oko svega osim pobjede svjetlosti ;) jedva cekam vidjet za plavu diviziju

bit će napeta tekma. neće biti lako, to sigurno.
mora sam večeras odradit prognozu jer sutra možda ne bi stigao. ne znam koliko ću sutra po forumu tulumarit.

From: Ganinho

This Post:
00
169366.126 in reply to 169366.125
Date: 1/17/2011 5:50:16 PM
Cibona Knin
III.1
Overall Posts Rated:
6262
eo tuc i od mene....svaka cast na trudu, ja nebi ima zivaca ovo pisat :D

This Post:
00
169366.127 in reply to 169366.126
Date: 1/17/2011 5:59:50 PM
Overall Posts Rated:
637637
fala fala. i ja sam mislio da neću imati a onda sam ovo radio prošle sezone u II.2 ligi: (159382.506) i (159382.507). jedno 4-5 sati. daok sam poklikao svakog kad je počeo igrat, jesu već negdje ranije igrali međusobno, pa svaki klub da vidiš ozjede, pa utakmice da vidiš ent odprilike. posla pun kurac. al ima sam vremena i volje pa eto. zato su me i primili ove sezone da im pišem. na dobrom sam glasu tamo što se tiče prognoza.
al i posvađa sam se bia s marijohom :)))
a štaš, neplanski a desilo se...

From: Bruno Rada

This Post:
00
169366.128 in reply to 169366.127
Date: 1/18/2011 2:19:51 AM
Overall Posts Rated:
113113
ma nisam ja neozbiljno shvatio protiv gargomila nego sam mu pustio utakmicu da ostane u ligi ;)

Advertisement